Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię LISTOPAD z adele! avon, essence, playboy, paletka zestaw do wyrobu perfum!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 00:19   #1
adele_
BAN stały

Przekupka: 23 pkt / 88% pozyt.
Talking

LISTOPAD z adele! avon, essence, playboy, paletka zestaw do wyrobu perfum!

witam w listopadowej wymianie.

zasady jak u każdego: list zawsze polecony, dobrze zabezpieczona przesyłka, wysyłam pierwsza tym, którzy mają mniej komentarzy; mam negatywa, ale nie ma on nic wspólnego z oszustwem czy nieuczciwością, nie będę więc ryzykować utraty kosmetyków na rzecz potencjalnych oszustw.

mam małą wish listę, szukam przede wszystkim:
- żeli pod prysznic (świeże, cytrusowe, ale też lawendowe, różne nowinki)
- balsamów do ciała, tych zapachowych oraz takich dla skóry suchej, szorstkiej;
- odżywek do włosów zniszczonych, suchych, wypadających;
- farb do włosów: joanna jesienny liść, orzechowy brąz, oraz jakieś miodowe/karmelowe blondy na testy;
- kremy/toniki/żele do cery mieszanej, chętnie matujące;
- z perfum szukam głównie avonu, cat deluxe naomi campbell, sunset naomi campbell, i odpowiedników znanych perfum z fm: chętnie przygarnę odpowiedniki amor amor, lancome hypnose itp;
- z kolorówki głównie cieliste cienie (beże, złoty, brąz, chętnie matowe), tusze do rzęs (różne półki, od lovely (taki turkusowy) do maybelline), róże do policzków (odcienie pudrowe), pudry w kamieniu/musie matujące, jasne, do cery mieszanej, korektory, eyelinery, pomadki: nude, czerwone, jasne róże. smackersy!

no i ogólnie kosmetyki, które przydają się w codziennym użytkowaniu: szampony, kremy, peelingi.

a na wymianę mam:

1. mgiełka do ciała avon naturals, liczi i fiołek, użyta raz. mam ją z mega paki, jest chyba trochę po terminie, ale kompletnie nie wpływa to na jej zapach, stan czy wydajność. nadal jest pełnowymiarowym produktem.

2. dezodorant perfumowany avon far away, użyty dwa razy. bardzo długo trzyma! historia jak wyżej; ale wszystko z nim w porządku.

3. mgiełka do ciała playoby play it lovely, zostało ok 60% z 200 ml. bardzo ładnie pachnie, długo się utrzymuje, funkcjonalna.

4. SKIN SO SOFT AVON, soft&glow spray opalający do średniej karnacji, użyty kilka razy, zostało trochę ponad napis 'avon' na górze.

5. paletka cieni do powiek zhc, prezent od chłopaka na urodziny, ale to niestety nie moje kolory jeden cały zużyty, zostało 5 kolorów, stan jak na zdjęciu. posiada kasetkę na róże do policzków, jeden zużyty, a jeden się połamał i rozsypał po tej kasetce - no ale jest tam, niestety to też nie mój kolor. stan kasetki - trochę porysowana, ale chyba ważniejsze, że w środku wszystko ok. chętnie wymienię na cienie w poszukiwanych przeze mnie kolorach.
6.zielony lakier, nie używany
7. ESSENCE multi effect all eyes on me, odcień very green, pomyliłam się w drogerii i zamiast czarnego wzięłam zielony użyty raz, wymienię na czarny tusz
8. ORIFLAME visions metaliner, eyliner zielony w odcieniu cyber, użyty raz (najlepiej za czarny)
9. MISS SPORTY miętowy cień, odcień DJ look, użyty kilka razy, idelany do malowania na mokro, nie wiem jak z datą ważności, ale dobrze maluje.
10. ISADORA sun protecting lip moisturizer, ochronna pomadka przeciwsłoneczna, spf 20, zostało ok 70%, jak nie więcej
11. essence pomadka, kolor coralize me!, zostało sporo, pewnie koło 80%. ślicznie pachnie, ale jakoś kolor nie jest dla mnie.
12. avon pur blanca, zdjęcie z internetu, pozostało mi ok 60%, wymienię chętnie na ten sam zapach, tylko w formie z atomizerem!
13. SCIENTINI ROSE FIZZ, BRAK KILKU PSIKÓW, był w pace kosmetyków które wygrała na all. niestety, jest trochę po terminie, ale w żaden sposób nie wpływa to na zapach ani na stan kosmetyku, gdyż był nowy i zamknięty. oddam za inny perfum.
14. perfumy, dostałam od mamy, wypakowałam jedynie z ozdobnego pudełka. służą chyba do samodzielnego mieszania zapachów, wyrób hand made. może ktoś będzie chciał się w to pobawić 8/9 nowe, ten ostatni zużyty w 2/3 (jabłkowy) zapachy, jakie posiadam, to:
- opium, gardenia, mięta pieprzowa, ylang-ylang, drzewo sandałowe, lotos, cytryna, róża, jabłko.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05503.jpg
Wyświetleń: 33
Rozmiar:  86,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05504.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  97,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05505.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  46,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC05507.jpg