2011-11-15, 18:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
Napisane przez ramoncia217
mam pieska, tzn sukę ale nie husky, bo już nie było. Zwykłego malutkiego.
Oto moja Ania, nie wiem czemu ale tak ją nazwałam
|
slicznosci ale imie tez wybralabym jednak inne..
Cytat:
Napisane przez marta 85
Też jestem zapachowiec i to jaki  Kupiłam wczoraj masło Afryka i ciągle smaruję dłonie i wącham  tak samo było z masłem Brazylia
Tak patrze na gazetkę Tesco i rzeczywiście nie ma tych kuponów, ale na szczęście udało mi się kupić na tej promocji 4 kosmetyki w tym krem do rąk za niecałą złotówkę i szampon za 2.50
Ramoncia również jestem za zmianą imienia, przecież jest tyle pięknych imion dla zwierząt
E.J dziękuję  i życzę udanego wyjazdu
Muszę się wziąć za siebie bo ostatnio na nic nie miałam czasu, moja twarz nie miała żadnej maseczki z dobre 2 miesiące 
|
kurcze ja tez zdazylam kupic Castinga i szampon do wlosow, wiedzialam ze cos z Karite jest dobre do kreconych a ze akurat potrzebowalam szamponu to wzielam szampon za 2,50 ale w domu sie okazalo ze na KWC szampon ma bardzo zle opinie i jednak mialam wziac odzywke ktora sie tak chwali, ale oczywiscie moje szczescie chcialam jechac po odzywke ale okazalo sie ze wycofali kupony i chetnie bym tez jakis kremik wyprobowala do rak
Cytat:
Napisane przez loluska
dziewczyny takie pytanie od beczki, macie już jakieś plany na sylwestra? 
|
ja nie mam, ale na pewno nie pojde do restauracji, w tamtym roku tyle bilety kosztowaly ze szok, a jedzenie okazalo sie marne, zabawa tez (bo ogolnie nie przepadam za potancowkami) wiec juz nigdy do restauracji.
Bylam na mikrodermabrazji diamentowej z maseczka, poki co mam lekko zaczerwieniona twarz i zjechane syfki niby po 1 razie juz powinien byc efekt, ale ja go na razie nie widze. Ale i tak dopiero cos powiem po 3 zabiegach, nastepny mam w grudniu Kupilam sobie tez buty, muszkieterki cena byla zachecajaca wiec musialam skorzystac, bo plaskie mam tylko emu.
Aha, pofarbowalam wlosy na ciemny blond i wyszly calkiem brazowe;/.. nie do konca tego chcialam, ale niech bedzie, pewnie i tak sie wyplucze niedlugo
Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-11-15 o 18:03
|
|
|