2011-11-02, 22:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
Napisane przez jlys
mam nadzieje, ze z ta bedzie ok  z tylu jest gladka : juz chce ja w domu 
|
jakoś nie podoba mi się nie lubię takich świecących 
Cytat:
Napisane przez rudy_kot
jlys ładna  a duże to to? Ja to lubię takie co mieszczą A4. Zdjęcia w załącznikach pochodzą z allegro. Tę pierwszą to ktoś na wizażu pokazywał i się w niej od razu zakochałam 
|
też lubię torby mieszczące A4 ale z tych żadna mi się nie podoba szczególnie kolory 
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa
Wpadlam z nowina iż umowa podpisana i teraz tylko czekamy na mieszkanko.... do 2013 
patrzcie jaka mi kiedys T. kanapke zrobil 
|
gratuluję podpisania umowy
pfff ale 'kanapka' dla mnie to mało romantyczne 
Cytat:
Napisane przez Gajaa
j. nadal bez pracy, heh 
|
oj, jak to? chyba coś mnie ominęło, albo nie doczytałam... a co z tą pracą na słuchawce? nie chcieli podpisać umowy czy TŻ sam zrezygnował?
Cytat:
Napisane przez sylvi_86
pewnie sie chcial wygadac  a ty sie akurat nawinelas 
|
tylko że on kiedyś niefajnie mnie potraktował, a teraz musiałam wysłuchiwać jaki to on biedny 
Cytat:
Napisane przez sylvi_86
wlasnie nam oznajmila ze jak nie bedziemy wyrabiac minimum dziennego to bedziemy zostawac po godzinach.. opffff. no way
|
pfff niech was cmoknie w nos! co za baba, kary jak w przedszkolu, zupełnie jakby Was do kąta posłała 
Cytat:
Napisane przez jlys
ona ma kase za dużo rzeczy : ilosc kart, ilosc ubezpieczen itd (i to sporo wieksza od was-jezeli wy macie Sylvi za to jakaś premie bo my to nie mamy nic  ), ba u nas ma nawet za to , ze żadnej blednej umowy nie bylo w miesiacu- za to co robimy my - kierowniczka dostaje premie.
|
zawsze mnie to wkur*iało mały człowiek, najniżej położony w całym łańcuchu ma największy zapierdziel i najwięcej zachrzania na pensyjki dyrektorków a sam dostaje najmniej, jeszcze z wielką łaską 
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------
a u mnie nic ... byłam u TŻ i tyle zaraz idę się kąpać, potem trochę nauki i spać 
paaa
|
|