2011-11-13, 19:06
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez neska22
czesc lasencje
bylismy dzis w mieście i upatrzylismy wózek  kupujemy w polowie grudnia bo wtedy tesciowie mają dać kasę
więc będzie taki: (njawet kawałkiem się załapałam na fotce  ))
alle na stelażu takim jak na drugiej fotce (na tym co fotelik)
|
bardzo fajny, gratuluję decyzji
Cytat:
Napisane przez nawojka8583
Ale ten czas jest okrutny. Leci tak szybko i już mamy 34tc  Jutro mam USG. Idziemy zobaczyć co z tą cystą. Trzymajcie kciuki dziewczęta. Boję sie trochę 
|
kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieści 
Cytat:
Napisane przez neska22
tak 
własnie rzucalismy z TZ moneta  bo się nam tak samo podobał czerwny i niebieski  i padło na czerwony
na pewno będzie dobrze 
|
hi hi ciekawie wybraliście 
Cytat:
Napisane przez agawoo
Oglądaliśmy Coletto Giovanni i Coletto Austin, i był jeden Baby Active czy Active Baby (ale chyba jakiś ostatni egzemplarz, bo wygladał niefajnie  )
Ten Giovanni był całkiem, całkiem, nawet cena nie odstraszająca 
Ale chyba się jednak zdecujemy na ten, który ogladaliśmy jako pierwszy, już dawno:
http://tomas-wozki.pl/category.php?id_category=6
-
|
kurczę coś mi się ten link nie chce otwierać, strasznie muli mi przy próbie wejścia 
Cytat:
Napisane przez Angelika_26
Witam mamusie i brzusie!
Nie pisałam nic do Was cały weekend bo mój synuś kończył wczoraj 5lat  . Impreza trwała 2 dni , za dużo gości , a za małe mieszkanie. Ale to nic. Chociaż wesoły weekend był  Jutro czeka mnie wizyta u gin. No i teraz biore się za czytanie , żeby Was dogonić. 
|
ostatnio sporo tutaj urodzinowych imprezek waszych pierwszych dzieciaczków i pierwsze i drugie w podobnych terminach macie dziewczyny
|
|
|