2011-11-14, 09:13
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Cytat:
Napisane przez evitka21
|
Cytat:
Napisane przez catro
Ojj na jdlt nie zwracaj uwagi - o ile jeszcze podróbki marki Jixin pozytywne opinie miewają, to o jdlt same negatywy słyszałam - zwierzaki się rozpadają, ludzikom odpadają głowy, samochodom koła itp.
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------
No i jak widać co człowiek to opinia  - ja wolę jednak Duplo używki niż te jdlt
|
my mamy te klocki i jakoś ani Tż ani Jula na nie nie nażekają 
mamy tez taki domek tylko mniejszy
http://allegro.onet.pl/klocki-jdlt-4...910080540.html
ja wolę z Julą budowac z klocków Mega Bloks < czy jakoś tak się to pisze > mamy chatkę kubusia, zamek arielki, i masę luźnych klocuszków.
Cytat:
Napisane przez koglus
hejka za godzinke to nie wiem ale za caly dzien to 100zl -150zl biora, przy duzym domu, za godzine nie wiele zrobi sprzataczka
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------
ale sprzataczka nie uklada w szafach 
|
nasza układa
Cytat:
Napisane przez Baobabek
heloł
Mój synek dzisiaj kończy 20 miesięcy  i z tego tytułu zrezygnował ze smoczka do usypiania  tzn. poniekąd został do tego zmuszony, przegryzł smoka tego co miał do zasypiania (bo on ze smokiem to tylko zasypia, w dzień nie żuje), kupiłam drugiego wczoraj w aptece, ale jest tak jakby za duży (choć rozm. 3) no i najważniejsze - jest żółty z kauczuku hehehehe a on takich nie lubi  no i tylko go trzymał zastanawiając się, wsadziła parę razy do buzi, ale czuł, że za wielki i w końcu mi oddał w nerwach i poszedł spać 
|
gratulacje dla Kubusia jaki on juz jest dorosły 
a ostatnio przegladałam allegro i było zdjęcie chlopca identycznego jak Twój Kubuś z avatara nawet zastanawiałam się, czy przypadkiem to nie Twoje aukcje 
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
Madzia wysokie chlopaki!
Bao gratki za smoka i za 20 miesiecy!.
Ja sie ciesze ze moja sama oduczyla sie smoka  oddala i tak sie skonczylo 
Nawet wczoraj bylismy u szwagierki i jej mala jeszcze smoka ma i Oliwia wziela do reki "mama beee" i mi oddala.
|
jak ja bym chciała żey moje dziecko tak odrzuciło smoczka a ona wciąż go ciumka jak jedziemy autem i jak idzie spać jak tylko wsiada do auta to krzyczy mamusiu smoczka, me mi daj 
doradźcie mi jaki kolor fugi dop czarnych płytek 
czarna fuga czy biała fuga?
a do białych na podłodze czarna fuga czy biała fuga ?
|
|
|