Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 18:41   #1710
Anabellita
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Nooo nadrobiłam, teraz odpisuję

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
...mierzyli Ci obwód brzucha na leżąco? dziwne, on zawsze na leżąco rozlazły jest
No właśnie, ale jak to się mierzy na leżąco? Ja widziałam w jakimś programie jak mierzyli brzuszek od mostka do yyy...spojenia łonowego a nie tak dookoła.
Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
dzis kupilam mlodziakowi szlafroczek i czapeczke hmm nawet nie wiem jaki on duzy moze byc po porodzie i ciezko mi cos kupic
A ja na nie mogę zaszaleć z zakupami bo już jestem na L-4 i ostatnią wypłatę miałam od pracodawcy miesiąc temu a teraz czekam na pieniążki z ZUS -mają 30 dni na wysłanie pieniazków czyli 2 miesiace na jednej wypałcie muszę jechać buuuuu

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
no to super
tesciunio wymyslil, ze jak beda mieli nam cos kupowac, to najlepiej domek w szeregowcu
zgadnijcie, jak daleko od ich domu
nie...nie kilometr
nie, nawet nie pol kilometra
kilkaset metrow od ich domu
niech mnie ktos uratuje
Hehhh ja też bronię się rękami i nogami przed mieszkaniem blisko teściów, pomimo, że to są bardzo fajni ludzie, szczególnie mama TŻ - babka do rany przyłóż. Ja jednak wyznaję zasadę, że im dalej tym lepiej Moi teściowie mieszkają w innym mieście jakieś 25km od nas.
Ostatnio TŻ coś mówił,ze sąsiadka mieszkająca dwa piętra pod teścówką będzie sprzedawała mieszkanie i fajnie by było kupić to mieszkanie - chyba oszalał Nigdy w życiu!

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
mam pytanko kupowała któraś z was rajstopy ciążowe i/lub legginsy(też ciążowe)? bo się przymierzam właśnie i może polecacie kogoś na allegro?
Ja już kiedyś pisałam o rajtach ciażowych. Kupowałam w sklepie ciążowym, ale na all widziałam identyko jak te:
http://moda.allegro.pl/rajstopy-ciaz...898020095.html
ale ich nie polecam bo cisnęły w brzuszek i nie były za wygodne. Pies mi je zjadł - wiedział co robi
oraz takie:
http://moda.allegro.pl/rajstopy-ciaz...896461076.html
Bardzo fajne i wygodne Mam kolor - jasna śliwka

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Anabellita, współczuję Obyś drugą przeszła bez problemów
Ja pierwszą jakoś przeżyłam, a do drugiej wcisnęłam cytrynę i było całkiem ok
Ty piłaś z cytryną czy bez?
Bez cytryny, ale w poniedziałek biorę cytrynę, mam nadzieję ze mi pozwolą ją wcisnac do glukozy. Najwyżej zagrożę pielęgniarkom, że je obhaftuję
Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Co do glukozy, po wypiciu jak zrobi Ci się słabo wyjdź na powietrze. Mi to bardzo pomogło. W pomieszczeniu moment robiło mi się słabo
Nie, nie słabo mi nie było, tylko niedobrze, bo to takie słodkie i wypite na pusty żołądek. Dziwne ja uwielbiam słodycze

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora