Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-30, 00:46   #3241
anagat
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Tak.
Z worka próżniowego usuwasz przecież powietrze - które jest głownym sprawcą tego, co dzieje się w środku. Jeśli nie ma powietrza - nie ma wilgoci i niczego innego. To najlepszy sposób przechowywania czegokolwiek. A worki próżniowe po wyssaniu powietrza zajmują niewiele miejsca. Świetny sposób gdy w szafach ciasno. Sama planuję zakup kilka sztuk takich worków i wszystkie ciuchy, których obecnie nie noszę a są wyprane chcę tak pochować, aby nie zajmowały cennego miejsca

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

anagat, zobacz moje zdjęcia - 16+1 tydzień prawie nic a tydzień później (17+3) brzuszek już widać tak bardzo, że nie sposób się pomylić
Poza tym masz szerokie biodra, to co się dziwisz? Ale brzuszek lekko się zaokrąglił na dole
A do worków próżniowych potrzebny jest chyba odkurzacz ze wstecznym zasysaniem, tak?? Boziu ja to głąb jestem..

To w sumie będzie chodziło o ok 3tygodnie przechowania gdzie indziej Więc dam radę..

A co do brzuszka, no jak tylko go faktycznie zauważalnie wypsnie, to dam znać Ale czuję ,że to się stanie nagle.. hihi..
A biodra mam szerokie.. Biodra Matki Polki
Ale jestem padnięta dziś.. Nie mam pojęcia po czym..
anagat jest offline Zgłoś do moderatora