Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-01, 11:54   #2775
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
yyyy.... stycznia?

nie wiem czy udało mi się zapanować ale teraz widzę że kazdą nawet najmniejsza kłotnie potrafiłam ułożyć tak aby było powodem do rozstania teraz trochę się zmieniło może to trochę dzięki szkole, w końcu wyszłam do ludzi
hehehehh ja robię to samo, muszę wziąć z Ciebie przyklad
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Annabanna ja mowiłam o diecie od pierwszego, ale możemy to przełożyc na jutro? Wieczorem wyjeżdżam z domu i koniec słodyczy! Słyszałam o żurawinowym, ale nie wiem gdzie go dostać Tez kocham sun miłością trwałą, ale mała zdrada

Sukienka fajna, nie? Tylko wysylka tylko do USA i jest dużo kombinowania

MP, ciesze się, że czujesz się lepiej w swoim związku! Oby tak dalej

Bylam na grobach i głupio się przyznac, ale podobało mi się Standardowo się wzruszyłam i rozryczałam...
dzisiaj podobno się nie liczy, bo jest święto, więc musimy wystartować od 2go, chcąc nie chcąc

Sukienka superrr ja się zakochałam w tej którą Eldo miała na weselu i taką chcę, druga na liście must have to jest jakaś mega seksowna czerwona, trzecia to taka jakby podarta na plechach, którą widziałam na blogu znienawidzonej wczoraj Kenzy, a czwarta to taka na wzór tej z linku

zanim zrealizuję pierwsze trzy pozycje, przypuszczam, że będę miała na tyle sexy ręce, aby móc ją nosić bez żenady a z dumą

Nowego reddsa też nigdy nie widziałam... jak yetti, wszyscy o nim słyszeli, ale nikt go nie widział

Płakałaś na cmentarzu? ach. Ja też się wzruszałam, ale nie płakałam. Ciekawi mnie własnie jak to będzie w przyszłości, kiedy będę odwiedzala ludzi z bliższej rodziny... większości tych których odwiedzam teraz zwyczajnie nie pamiętam..
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ja od 2 lat jakoś inaczej podchodzę do tego święta, odkąd mój tata nie żyje - chyba tak doroślej...
za to Mała biegała między grobami jak w labiryncie
no na pewno to święto ma wtedy inny wymiar.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Wczoraj szczególnie, ale co zrobić Znowu dostałam o 3 w nocy sms, że sama nieświadomie rozbiłam ten związek swoim charakterem

WIDZIAŁYŚCIE TEN TELEDYSK?
http://www.youtube.com/watch?v=XKMoV...+bad+wolf&aq=f
:|
jezu co za platfus, zabić tego gnoma to mało! weź zmień numer, czy coś, może to skłoni go do tego, zeby zbesztać Ciebie osobiście, pojawi się, będzie super namiętny seks i wszystko skończy się happy endem?
Bo jak czytam o tych jego debilnych wyrzutach to mam ochotę mu porysować to jego bmw, a z doświadczenia wiem, że to gorsze niż zrobienie krzywdy bezpośrednio jemu

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
O_O

OMG za ostre

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora