Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 14:06   #3791
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Może niepotrzebnie?! ...
Mam nadzieję, że mi nie wykraczesz mimo wszystko wolałabym najpierw swoje 4 kąty a potem drugiego łobuza

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
W takim razie źle zrozumiełam, TŻ tym bardziej się nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Emilka śliczne imię Żona mojego kuzyna ma termin na koniec listopada, też się dziewczynki spodziewają i chcą jej dac na imię Magdalena.
Mnie się baaardzo, bardzo podoba Magdalena ale mój Tż ma pewne wspomnienia z Magdaleną i niestety, ale córci już bym chyba tak na imię nie dała coby sobie więcej nie wspominał
Mnie mówiąc szczerze teraz też już obojętna jest płeć marzył mi się tylko po cichu pierwszy chłopiec, a drugie... chciałabym parkę, ale nie będę zła jak przyjdzie mi drugi łobuz do kompletu

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość

ale on plecie głupoty, jak uda się dziewczynka to będzie dziewczynka, myśli że jak sobie zamówi to tak będzie miał :P chłopy

ty tu Alonki nie stresuj i nie stawiaj przed nią takiego ważnego zadania bo się nie uda nic spłodzić a może któraś napisze jutro że jest w ciąży, nigdy nic nie wiadomo:P
No właśnie, takie zamawianie!! A podobno to i tak zależy od plemników faceta
No właśnie, lepiej Cię nie stresujemy już
Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
no nie wiem czy coś wymyślę szczerze mówiąc.. na razie zdążyliśmy się już dzisiaj pokłócić o święta przez telefon

co to się dzisiaj stało, że taki ruch na wątku w ciągu dnia?
Nie przejmuj się ... Nie możesz mu ustępować tylko dlatego, że ma dziś gorszy dzień, święta to ważna sprawa i napewno jeszcze ją przedyskutujecie w jakiś spokojniejszy czas (chociaż tego czasu nie za wiele już zostało)
Tż się rozchorował w dodatku odsypia służbę, Filipek grzecznie się bawi, zajął się teraz kasztaniakami na mini mini więc ja dziś jestem ON na wizażu dużo nas

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
My ostatnio ciągle się żremy przez to, że nie ma kasy i możliwości kupna mieszkania..... Ehhh... TŻ zaczął przebąkiwać o wyjeździe za granicę, żeby zarobić na mieszkanie...
A co do Świąt, to chyba pojedziemy z moją mamą do babci, więc problem ze świętami u teściów rozwiązany ...

Mam zły humor... Dobija mnie brak kasy... Nie chcę wyjeżdżać stąd na 2 lata, harować przy jakimś pakowaniu sałaty, skoro mam wykształcenie wyższe... Mama zostałaby sama na 2 lata... A z drugiej strony, nie mamy znikąd pomocy.... Gdyby tylko rodzice TŻta chcieli nam to mieszkanie odsprzedać... Ehhh......... Przez to ciągle się kłócimy...
No właśnie kasa kto nie ma z nią problemu... jakie życie by było łatwiejsze jakby wszystko nie było za pieniądze
Pomysł nie głupi z tym zarabianiem za granicą... Z jednej strony 2 lata wyjęte z życiorysu z drugiej - macie sporo gotówki żeby jakoś żyć w Polsce

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
ja póki co się nie szykuję mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy z budową i wszystko się dobrze potoczy w ciągu roku, to może pod koniec przyszłego roku coś zaplanujemy póki co tylko los może sprawić, że będziemy mieć maluszka
..
Przykro mi...my na szczęście nie kłócimy się jeśli chodzi o budowę domu, skąd p[pieniądze itd.chociaż zostało nam tylko na to, żeby kupić materiał-a może nawet nie ( bo nie wiem ile go potrzeba)...ogólnie to ja czuję się winna całej sytuacji, bo do tej poty nie mam pracy i chyba raczej będę musiała iść pracować w sklepie spożywczym-czego przyznam się szczerze unikałam jak ognia-bo 2 lata pracowałam w takim sklepie( w czasie studium) i już pod koniec strasznie nienawidziłam tej pracy...Ale doszłam do wniosku, że coś trzeba poświęcić, żeby coś innego zdobyć, więc chyba złoże CV do Biedronki-bo szukają u mnie w mieście do pracy i zawsze to całą wypłatę przyniosę do domu, a nie 300 zł mniej, które straciłabym na dojazdy...w międzyczasie będę chciała zrobić jakieś kursy...może nawet zrobię tą szkołę wizażu- o ile odłożę pieniądze....zobaczymy jak się życie potoczy, póki co muszę schować dumę do kieszeni i pomóc Tż-towi
Na wszystko przyjdzie czas, mam nadzieję, że wszystkie plany pójdą po Waszej myśli i te dotyczące budowy i te o maluszku
Ja kiedyś wybrzydzałam z pracą a teraz... jestem gotowa iść wszędzie, byleby zarabiać, ostatnio nawet chciałam składać CV do dekorowania ozdób choinkowych, chociaż ciocia po miesiącu wylądowała na zwolnieniu ze względu na szkoliwość kleju Jak się musi to się nie patrzy na dumę, racja

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Karooo czy mogła bym poprosić w pierwszym poście zmiane z ur listopad 90 na 20.11.1990 ??
Ktoś tu niedługo stawia szampana !!!

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
moje sobotnie zakupy:
spodnie brązowe, eleganckie, fajnie leżą na mnie, będą super pasować do tego beżowego sweterka co kupiłam na all
spodnie czarne z kokardką z przodu
dzianinowa sukienka jasny róż też tak w miarę leży na mnie
i jeszcze 2 pary rajstop no ale myślę: bez przesady, rajstop fotografować nie będę
Świetne zakupy, najbardziej ta sukienka mi się podoba gdybym miała choć trochę wcięcia w talii to bym Ci ją ukradła !!!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora