2011-11-06, 08:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez Lucy1111
Może zapytamy na wątku mam lutowo marcowych z zeszłego roku?Chyba, że u nas jest jakaś doświadczona w tym temacie mama? 
|
O już jakaś mama się odezwała niżej 
Cytat:
Napisane przez czubasek20
Dopadła mnie rwa kulszowa 
Chyba któraś z was tez miała taki problem 
Normalnie cięzko mi sie poruszać tak mi promieniuje na lewej nodze a do tego jeszcze te skurcze :/
|
Też to mam... Mnie to łapie, jak śpię :/ Ogólnie tylko w jedną nogę mi idzie. Mówiłam o tym lekarzowi, ale on powiedział mi tylko, że to dzidek gdzieś uciska i stąd ta rwa. Po ciąży będzie lepiej. Ale w sumie zauważyłam, że jak ćwiczę, to rzadziej pojawia się ból, więc to jest jakiś pomysł.
Cytat:
Napisane przez madziorek175
Ja urodzilam corke w styczniu 2010r ale dluga ja w kombinezonie wozilam mimo tego ze mi zimno nie bylo jednak dziecko jest male lezy nieruchomo w wozku i szybko marznie 
|
Dzięki za odpowiedź 
A jako doświadczona mama może jeszcze mi odpowiesz na pytanie, jak często kupowałaś swojemu dziecko kurtki? Niby są przedziały rozmiarowe co 3 m-ce, ale chyba nikt nie kupuje dziecku kurtki na 3 m-ce. Rozumiem, że jak na następną zimę będę kupowała to w rozmiarze większym, żeby dzidek na koniec zimy jeszcze w nią wchodził, czyli na początek zimy będzie na niego ciut za duża. Dobrze myślę?
Cytat:
Napisane przez agawoo
Kropeczka, a musisz już kupować tą kurteczkę? Nie wiadomo jaka będzie pogoda, jak długo będzie zimno, więc kurteczkę kupisz już jak się dzidzia urodzi - będziesz wtedy wiedziała jaki rozmiar 
|
Nie muszę Przeglądałam tylko na allegro
Cytat:
Napisane przez mala_stopka
padam już, dzisiaj byliśmy na imieninach szwagra i strasznie się wymęczyłam siedząc przy stole, brzucho mi się cały czas stawia i trochę boli....
ale przynajmniej dobre jedzonko było 
|
Ja też po urodzinach chrześnicy byłam wymęczona strasznie i brzusio troszkę bolał chyba z przejedzenia, ale jedzonko było naprawdę super
|
|
|