![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
też bym się nie nadawała do namawiania. za bardzo szanuję cudzą wolną wolę
![]() wiem, że superaśny, chociaż ilość rzeczy do zrobienia od marca do czerwca mnie dość przeraża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
bedziemy cie wspierac
![]() ja tez nie nadaje sie do namawiania, jak ktos mowie nie to nie, odpuszczam a nie namawiac i draze temat tak jak mi kierowniczka kaze. dlatego nie lubie z nia pracowac, bo klient mowi "nie" to ja ok i spoko. a ta zaraz do mnie z morda czemu nie zagadywalam dalej klienta wrrr |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
gaja jak sie przypalila?? w kuchni mamy taki piecyk na drewno, bo nie ma tam ogrzewania, a ponadto lepiej jest nam napalic w piecyku niz ciagnac prad
![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogole to swietny pomysl z kalendarzem spraw do zalatwienia... chyba musze usiasc z T. i tez jakis plan dzialania opracowac, bo my mamy miesiac mniej, a planu zadniusienkiego ![]() kurczaki, mialam Wam dzis autko obcykac, a tu traba zapomniala;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewuszki!! Jutro pewnie Was odwiedzę
![]()
![]() |
#4475 | ||||||
Zadomowienie
|
elo
![]() wróciłam po weekendowej nieobecności, byliśmy na działce, bo tam mamy rodzinne groby po pierwsze aQ mam nadzieję że to była Wasza pierwsza i ostatnia taka kłótnia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie denerwuj sie na TŻ, spokojnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moja ciocia takiego miała ![]() ![]() eee, nie narzekaj, nie jest źle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gaz to złooo! ![]() wiecie, u mnie nawet fajnie minął weekend ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny na gwałt potrzebuję taniego noclegu w Krakowie! to sprawa życia lub śmierci, innymi słowy wspólnego weekendu z TŻ ![]() ![]()
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Gaja, mamy nadzieje, ze bedziesz nam sie chwalic co miesiac co macie do zalatwienia?
![]() ![]() ![]() ![]()
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kolegi... no coz... moze rzeczywiscie nie mial sie komu wygadac ![]() ![]() ![]() ojojoj!! do Krakowa sie wybieracie?? ja sama z checia skorzystalabym z jakis namiarow, bo prawdopodobnie po slubie zrobimy sobie wycieczke na Krakow i Zakopane ![]() ale mialam zryty sen... snilo mi sie, ze jedna babka sie do mnie zglosila, zebym jej kota oddala, bo to jej jest, a ja glupia jej dalam, a dopiero potem do mnie doszlo, ze przeciez ona nie miala prawa zabrac mi Myni;D jezdzilam i jej szukalam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No i skończył się długi weekend dziś o 12 jadę na uczelnię ![]() ![]() ale wczoraj miałam idealny space z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
^ Spacer brzmi fajnie
![]() Witam wszystkich! ![]()
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Wtajemniczenie
|
Dzieeeeń dobry!
Widzę, że pod moją nieobecność nie działo się zbyt wiele ![]()
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() moniq ja znam super nocleg w krakowie przy samym straym mieście, gdzie bylismy z tż ale tam placilismy 75 zl za osobe ze sniadaniem..wiec nie pomoge ![]() Gaja ja tez sie zastanawiam co z bukietem :/ w ogole to pod koniec miesiąca chyba bedziemy obrączki zamawiac- bo jak ma to zloto zdrozec to wole dmuchac na zimne ![]() ![]() Ala my tez w koncu nie poszliśmy na cmentarz wczoraj ![]() ![]() od jutra zaczynam maraton- 4 dni pod rząd po 11,5 h ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-02 o 13:11 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Dawno mnie nie było tutaj i nawet jeszcze nie zdążyłam nadrobić co cię u Was dzieje, ale tyle mam na głowie, że nawet nie wiem w co ręce włożyć.. :/ w pracy obowiązków masa, w domu też a jeszcze do tego widmo pisania magisterki... oj ciężko.. Natasia zazdroszczę spacerku, ja też chciałam, ale zabrakło nam czasu ![]() na cmentarzu też byliśmy króciutko, ale przynajmniej spędziliśmy ze sobą bardzo dużo czasu wczoraj i było tak mmmmmmiluutko ![]() ![]() jlys trzymam kciuki za rozmowę ![]() kocie też nie znoszę takiej pogody... :/ bo nie mogę zmobilizować się do niczego.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zadomowienie
|
Hej,
Jlys czekamy na dobre wieści co do rozmowy i drugiego etapu ![]() Gaja, no niestety gazowe ogrzewanie jest drogie ![]() ![]() U mnie nic ciekawego, byłyśmy jeszcze dziś na cmentarzu z Małym, ale tylko na chwilę bo Mały do spania miał iść. No i poza tym to nic, nuda ![]() TŻ wraca wreszcie do domu ![]() ![]() ![]() Chyba pora zacząć konkretnie dbać o włoski bo mi się zniszczyły ostatnio od suszarki - często i gorącym powietrzem suszyłam bo się spieszyłam zawsze ![]() ![]()
