Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-02, 22:50   #4559
rudy_moniq
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
mam nadzieje, ze z ta bedzie ok z tylu jest gladka : juz chce ja w domu
jakoś nie podoba mi się nie lubię takich świecących
Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
jlys ładna a duże to to? Ja to lubię takie co mieszczą A4. Zdjęcia w załącznikach pochodzą z allegro. Tę pierwszą to ktoś na wizażu pokazywał i się w niej od razu zakochałam
też lubię torby mieszczące A4 ale z tych żadna mi się nie podoba szczególnie kolory
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Wpadlam z nowina iż umowa podpisana i teraz tylko czekamy na mieszkanko.... do 2013
patrzcie jaka mi kiedys T. kanapke zrobil
gratuluję podpisania umowy
pfff ale 'kanapka' dla mnie to mało romantyczne
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
j. nadal bez pracy, heh
oj, jak to? chyba coś mnie ominęło, albo nie doczytałam... a co z tą pracą na słuchawce? nie chcieli podpisać umowy czy TŻ sam zrezygnował?
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
pewnie sie chcial wygadac a ty sie akurat nawinelas
tylko że on kiedyś niefajnie mnie potraktował, a teraz musiałam wysłuchiwać jaki to on biedny
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
wlasnie nam oznajmila ze jak nie bedziemy wyrabiac minimum dziennego to bedziemy zostawac po godzinach.. opffff. no way
pfff niech was cmoknie w nos! co za baba, kary jak w przedszkolu, zupełnie jakby Was do kąta posłała
Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ona ma kase za dużo rzeczy : ilosc kart, ilosc ubezpieczen itd (i to sporo wieksza od was-jezeli wy macie Sylvi za to jakaś premie bo my to nie mamy nic ), ba u nas ma nawet za to , ze żadnej blednej umowy nie bylo w miesiacu- za to co robimy my - kierowniczka dostaje premie.
zawsze mnie to wkur*iało mały człowiek, najniżej położony w całym łańcuchu ma największy zapierdziel i najwięcej zachrzania na pensyjki dyrektorków a sam dostaje najmniej, jeszcze z wielką łaską

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

a u mnie nic ... byłam u TŻ i tyle zaraz idę się kąpać, potem trochę nauki i spać
paaa

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora