2006-11-08, 12:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Napisane przez Luba
Troche poczytałam co pisałyscie. Smutne to strasznie czasami. Wiecie, mam teraz wyrzuty sumienia i zastanawiam się co ja tutaj robie? Bo własciwie życie teraz układa mi sie całkiem fajnie, nie mam na co narzekać. Wiem, że to głupie, ale czuje się winna. Ze mnie jest dobrze, a Wam nie tak znowu różowo.
Ale mam własna teorię( wiem, nie odkrywam niczego nowego): życie układa sie róznie. Raz jest w góre a raz w dół. Mnie tez nie zawsze było dobrze na swiecie. Ale każdy musi dostac swój kawałek tortu w życiu. Bedzie lepiej, musi być. Byle tylko zdrowie dopisało, to człowiek sobie zawsze poradzi, sprawdziłam na sobie
Pozdrawiam Was serdecznie.
|
Co tu Luba robisz?Masz nam mówić o swoich wakacjach pod palmami i innych dobrych dniach.U mnie zresztą też jest dobrze,a gdybym opowiedziała jakie tygodnie ,miesiące,lata ,mam za sobą to byłby zbiorowy placz.A czy jak ten kawałek tortu się dostanie to można go zjeść czy tylko patrzeć na niego i trzymać na talerzyku do końca życia?.Proszę o szybką odpowiedz bo właśnie jestem w trakcie zjadania.
|