#4484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poka torebkę ![]() a w pracy dasz radę, po tych 4 dniach jak zwykle będziesz przez tydzień lenić się w domu ![]() Marlena od Ciebie co raz słyszę coś o włosach, serio są takie słabe? ja tam ze swoimi nic nie robię i żyją ![]() ![]() ![]() popieram Marlenę grube skarpety i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() teraz jadę do TŻ i będzie mnie maglował z angielskiego ![]() do wieczorka, paa ![]()
![]() |
#4485 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
moniq nie tym razem niestety
![]() w ciagu ostatniego pol roku kupilam 2 bezowe torebki-2 poszly do wyrzucenia po jakims miesiacu użytkowania..mam nadzieje, ze z ta bedzie ok ![]() ![]() ![]() Marlena ja pisalam niedawno , ze kupilam apmulki seboradin 14 dniowa kuracja i naprawde mi pomogly ![]() kot no jasne , że chcemy zobaczyć ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-02 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
jlys ładna
![]() ![]()
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Wpadlam z nowina iż umowa podpisana i teraz tylko czekamy na mieszkanko.... do 2013
![]() ![]() I juz dawno wam obiecalam ale dzisiaj dopiero kupilam sobie kabelek do mojego telefonu ![]() ![]()
#4489 |
Zakorzenienie
|
moja tez mieści a4, a wiesz ta druga co wstawilas to sie nad nią zastanawialam
![]() ![]() ![]() Ala gratki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ide chyba zaraz obiad sobie zrobic, bo oprocz płatków rano i cheesburgera po 11 to nic nie jadlam :p. tż zostaly tylko 2 spotkania już do bierzmowania ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-02 o 14:52 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ala, jasne, że będę am pisać. Na ten miech mamy: * rozmowa nt finansów z matką J. * wywiad środowiskowy dot. obrączek * "wodzirejo - DJ" * wstepne menu Wsio. Potem w grudniu też się ochrzaniamy, bo tylko kolęda i coś jeszcze jednego, a od stycznia zapierdziel pełną parą - wtedy obrączki, zaproszenia etc ![]() ![]() ![]() W ramach spłacania tych rachunków, wzięłam nadgodziny w tym miesiącu. mnóstwo urodzinek i dodatkowe 3h w tygodniu. jeah. Bo się spłuczemy i nic na ślub nie będzie, a przecież j. nadal bez pracy, heh ![]() Nie w moim stylu te torebki ![]() I kolejna kwiaciarnia odpisała...tym razem przedzaił 100-150 zł ![]() Ja tam włosy codziennie myje, codziennie odzywka, suszę raz na trzy miechy od święta i żyją ![]() ALA, PIJEMY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
kot a ja nie wzielam jej bo juz mam brązowa , z którą non stop biegam ostatnio
![]() ![]() ![]() Gaja a dużo macie tego zlota? tez o tym myślelsmy ale jest mozliwosc tylko 2 obraczek( 1 mojej mamy) z czego 1 to trzeba sprawdzic czy to zloto na 100% bo to obraczka śp. prababci i moja babcia dala ją mojemu ojczymowi ;] ![]() ide robić spaghetti i poleże sobie troche bo mnie nogi bolą od dzisiejszego latania ![]()
razem 01.01.2008 ![]() zaręczyny 13.03.2011 ![]() ślub 09.06.2012 ![]() Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-11-02 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Mama nam dała dwie obrączki, które większe są od naszych przyszłych, więc powinno starczyć, a jak nie to chyba jeszcze z 5 takich mega szerokich w szafie jest zbunkrowanych
![]() O mniam, spagetii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
kurde to nie wiem..moze wezmiemy ta jego obraczke i pojdziemy zapytac, bo co do rozmiarów to jest tez roznica.
chętnie sie podziele z Wami ![]()
#4496 |
Zakorzenienie
|
heej
![]() wróciłam z uczelni ale się wkurzyłam bo pojechałam na darmo facet nie przyjachł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Oj, jak ja nie lubiłam specjalnie się zrywać dla jednych zajęc, które potem odwoływali
![]() DAJ! ![]() próbuj. Zawsze to dwie stówy do przodu ![]() Matko droga, zaraz mi się dzieciarnia zwali..nie chce mi się! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Oj obraczki to chyba najprzyjemniejsza czesc
![]() ![]() ![]() ![]()
#4499 |
Zakorzenienie
|
ja dorzucę jeszcze bukiet ślubny
![]() ![]()
#4500 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A torebka nie w moim stylu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A kanapka - mało wymagająca jesli chodzi o zdolności kulinarne ale za to pomyślunek miał fajny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() J. nadal bez pracy? ehhh wspólczuję ![]() Ja chyba tez muszę zacząć myć włosy codziennie i codziennie intensywna odżywka bo mi się przesuszyły straśnie ostatnio ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.