|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
prawda ?
![]() Cytat:
Szkoda tylko że TŻta rodzice nie kwapią się, żeby własnemu dziecku pomóc... |
|
|
|
|
#3782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() przykro mi...ja zdałam za 6 razem i to u kolesia, który na pierwszym egzaminie mnie oblał....nogi mi się tak telepały, że nie mogłam tego powstrzymać Mój mąż też zdał za 6 razem-a bardzo dobrze jeździł - z tym, że jeden egzamin miała darmowy-bo poszła do dyrektora...Swoją drogą ja zdawałam w Tarnobrzegu a tam jest najniższa zdawalność na Podkarpaciu....a wszystko przez egzaminatorów ja też chcę wiosnę Cytat:
mam nadzieję, że na wiosnę ruszymy z budową i wszystko się dobrze potoczy w ciągu roku, to może pod koniec przyszłego roku coś zaplanujemy póki co tylko los może sprawić, że będziemy mieć maluszka ![]() śliczne imię ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
My z mężem dokąd jesteśmy razem, to tylko pierwsze święta spędziliśmy osobno-chociaż zaraz po wigilii do mnie przyszedł...ale wszystkie kolejne spędzaliśmy wspólnie
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh no sytuacja jest nie fajna i łatwo nie będzie szczególnie że jesteśmy w takim wieku że rodzice czasem nas traktują jak jeszcze małe dzieci że w domu i koniec kropka
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-11-15 o 13:34 |
|
|
|
|
#3784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
facet non stop mnie krytykował, ciągle gadał, że wszystko robię źle. A tu on pod wordem mi mówi "gratuluję, zdała pani" myślałam, że sobie jaja ze mnie robi Kochana, ja Ci z całego serca odradzam Biedronkę! znaczy nie wiem jak jest u Was, ale TŻ pracował ok. rok w Biedronce i był tak wykończony psychicznie i fizycznie, że naprawdę było ciężko.. Oni tam nie przestrzegali żadnych zasad, często zdarzało się, że kończyli pracę o 24, poza tym każdy na każdego donosił mogłabym wymienić Ci pełno negatywnych rzeczy, które tam się działy, ale niestety teraz już nie pamiętam co tam się dokładnie działo, bo to już trochę czasu minęło odkąd TŻ stamtąd odszedł na szczęście. No ale może u Was byłoby inaczej i jeśli się zdecydujesz to trzymam kciuki, żeby tak właśnie było nie wiem jak rozwiążemy tą sytuację.. mnie najbardziej zależy na wspólnej Wigilii, a to niestety jest niemożliwe żebyśmy ją razem spędzili ![]() dokładnie ;/ |
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Karooo czy mogła bym poprosić w pierwszym poście zmiane z ur listopad 90 na 20.11.1990 ??
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia już się robi
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
moje sobotnie zakupy:
spodnie brązowe, eleganckie, fajnie leżą na mnie, będą super pasować do tego beżowego sweterka co kupiłam na all spodnie czarne z kokardką z przodu dzianinowa sukienka jasny róż też tak w miarę leży na mnie i jeszcze 2 pary rajstop no ale myślę: bez przesady, rajstop fotografować nie będę
|
#3791 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że mi nie wykraczesz
![]() Cytat:
Mnie mówiąc szczerze teraz też już obojętna jest płeć marzył mi się tylko po cichu pierwszy chłopiec, a drugie... chciałabym parkę, ale nie będę zła jak przyjdzie mi drugi łobuz do kompletu ![]() Cytat:
No właśnie, lepiej Cię nie stresujemy już ![]() Cytat:
(chociaż tego czasu nie za wiele już zostałoTż się rozchorował w dodatku odsypia służbę, Filipek grzecznie się bawi, zajął się teraz kasztaniakami na mini mini więc ja dziś jestem ON na wizażu dużo nas ![]() Cytat:
kto nie ma z nią problemu... jakie życie by było łatwiejsze jakby wszystko nie było za pieniądze Pomysł nie głupi z tym zarabianiem za granicą... Z jednej strony 2 lata wyjęte z życiorysu z drugiej - macie sporo gotówki żeby jakoś żyć w Polsce ![]() Cytat:
Ja kiedyś wybrzydzałam z pracą a teraz... jestem gotowa iść wszędzie, byleby zarabiać, ostatnio nawet chciałam składać CV do dekorowania ozdób choinkowych, chociaż ciocia po miesiącu wylądowała na zwolnieniu ze względu na szkoliwość kleju Jak się musi to się nie patrzy na dumę, racja Cytat:
![]() !!!---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
to bym Ci ją ukradła
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
no weź nie żartuj żen ie masz wcięcia w talii! przecież szczupła jesteś
no ja to jeszcze poszalałabym sobie ze szwagierką ale TŻ już siedzieł padnięty w samochodzi i dzwonił co 5 minut kiedy przyjdziemy ![]() jestem mega wkurzona, dzwoniła do mnie sekretarka i jutro nie mam jazdy bo nie będzie wolnego samochodu, czaicie to?? normalnie mnie rozpierdalają
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ciąży nie mam talii ![]() Ech, faceci !!!Yyy... wow
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh daj spokój jakbym wiedziała że tak będzie to w trochę gorszej szkole zapisałabym się ale przynajmniej już egzamin miałabym, mnie zależało na tym żeby w śniegu nie zdawać, a teraz zależy mi żeby przed lutym zdać, bo później to będzie masakra widzę Aga że będziemy sobie tylko odpisywać
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci powiem, że dopiero teraz po ślubie spędzimy razem z TŻ po raz pierwszy całe święta razem. ![]() Cytat:
Lubię takie spodnie. To ja Wam pokaże jaki sweterek dziś w SH kupiłam, jak wracałam do domu. ![]() Wiecie co, kupiliśmy w sobotę bodajże album na zdjęcia w Empiku. Płaciliśmy kartą. Ale jak wchodzę na konto to w ogóle nie ma tej transakcji, pieniądze nam też nie zeszły z konta więc nie wiem o co chodzi
|
||
|
|
|
#3796 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne zakupy, fajne ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() a co do pieniążków na koncie, niestety Cię zasmucę, ale też nie raz miałam taką sytuację i za pierwszym razem się cieszyłam - niestety po jakimś czasie ściągają kasę z konta
|
||||
|
|
|
#3797 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
założyłam temat na 'miejscowym' forum, więc może stamtąd się czegoś dowiem Wiem, że będzie mi ciężko się zakolegować z niektórymi osobami które tam pracują, bo zawsze ich unikałam i to nie moje towarzystwo, ale jest też dużo obcych osób więc zobaczymy. Muszę jeszcze o tym pomyśle powiedzieć Tż-towi, bo on nie chce żebym pracowała w Biedronce ![]() Cytat:
Ja osobiście gdybym miała teraz zdawać to bym zdawała w Rzeszowie, bo to praktycznie jeden piernik jeśli chodzi o odległość, a większa zdawalność jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Ty chciałabyś iść teraz do pracy? Czy jeszcze chcesz poczekać? Cytat:
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pieniędzy, to my z mężem jeszcze nie mieliśmy takiej sytuacji, więc nie wiem, ale może tak jak Monni mówi, że później sobie 'odbiorą' te pieniądze
|
|
#3800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no mi tak ze 3 razy mniej więcej w zeszłym roku się zdarzyło i TŻ też kilka. A w jakim banku masz konto? |
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
w pasie to nie jestem gruba, ale z tyłkiem był zawsze problem, dlatego zawsze noszę jeansy bo w nich najlepiej wyglądam
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
no to myślę, że będzie tak jak pisałam, bo ja co prawda mam w Pko bp, ale one się miały jakoś połączyć chyba (?), tzn. jeden miał przejąć drugi czy coś takiego
nie wiem czy to ma jakieś znaczenie zresztą jak Wam w ciągu paru dni nie ściągną to się cieszcie
|
|
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię takie sweterkiCytat:
|
|
#3805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No zobaczymy co się stanie. A już myslałam, ze mamy album za darmo |
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam na zdjęciach i nie uważam, żeby było z nim coś nie tak
|
#3808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym, że jest wielki jak 5-cio drzwiowa szafa to nic :P bardzo często mi się zdarza nim coś zrzucić skądś
|
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
A no w niedzielę imprezka
![]() alonka bardzo fajne zakupy Weźcie dziewczyny przestańcie z ta waga jesteście wysokie chude a ja z moimi 158cm wzrostu i waga mogę się tylko chować przy was na wzrost nic nie poradzę ale schudnąć by się przydałoCo do bab w lubelskim wordzie to najgorsza zwolnili bo skasowała kilka aut. A ogólnie trafić na babe to kicha. Mszczą się czy jak.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

...
9 listopada mąż obdarował mnie winem, różą, fioletowym golfem i żółtym kompletem - gruby szalik+rękawiczki - to wszystko z okazji..... rocznicy płodzenia Lili

póki co tylko los może sprawić, że będziemy mieć maluszka 

mogłabym wymienić Ci pełno negatywnych rzeczy, które tam się działy, ale niestety teraz już nie pamiętam co tam się dokładnie działo, bo to już trochę czasu minęło odkąd TŻ stamtąd odszedł na szczęście. No ale może u Was byłoby inaczej i jeśli się zdecydujesz to trzymam kciuki, żeby tak właśnie było

...
kto nie ma z nią problemu... jakie życie by było łatwiejsze jakby wszystko nie było za pieniądze