Raczkowanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
LISTOPAD: Ciuchowa wymiana u Evacuaction - S-M + 37.
Witam!
Na samym poczatku uprzedzam i zaznaczam, ze wysylka w przypadku mojej wymiany dotyczy Wielkiej Brytanii. Prosze od razu wziac to pod uwage!
...a do wymiany mam ubrania i buty:
1. Bluzka w panterke "nietoperz" TROLL, rozmiar S. Material przypominajacy lekki sweterek. Sprana metka. Stan bardzo dobry z minusem.
2. Koszula z kwiecistym wyszywanym wzorem Esprit, rozmiar 36. Podwijane rekawy, intrygujaca kratka przy kolniezyku i w wewnetrznej stronie rekawów. Stan bardzo dobry.
3. Koszula w stylu retro Marc O'Polo, rozmiar S. Stan bardzo dobry.
4. Biala koszula Mim, rozmiar M, ale bedzie dobra równiez na S. Znakomita do legginsów, z paskiem. Stan idealny, nigdy nie noszona.
5. Bluzka z tropikalnym wzorem Bershka, rozmiar M. Jak dla mnie zdecydowanie S. Stan bardzo dobry +, znakomita jakosc.
6. Tunika/mini sukienka w panterke Atmosphere, rozmiar 10, ale ponownie – zdecydowanie S. Stan bardzo dobry, zalozona nie wiecej, niz 3 razy.
7. Kwiecista sukienka H&M z zeszlorocznej letniej kolekcji, rozmiar 36. San idealny, zalozona nie wiecej, niz 3 razy.
8. Biala, kwiecista sukienka Bershka, rozmiar M. Podobnie jak w przypadku tropikalnej bluzki, zdecydowanie S. Bardzo waska w biuscie – nie polecam dla rozmiarow wiekszych, niz B. Stan bardzo dobry +.
9. Dlugi pasiasty sweterek H&M (L.O.G.G.), rozmiar S (na metce EUR 164). Stan bardzo dobry, znakomita jakosc, swietne kolorki. 
10. Sweterek Esprit w kolorze kawy z mlekiem, rozmiar M, ale tutaj ponownie zdecydowanie S, a nawet XS. Stan bardzo dobry, brakuje jednego guziczka po lewej stronie (widoczne na zdjeciu)…
11. Kurczaczkowy ( ) sweterek Atmosphere, rozmiar 10 (i ponownie stwierdzilabym, ze to bardziej S). Stan bardzo dobry -, male zmechacenia w okolicy biustu, praktycznie niewidoczne, do usuniecia golarka do swetrow (której niestety nie posiadam… ).
12. Czarny sweterek Niren, rozmiar M (bardziej S). Rekawek ¾, delikatne, azurowe dziurki na calej powierzchni (mam nadzieje, ze widac na zdjeciu…). Stan idealny, zalozony raz.
13. Kwiecista koszula ‘mgielka’ KappAhl, rozmiar 40. Zwezylam rekawki tak, by byla jako koszula-narzutka, lub taka do zwiazania pod biustem na rozmiar S. Stan idealny, zero sladów uzytkowania.
14. Czarne legginsy w srebrna, brokatowa panterke Reserved, rozmiar S. Stan idealny, nigdy nie noszone. Zdecydowanie imprezowe. 
15. Czarna bardotka Esotiq, rozmiar 75A. Stan bardzo dobry. Biust sie powiekszyl i czym predzej pognalam po ten sam egzemplarz w wiekszym rozmiarze. Polecam! 
16. Czarne balerinki Street, rozmiar 37. Stan idealny, zalozone raz na pól godziny.
17. Zielone balerinki Cropp Town, rozmiar 37. Stan bardzo dobry, zalozone kilka razy.
Wszystkie rzeczy pokazane na zdjeciach nizej.
UWAGA: Zdjecia od numeru 9 do 15 znajduja sie w poscie nizej!!!
Zapraszam do wymiany!
Edytowane przez Evacuaction
Czas edycji: 2011-12-04 o 13:32
|