2011-11-13, 17:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co się dzieje z tymi facetami....?? :(
Cytat:
Napisane przez iceland1
Nie jestem jakims dewotem czy świętoszkiem i nie mam nic przeciwko "przygodom na jedną noc" czy seksowi przed slubem jako tako.Ale myslę ze trudno byłoby mi się w takiej osobie zakochac czy nawiązac z nią powazniejszą relację.Jak dla mnie jest za łatwą kobietą.Myslę ze kazdy w miarę sensowny facet ma"wewnętrzny radar" i wie jaka jest dana kobieta,moze ją ocenic na podstawie zachowania itp.Przynajmniej u mnie tak to działało.Pamiętam jakis czas temu jak chciała się ze mna umówic dziewczyna,o której wiedziałem ze jest łatwa,znałem jej przeszłosc,rodzaj kolesi z którymi się umawiała.Była w moim typie pod względem urody ale to jaka była mnie powstrzymywało.Wreszcie po 5 miesiacach jej czarowania ,łaszenia się i przytulania do mnie poszlismy na randke.Cóz po niespełna 2 godzinach zaproponowała" zrobienie loda"Spoko,ale to była nasza ostatnia randka.
Swoją obecną dziewczynę, z którą jestem 4 lata,własnie za to ceniłem od samego początku ( gdy jeszcze nie bylismy parą) ,ze wyznaczała kolesiom granice i nie miała łatki "łatwej kobietki".Cóz-abstrahując od tego-była piękna i seksowna,właczył mi się instynkt zdobywcy i ją "zdobyłem".Dało mi to więcej satysfakcji niz jakakolwiek "one night affair".Ale powtarzam -własnie to ze nie była łatwa dało Jej u mnie duzego plusa i zacząłem myslec o Niej poważniej 
|
Zgadzam się. Ja też nigdy nie brałam na poważnie facetów, którzy na 2,3 randce dobierali się do mnie.
Podobnie o moim facecie słyszałam wiele rzeczy, zanim go poznałam. Wiedziała,ze nie jest dziwkarzem, nie zdradzał swojej dziewczyny etc i to mi wystarczyło. Natomiast mam koleżankę,ż którą spał chyba każdy . Nie chciałabym być z żadnym z tych facetów, którzy uprawiali z nią seks
PS tak jak nie chciałabym być z facetem, któremu nienzana kobieta robiła loda Ja nikomu na ławkach nie obciągałam i dlatego szukam faceta, który się szanuje a nie myśli pewnym organem
|
Edytowane przez dawidowskasia
Czas edycji: 2011-11-13 o 17:53
|
|
|