Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 2011 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-14, 08:11   #924
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

Witajcie z rana!!! Mamy kolejne 2 dzieciaczki

Aniolina i kkkasikk urodziły wczoraj przez cc !!!!
Dzidzia kkasikk miała 3800g i 53 cm
dzidzia Anioliny 2850g i 51 cm

Dzielnym mamusiom gratulujemy !!!!!!!!!!

ps. Aniolina- ta Twoja Martynka baaardzo punktualna

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Ela wielkie gratulacje.

Glam, Dalia dzięki.

Glam ja odciągam i przepycham te guzy tyle, że całe piersi mam w guzach a pokarm nie bardzo chce zlatywać - za cały dzień odciągnęłam zaledwie 70ml, a mały jak go przystawiam to histerii dostaje, więc butla poszła w użycie.

Dalia chciałabym aby było tak jak piszesz, ale życie napisze swój scenariusz. Szczerze przyznam to się załamałam całkiem - deprecha poporodowa. Jeśli nawet bęe musiała karmić mm to nie jest jeszcze koniec świata. Najważniejsze, że mały spił sobie tak cenną siarę.

Ja przed chwilą byłam na IP, bo cycki jakie były takie są. Mam przepisany bromergon przez dwa dni - więc małego nie będę na razie mogła karmić. Co będzie później z moją laktacją to zobaczymy - są niby szans, ze się utrzyma, a mały jeszcze wróci do cyca, choć wiadomo, ze się może przyzwyczaić do butli, ale wówczas mówi se trudno.

Trzymam kciuki za Twoje cycki i laktacje

ja zmykam do lekarza... zobaczymy co powie na te wyniki badan :P

Daniel Fasolek w drodze

Edytowane przez ja_dalia
Czas edycji: 2011-11-14 o 08:15
ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora