2011-11-03, 22:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie mogę wyjśc z blondu
Cytat:
Napisane przez blackcherryx94
Może dodam jakieś bardziej widoczne zdjecie. Teraz robione, bo tamto zdjecie jest robione przy świetle i na dodatek z oświetleniem i chyba kolor wyszedł inny niż jest naprawdę , bo wydaje mi się ciemniejszy. Tak wiec to miej więcej wyglada. W sumei znajomi mowia ze mam podobny do naturalnego ale wydaje mi sie troche za jasny .. i jak wezme kosmyk to widze calkiem inny kolor niz na zdjeciach czy lustrze
|
no na tym zdjęciu to dowaliłaś ;D zupełnie cos innego, ale tez sztuczne światło i zdjęcie robione jak jest ciemno, najbardziej realistyczne zdjęcie wyjdzie w dzień, na sloncu.
mniejsza juz o zdjęcie.
skoro pytasz się co masz zrobić, a masz problem ze zmywającym się kolorem, a ja Ci opisałEM (jestem chłopakiem tak btw ) no to juz wszystko jasne, albo idziesz za moja radą i robisz pigmentację, albo nie i męczysz się z odrostami. Twój wybór moja kochana 
ja radze Ci palette bo wiem, że wykonana na niej pigmentacja dobrze sie będzie trzymać. tak więc opisze Ci jeszcze raz kroczek po kroczku bo chyba nie czytasz dokładnie (nie pisałem o żadnym mieszaniu z wodą)
1. kupujesz 2 farby : palette intensive color creme odcień N6 oraz C6
2.kładziesz na wilgotne włosy( zmocz i osusz ręcznikiem) sam krem koloryzujący z tubki odcienia N6 czyli średniego blondu, nie mieszasz tego kremu z niczym, kładziesz taki bezpośrednio na włosy, nie wiem jaką masz długość włosow, więc może na wszelki wypadek, weź kup dwie farby o odcieniu N6 i nałóz dwie całe tubki na te wlosy, trzymasz to przez 20min na włosach (lepiej położyc na odrosty równiez, niż mieć potem plamy) i jak upłynie 20 min idziemy do punktu 3 
3.mieszasz farbę C6 którą kupisz (juz normalnie mieszasz z dodanym do opakowania oksydantem chyba 6% tam jest) i ją kładzesz bezpośrednio na wlosy, na których już jest poprzednia farba (nie zmywasz tej farby którą kładlas najpierw tylko jedna po drugiej ) no i od momentu nałożenia trzymasz tyle, ile podaje ulotka, czyli tam chyba 35min. zmywasz i gotowe. 
czy teraz jest jasno? ;D
|
|
|