Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-14, 09:13   #1687
blistex
Rozeznanie

Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
przeglądam te klocki i już się waham widząc te ceny duplowe, a na zdjęciach te podróbki ładnie wyglądają i tyle fajnych elementów mają...np taki domek http://allegro.pl/klocki-jdlt-102el-...916245248.html
Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
Ojj na jdlt nie zwracaj uwagi - o ile jeszcze podróbki marki Jixin pozytywne opinie miewają, to o jdlt same negatywy słyszałam - zwierzaki się rozpadają, ludzikom odpadają głowy, samochodom koła itp.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

No i jak widać co człowiek to opinia - ja wolę jednak Duplo używki niż te jdlt
my mamy te klocki i jakoś ani Tż ani Jula na nie nie nażekają
mamy tez taki domek tylko mniejszy
http://allegro.onet.pl/klocki-jdlt-4...910080540.html
ja wolę z Julą budowac z klocków Mega Bloks < czy jakoś tak się to pisze > mamy chatkę kubusia, zamek arielki, i masę luźnych klocuszków.

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
hejka za godzinke to nie wiem ale za caly dzien to 100zl -150zl biora, przy duzym domu, za godzine nie wiele zrobi sprzataczka

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

ale sprzataczka nie uklada w szafach
nasza układa

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
heloł
Mój synek dzisiaj kończy 20 miesięcy i z tego tytułu zrezygnował ze smoczka do usypiania tzn. poniekąd został do tego zmuszony, przegryzł smoka tego co miał do zasypiania (bo on ze smokiem to tylko zasypia, w dzień nie żuje), kupiłam drugiego wczoraj w aptece, ale jest tak jakby za duży (choć rozm. 3) no i najważniejsze - jest żółty z kauczuku hehehehe a on takich nie lubi no i tylko go trzymał zastanawiając się, wsadziła parę razy do buzi, ale czuł, że za wielki i w końcu mi oddał w nerwach i poszedł spać
gratulacje dla Kubusia jaki on juz jest dorosły

a ostatnio przegladałam allegro i było zdjęcie chlopca identycznego jak Twój Kubuś z avatara nawet zastanawiałam się, czy przypadkiem to nie Twoje aukcje

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Madzia wysokie chlopaki!

Bao gratki za smoka i za 20 miesiecy!.
Ja sie ciesze ze moja sama oduczyla sie smoka oddala i tak sie skonczylo
Nawet wczoraj bylismy u szwagierki i jej mala jeszcze smoka ma i Oliwia wziela do reki "mama beee" i mi oddala.
jak ja bym chciała żey moje dziecko tak odrzuciło smoczka a ona wciąż go ciumka jak jedziemy autem i jak idzie spać jak tylko wsiada do auta to krzyczy mamusiu smoczka, me mi daj

doradźcie mi jaki kolor fugi dop czarnych płytek
czarna fuga czy biała fuga?
a do białych na podłodze czarna fuga czy biała fuga ?