Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-15, 18:01   #3180
party_girl7
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
mam pieska, tzn sukę ale nie husky, bo już nie było. Zwykłego malutkiego.

Oto moja Ania, nie wiem czemu ale tak ją nazwałam
slicznosci ale imie tez wybralabym jednak inne..
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość

Też jestem zapachowiec i to jaki Kupiłam wczoraj masło Afryka i ciągle smaruję dłonie i wącham tak samo było z masłem Brazylia

Tak patrze na gazetkę Tesco i rzeczywiście nie ma tych kuponów, ale na szczęście udało mi się kupić na tej promocji 4 kosmetyki w tym krem do rąk za niecałą złotówkę i szampon za 2.50

Ramoncia również jestem za zmianą imienia, przecież jest tyle pięknych imion dla zwierząt

E.J dziękuję i życzę udanego wyjazdu

Muszę się wziąć za siebie bo ostatnio na nic nie miałam czasu, moja twarz nie miała żadnej maseczki z dobre 2 miesiące
kurcze ja tez zdazylam kupic Castinga i szampon do wlosow, wiedzialam ze cos z Karite jest dobre do kreconych a ze akurat potrzebowalam szamponu to wzielam szampon za 2,50 ale w domu sie okazalo ze na KWC szampon ma bardzo zle opinie i jednak mialam wziac odzywke ktora sie tak chwali, ale oczywiscie moje szczescie chcialam jechac po odzywke ale okazalo sie ze wycofali kupony i chetnie bym tez jakis kremik wyprobowala do rak
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
dziewczyny takie pytanie od beczki, macie już jakieś plany na sylwestra?
ja nie mam, ale na pewno nie pojde do restauracji, w tamtym roku tyle bilety kosztowaly ze szok, a jedzenie okazalo sie marne, zabawa tez (bo ogolnie nie przepadam za potancowkami) wiec juz nigdy do restauracji.

Bylam na mikrodermabrazji diamentowej z maseczka, poki co mam lekko zaczerwieniona twarz i zjechane syfki niby po 1 razie juz powinien byc efekt, ale ja go na razie nie widze. Ale i tak dopiero cos powiem po 3 zabiegach, nastepny mam w grudniu Kupilam sobie tez buty, muszkieterki cena byla zachecajaca wiec musialam skorzystac, bo plaskie mam tylko emu.

Aha, pofarbowalam wlosy na ciemny blond i wyszly calkiem brazowe;/.. nie do konca tego chcialam, ale niech bedzie, pewnie i tak sie wyplucze niedlugo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6536.jpg (89,1 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-11-15 o 18:03
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora