2011-10-31, 19:38
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
Cytat:
Napisane przez whisky79
Chodzilo o rozmiar miseczki-im wieksza roznica w pod biustem a w biuscie tym wieksza miseczka.Wiec jak ubedzie Ci np 5 cm w biuscie a 10 pod to miseczka moze juz byc o rozmiar wieksza.
|
I tak tego nie rozumiem trochę  , myślałam, że to idzie ze sobą w parze, bo skoro np. pod biustem się nie mieszczę w zapięcie, to miseczki też są raczej małe, a im luźniejsze pod biustem tym większa miseczka 
Mrowi Ja jem więęcej niż dwa jaja na tydzień, chyba w ogóle za dużo , odkąd piekę albo coś te moje słodzikowe przysmaki...
A co do pierogów to jeśli rodzice ugotują na obiad (kupne) ruskie, to ja sobie zjem ze trzy, uwielbiam jee! Tzn. zależy, bo czasami są mało smaczne. Ale czasem tooo I sobie nie odmawiam. No ale pewnie, jak z razowej to dużo lepiej.
Tyszka Białko i węgle po treningu, postaram się zapamiętać Tylko że często treningi mam wieczorem, to tak węgle na wieczór?
f_ola Właśnie czytałam gdzieś, że bigmilki dosyć ok są na diecie czasem. Ale do lata daleko, tak tylko wpadłam na ten przepis z lodami i chciałam wypróbować czegoś nowego. 
Poping z amarantusa (?)
~
Czy pieczywo można spokojnie jeść też na kolację?
Babcia mi powiedziała, że schudłam; widziała mnie ostatnio jeszcze w wakacje 
I byłam na zajęciach - mało mi! Dla mnie to za mały wycisk, a ponoć przeciętnie spala się na tych zajęciach 600kcal. No nie wiem, mi raczej tyle nie poszło. Allle mam karnet, mogę chodzić na dwa pod rząd (jeśli będą miejsca), więc będzie git! Od razu czuję się szczęśliwsza po takim wysiłku. Zadowolona z siebie. Chociaż w jakimś aspekcie życia potrafię się spełniać.
Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-10-31 o 19:39
|
|
|