Dot.: Givenchy Lauder Dior Lancome Sleek kolorówka
Zdjęcia 1-5
Podkład Estee Lauder Equalizer Smart Makeup, kolor Fresco 01, 30ml, zużycie szacuję na max 50%
Lekki podkład, daje naturalne wykończenie, matujący, o właściwościach dopasowywania się do naturalnego koloru cery.
L'oreal Glam Bronze bronzer w kompakcie z lusterkiem, odcień 07 Sun Fire, zużycie max 20%
Bronzer w kasetce, kasetka nie jest zniszczona, popękana ale jakieś tam małe ryski z wierzchu ma. W środku lusterko w stanie idealnym, w zestawie oryginalny pędzelek - ten pędzelek nadaje się do podkreślania kości policzkowych, żeby użyć tego bronzera na całą twarz warto posłużyć się dużym pędzlem. W kasetce zdaje się mieć drobinki, ale na twarzy ich nie widać.
Nie daje rudych odcieni.
Avon Arabian Glow kuleczki brązujące, 22g, zużycie na poziomie 10%
Znany produkt, niewielkie zużycie.
W komplecie z gąbeczką zabezpieczającą przed wysypaniem, rzadko używany.
Zdjęcie 6
Nabłyszczający spray do włosów Toni&Guy Finishing Shine Spray, 100ml, zużycie widoczne na zdjęciu - poniżej 10%
Zdjęcia 7-8
Dr Brandt Lineless anti-glycation serum, 45ml
Serum w opakowaniu z pompką, z boku opakowania jest prześwit pozwalający określić poziom zużycia - na tej podstawie zużycie szacuję na około 80%, więc niby sporo, ale ponieważ to serum, zapewniam, że produkt jest nadzwyczaj wydajny, ilość wyciśnięta za jednym razem wielkości 1/2 ziarenka grochu wystarcza na całą twarz. Pozostała ilość wystarczy na półtora miesiąca codziennego stosowania - mówię to na podstawie tego jak długo ja stosowałam ten preparat i jakie to dało zużycie.
Zdjęcie 9
L'Occitane Lavnde de Haute Provence krem do rąk 75ml
Krem do rąk o bardzo dobrym składzie i cudownym naturalnym aromacie lawendy, nie takim perfumowanym, a takim jak prawdziwe lawendowe pola. Zużycie szacuję na maksymalnie 25%. Oddaję bo mam za dużo kremów do rąk.
Edytowane przez cynaamonka
Czas edycji: 2011-10-30 o 13:19
|