Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 10:31   #3044
Efijy
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Majowo-Czerwcowe 2012

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
padam normalnie a tu do 2. Pociagne te nocki do konca roku a pozniej juz tylko dniowki
Pandzia Ty robisz na nocki w ciąży ? Przecież w ciąży pracodawca z tego co mi wiadomo powinien cię przenieś na dniówkę. Sama kiedyś robiłam na nocki
i wiem jak jest ciężko wiec Ci współczuję.Teraz to ja bym nie dała rady zważywszy że często jestem osłabiona i robi i się słabo. Podziwiam Cię że masz tyle siły.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam sobie wózki na allegro i co myślicie o takim wózku? Nie patrzcie na cene
http://allegro.pl/3w1-recaro-babyzen...908768463.html
Chodzi mi o to, że w parku obserwuje mamy z wózkami i teraz są przeróżne te kółka: a to 3 kółka, a to z przodu mniejsze albo w ogóle jakieś ogromne, ale czy to naprawdę wygodne....No i wygoda składania i bezpieczeństwo malucha przemawia za tym wózkiem....

Jejku ja zaczynam 13c i nie macie pojęcia jaka zrobiłam sie niecierpliwa...Ja chce juz mojego maluszka!!!

wózek fajny ale siłą rzeczy trudno nie patrzeć na cene Ja to w wózkach jestem zielona bo to moje pierwsze dziecko ale słyszałam że różnica kółek w wózku jest niezbyt udana zwłaszcza przy zjeździe z krawężnikach ale to tylko opinia zasłyszana pewnie bardziej doświadczone mamy dadzą więcej wskazówek w końcu mają praktykę w ich obsłudze
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora