Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 10:04   #3151
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Na szczęście już po stresie

Ale mam nadrabiania

Pielęgnacja suchej skóry zimą

Zimą bardziej zagraża wysuszenie skóry. W pomieszczeniach działa już centralne ogrzewanie, ty zaś coraz mniej przebywasz na zewnątrz, pozbawiając skórę wilgoci, którą tak bardzo lubi.

Po kąpieli używasz balsamu do ciała, a po umyciu twarzy delikatnie wmasowujesz krem, bo chcesz, żeby skóra była gładka, jędrna i przez długi czas młoda. Jednak taka jej pielęgnacja jest czymś więcej niż dbałością o wygląd. Zapobieganie suchości skóry to nie tylko kwestia urody, ale i zdrowia.

Wysuszona cierpi...

Jest nie tylko matowa, szorstka, szybciej się starzeje, ale też piecze i swędzi. Podatna jest na uszkodzenia mechaniczne, chemiczne, ponieważ ma uszkodzone wierzchnie warstwy naskórka. Tworzą się w niej pęknięcia, przez które jak przez szeroko otwarte wrota przenikają zarazki. Staje się bardzo wrażliwa, alergiczna. Skóra słabo nawilżona i natłuszczona traci zatem ładny, zdrowy wygląd. Czasami przyczyną suchości jest choroba. Najczęściej jednak powodem kłopotów ze skórą są: suche powietrze, klimatyzacja, częste korzystanie z solarium, długie kąpiele, używanie odtłuszczających środków do mycia. Co prawda skóra potrafi bronić się przed takimi szkodliwymi czynnikami, ale nie każdą w takim samym stopniu. Niekiedy wytwarza zbyt mało lipidów – tłuszczów, które chronią ją przed odwodnieniem i wzmacniają obronę przed światem zewnętrznym. Niedobór lipidów może być wrodzony, ale bywa tez skutkiem nieodpowiedniej pielęgnacji.

Natłuszczanie przynosi ulgę..

Sucha skóra szczególnie dotkliwie odczuwa nadejście zimy, bo większość czasu spędzasz w pomieszczeniach, w których działa centralne ogrzewanie. Jest w nich nie tylko gorąco, ale i bardzo sucho, co zwiększa parowanie wody z naskórka. Zakładasz ciepłe ubrania, które ocierając się o ciało mogą podrażniać suchą skórę. Zaczyna się więc dla niej niełatwy okres. Pomóż go jej przetrwać, odpowiednio pielęgnując.

● Kąp się krótko w ciepłej, a nie gorącej wodzie. Do wody dodawaj olejek do kąpieli.

● Nie używaj do mycia zwykłych mydeł, pieniących się płynów i żeli. Zawierają substancje niszczące płaszcz lipidowy. Korzystaj podczas mycia z naturalnych mydeł, emulsji do mycia ciała, które nie niszczą płaszcza lipidowego.

● Natychmiast po myciu wmasuj nawilżający i zarazem natłuszczający balsam do ciała i krem do twarzy. Odpowiednie produkty do pielęgnacji znajdziesz jednak nie w perfumerii, ale w aptece, bo są czymś więcej niż kosmetykami. Pomagają odzyskać skórze zdrowie. Zapobiegają utracie wilgoci, łagodzą świąd skóry. Wspomagają odbudowę płaszcza lipidowego i uszczelniają rogową warstwę naskórka.

● Wypijaj od 1,5–2 l płynów dziennie, aby nawilżyć skórę od środka. Zadbaj też o to, żeby w codziennej diecie nie zabrakło nienasyconych kwasów tłuszczowych. Odrobina margaryny do pieczywa, łyżka oliwy z oliwek do sałatki korzystnie wpłyną na elastyczność skóry.

Porady na forum -----> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=485377
i jak poszlo? super ze juz po

spadlas mi z nieba z tymi infromacjami
moze to picie wody cos pomoze, bo produkty apteczne sa chwilowe

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
oj też tak mam ... ale ostatnio udaje mi sie unikac podcinania końcówek- intensywne dbanie o włosy mi na to pozwala
i zauważyłam jeszcze że od pewnego czasu nie potrzebuje używać prostownicy- włosy po wyschnięciu są proste- aż moja mama w szoku była ostatnio że mi się nie wywijają każdy w inna stronę...

wiesz że będziecie musieli z nim bardzo dużo spacerować?? bo ona potrzebują dużo ruchu
ja o 11 z moim kudlaczem na spacer pójdę, muszę parę spraw przemyśleć...

w ogóle doszłam do wniosku że trzeba zdrowiej żyć... troche przystopować z wieczornymi piwkami
chciałabym na jakiś fitness sie zapisać albo na zumbe... tylko kasy nie ma na to (

ehhh... mam doła, jeszcze dziś do wawy wracam będe musiała na miejscu zrobić sobie długą, gorąca kąpiel....
wiesz co, moje wlosy po ostatnim scieciu tez same sie prostuja
tzn, wyszuszylam na okraglej szczotce, na nastepny dzien chcialam zrobic delikatne fale na impreze prostownica i sie rozprostowaly, jak sie TZ cieszyl bo on nie lubi moich lokow. ale wczoraj pougniatalam je, to znowu sie pokrecily jednak plus tego, ze jak je uloze tak sie trzymaja, a kiedys zawsze mi sie skrecaly.

tez mnie wzielo ostatnio na jakis aerobik, tance, tylko ze ja juz nie mam kompletnie na to czasu a tak bym chciala

trzymaj sie cieplo
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 10:14   #3152
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

Niestety źle wspominam obronę Promotorka sama wyznaczyła mi indywidualny termin, a jak przyszło do zdawania najpierw to zaczęła mieć do mnie pretensje, że późno się bronię i przeze mnie musiała skrócić zajęcia,tak się zestresowałam,że nie umiałam odpowiadać na pytania no po✂✂✂a... baba ale najważniejsze,że już po

Jak znajdę coś jeszcze o pielęgnacji to napiszę

Idę zjeść pizzę i niestety muszę zaraz wyjść w ten mróz

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 10:33   #3153
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Niestety źle wspominam obronę Promotorka sama wyznaczyła mi indywidualny termin, a jak przyszło do zdawania najpierw to zaczęła mieć do mnie pretensje, że późno się bronię i przeze mnie musiała skrócić zajęcia,tak się zestresowałam,że nie umiałam odpowiadać na pytania no po✂✂✂a... baba ale najważniejsze,że już po

nie przejmuj sie, ludzie czesto czepiaja sie kogos, aby moc sie na nim wyrzyc psychicznie, nie zdajac sobie sprawy, ze czlowiek tym sie przejmuje
ja tez zaeaz wychodze, a taaaak zimno jest
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 11:15   #3154
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

wiesz co, moje wlosy po ostatnim scieciu tez same sie prostuja
tzn, wyszuszylam na okraglej szczotce, na nastepny dzien chcialam zrobic delikatne fale na impreze prostownica i sie rozprostowaly, jak sie TZ cieszyl bo on nie lubi moich lokow. ale wczoraj pougniatalam je, to znowu sie pokrecily jednak plus tego, ze jak je uloze tak sie trzymaja, a kiedys zawsze mi sie skrecaly.

tez mnie wzielo ostatnio na jakis aerobik, tance, tylko ze ja juz nie mam kompletnie na to czasu a tak bym chciala

trzymaj sie cieplo
mi tez własnie w końcu zaczęly się układać.. no i teraz nie mam grzywki, tzn- mam jej resztki ale jest już do brody- a tak sie bałam jej zapuszczania że się zamęczę zanim urośnie a tu prosze- nie było tak źle
zauważyłam ostatnio też że z pielęgnacji chyba najbardziej lubię własnie o włosy dbać- szczególnie jak tego migdałowego oleju używam- ten zapach jest cudowny, nie mogę przestać go chwalić... i rewelacyjnie działa na moje włosy...

ja to straszny "Zapachowiec " jestem, bardzo istotne jest dla mnie jak kosmetyk pachnie...

Cytat:

oj, nie przejmuj sie głupią babą najważniejsze ze już jest po wszystkim

byłam na spacerze z psinką i w połowie złapał nas deszcz w lesie...:/ więc pół godziny wracałam do domu w deszczu i wyglądam jak zmokła kura... ale dobrze, troche sie przewietrzyłam ...

mama była w lumpie i kupiła mi piękny sweter z dużym golfem, koszulę taką za tyłek i dwie tuniki

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 11:15   #3155
ramoncia217
Wtajemniczenie

mam pieska, tzn sukę ale nie husky, bo już nie było. Zwykłego malutkiego.

Oto moja Ania, nie wiem czemu ale tak ją nazwałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03536.jpg (80,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03537.jpg (74,6 KB, 32 załadowań)
Stary 2011-11-15, 11:22   #3156
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
ooooooo... nie wiedziałam, myślałam że mogę zostawić ja jak wszystkie odżywki na całą noc.. dziękuję Ci za tą uwagę
Jedna wizażanka z innego wątku na ktorym się udzielam zostawiła chyba na 2h i jej skóre głowy popaliło, strasznie ją piekła i była czerwona, bała się że jej włosy wypadną.
Także uważaj.
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 11:26   #3157
Kitka:)
CABIN CREW

ramonciu piekny ten wasz piesek

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 11:43   #3158
lacrimachristi
Zakorzenienie

ramonciu jaki piekny piesek
Stary 2011-11-15, 12:53   #3159
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość

Fajny piesek

a co do imienia to sorry ale nigdy nie rozumiem jak można nazwać zwierzaka imieniem takim dla mnie to najgorsze co może być. Zresztą przekonałam sie o tym jak pojechałam z ojcem do kogoś tam a kotka nazywała się moim imieniem jest tyle takich typowych imion dla psów/kotów a ludzie idą w imiona ludzi..
Stary 2011-11-15, 13:14   #3160
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Fajny piesek

a co do imienia to sorry ale nigdy nie rozumiem jak można nazwać zwierzaka imieniem takim dla mnie to najgorsze co może być. Zresztą przekonałam sie o tym jak pojechałam z ojcem do kogoś tam a kotka nazywała się moim imieniem jest tyle takich typowych imion dla psów/kotów a ludzie idą w imiona ludzi..
Ja tak samo..
Stary 2011-11-15, 13:18   #3161
loluska
Zakorzenienie

Hej ja dzisiaj sobie labe zrobiłam i zamiast na nudnych wtorkowych zajęciach, na których tylko piszemy jestem u Tż

ramoncia
dawno nie mierzyłam i nie wiedziałam że już tyle cm ale na razie mi mało jeszcze

piękny pies i super sprawa z adopcją

Czekoladowa
a dużo podcięłaś? skoro końcówki to włosy nadal długie bo takie miałaś

party_girl
wydaje mi się że Twoje są dłuższe od moich wieczorem poproszę TŻ żeby mi zdj zrobił to do jutra wstawię

caate
a Alantan? mi pomaga baaardzo

pokaż loczki po ścięciu

cynamonowe
ja również mam pocieniowane bo takie ładniej mi się układają. Mierze od czubka do tych najdłuższych

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 14:16   #3162
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Ja tak na szybko bo zaraz jadę do K.

Marta 85 super, ze już po

ramoncia217 śliczny piesek ale imie też mnie razi
Nie zapomne jak kiedyś na ulicy pewna babka zaczeła wołać Baśka, Basia... no to ja automatycznie zaczełam się rozglądać za dzieckiem.... a tu co się okazało? ta pani wołała psa

Miłego wieczorku

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:21   #3163
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

ładna.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:38   #3164
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
mi tez własnie w końcu zaczęly się układać.. no i teraz nie mam grzywki, tzn- mam jej resztki ale jest już do brody- a tak sie bałam jej zapuszczania że się zamęczę zanim urośnie a tu prosze- nie było tak źle
zauważyłam ostatnio też że z pielęgnacji chyba najbardziej lubię własnie o włosy dbać- szczególnie jak tego migdałowego oleju używam- ten zapach jest cudowny, nie mogę przestać go chwalić... i rewelacyjnie działa na moje włosy...

ja to straszny "Zapachowiec " jestem, bardzo istotne jest dla mnie jak kosmetyk pachnie...

oj, nie przejmuj sie głupią babą najważniejsze ze już jest po wszystkim

byłam na spacerze z psinką i w połowie złapał nas deszcz w lesie...:/ więc pół godziny wracałam do domu w deszczu i wyglądam jak zmokła kura... ale dobrze, troche sie przewietrzyłam ...

mama była w lumpie i kupiła mi piękny sweter z dużym golfem, koszulę taką za tyłek i dwie tuniki

Też jestem zapachowiec i to jaki Kupiłam wczoraj masło Afryka i ciągle smaruję dłonie i wącham tak samo było z masłem Brazylia

Tak patrze na gazetkę Tesco i rzeczywiście nie ma tych kuponów, ale na szczęście udało mi się kupić na tej promocji 4 kosmetyki w tym krem do rąk za niecałą złotówkę i szampon za 2.50

Ramoncia również jestem za zmianą imienia, przecież jest tyle pięknych imion dla zwierząt

E.J dziękuję i życzę udanego wyjazdu

Muszę się wziąć za siebie bo ostatnio na nic nie miałam czasu, moja twarz nie miała żadnej maseczki z dobre 2 miesiące

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:24   #3165
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:

śliczna ) na początku na miniaturce myślałam, że to kotek Bardzo spontanicznie podjęliście decyzję o psiaku i taki ładny się Wam trafił od razu Ja bym chciała czarnego kociaka, ale nie w tym mieszkaniu...
Cytat:

Też jestem zapachowiec i to jaki Kupiłam wczoraj masło Afryka i ciągle smaruję dłonie i wącham tak samo było z masłem Brazylia
Dla mnie kosmetyk może albo nie pachnieć albo pachnieć pięknie Nie mogłabym uzywać czegoś co mi śmierdzi.. Poza seboradinem, jemu wybaczam smród

Ja wróciłam właśnie do domku, byłam u cioci. Jej mąż kiedyś woził towar do Francji, Włoch i Hiszpanii i trochę mu tego pozostawało. I kazali mi powyzbierać sobie co chciałam i wróciłam z ogromną torbą gumek do włosów, spinek, klamer, pasków i sztucznej biżuterii
Co najlepsze ja wybrałam sobie taki mały woreczek, no bo po cholerę mi milion gumek a oni mi naładowali tego tyle bo nie mają komu dać.. Także teraz będę szaleć z fryzurami

Zaraz się porządnie wyspamuję, bo brakowało mi tego
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 16:12   #3166
lacrimachristi
Zakorzenienie

moj pies ma na imie Sara i nie widze w tym nic dziwnego ;p

oczywiscie pod wpływem wizażu kupiłam sobie to serum do pośladków
ja tu normalnie zbankrutuje
Stary 2011-11-15, 16:28   #3167
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Ja tak na szybko bo zaraz jadę do K.

Marta 85 super, ze już po

ramoncia217 śliczny piesek ale imie też mnie razi
Nie zapomne jak kiedyś na ulicy pewna babka zaczeła wołać Baśka, Basia... no to ja automatycznie zaczełam się rozglądać za dzieckiem.... a tu co się okazało? ta pani wołała psa

Miłego wieczorku

Baśka to nic, ja jak byłam nad wodą jeszcze na wakacjach to facet wołał "LESZEK!" i jak nie trudno się teraz domyślić, przybiegł psiak

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
śliczna ) na początku na miniaturce myślałam, że to kotek Bardzo spontanicznie podjęliście decyzję o psiaku i taki ładny się Wam trafił od razu Ja bym chciała czarnego kociaka, ale nie w tym mieszkaniu...

Dla mnie kosmetyk może albo nie pachnieć albo pachnieć pięknie Nie mogłabym uzywać czegoś co mi śmierdzi.. Poza seboradinem, jemu wybaczam smród

Ja wróciłam właśnie do domku, byłam u cioci. Jej mąż kiedyś woził towar do Francji, Włoch i Hiszpanii i trochę mu tego pozostawało. I kazali mi powyzbierać sobie co chciałam i wróciłam z ogromną torbą gumek do włosów, spinek, klamer, pasków i sztucznej biżuterii
Co najlepsze ja wybrałam sobie taki mały woreczek, no bo po cholerę mi milion gumek a oni mi naładowali tego tyle bo nie mają komu dać.. Także teraz będę szaleć z fryzurami

Zaraz się porządnie wyspamuję, bo brakowało mi tego

super! ja tak bardzo bym się chciała nauczyć robić francuzy ale mam do tego lewe ręce...

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
moj pies ma na imie Sara i nie widze w tym nic dziwnego ;p

oczywiscie pod wpływem wizażu kupiłam sobie to serum do pośladków
ja tu normalnie zbankrutuje
też się na nie czaje ale na razie jestem bankrutem

Biała Perła zaliczona i już widzę efekt po kilku razach

Stary 2011-11-15, 16:31   #3168
lacrimachristi
Zakorzenienie

ta biała perła tez za mna chodzi

loluska w jakiej cenie jest??
Stary 2011-11-15, 16:38   #3169
nieidealna91
Raczkowanie

Jak dla mnie Sara jest bardziej psim imieniem niż ludzkim, przynajmniej w Polsce, bo znam dwie Sary włoszki i im to pasuje, ale w Polsce nie bardzo... Tak jak Karina to dla mnie imię dla konia
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-15, 16:46   #3170
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
ta biała perła tez za mna chodzi

loluska w jakiej cenie jest??
z przesyłką z all ok 40 zł

Stary 2011-11-15, 16:56   #3171
ramoncia217
Wtajemniczenie

Cytat:
ramonciu piekny ten wasz piesek
Cytat:
ramonciu jaki piekny piesek
Cytat:
Fajny piesek

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
ładna.
Dziękuję bardzo. A co do imienia to niestety ale nie zmienie go. Ja od razu jak ją zobaczyłam powiedziałam do niej Anka i zareagowała więc nie będę robić z psa idioty.
Od dawna marzyłam o swoim psie, który będzie nasz. Do 12 w nocy wczoraj wertowaliśmy strony z adopcją psów i jak go zobaczyłam wiedziałam że będzie moja. Tż zobaczył huskiego ale jest już zajęty i od rana mu suszyłam głowę o moją psinkę. Moje dziecięce marzenie w końcu się spełniło.
A wiele imion ludzkich noszą psy lub koty, Wczoraj na necie był Michał, Ela, Beata itd, mi to nie przeszkadza. Teraz śpi koło mnie i tak słodko się wtula w moją nogę,

ze spa dziś podstawy, a rano pielęgnacja włosków i do weterynarza.
Stary 2011-11-15, 17:00   #3172
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
probowalam pic, ale tak mnie mdlilo, ze tylko stosowalam na wlosy
Ja mam podobny problem. Nie umiem tego połknąć ze względu na smak Ale mam zalecenie od lekarza i muszę jakiś sposób na to znaleźć.

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to pije się łyżkę dziennie i cera, włosy stają się bardzo nawilżone. Tylko dużo kalorii pewnie przybywa.
Kalorii niezbyt wiele, szczególnie, że ten olej ma cenne kwasy omega 3
Mi lekarka zaleciła pić łyżkę dziennie na noc.

Cytat:
w ogóle doszłam do wniosku że trzeba zdrowiej żyć... troche przystopować z wieczornymi piwkami
chciałabym na jakiś fitness sie zapisać albo na zumbe... tylko kasy nie ma na to (
U mnie podobnie z kasą

Cytat:

Ładna

Cytat:
Fajny piesek

Dokładnie to miałam pisać. Denerwuje mnie to, że potem jakieś imie kojarzy mi sie ze zwierzakiem.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:00   #3173
lacrimachristi
Zakorzenienie

najwazniejsze zeby Wam piesek zdrowo rósł i nie rozrabiał za bardzo ;D

przygotujcie sie na to ze moze Wam podgryzac rozne rzeczy dlatego kupcie jej jakies zabawki dla psa

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2011-11-15 o 17:28
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:24   #3174
loluska
Zakorzenienie

dziewczyny takie pytanie od beczki, macie już jakieś plany na sylwestra?

Stary 2011-11-15, 17:29   #3175
lacrimachristi
Zakorzenienie

loluska ja jeszcze nie mam ;D
Stary 2011-11-15, 17:36   #3176
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dziś tż idzie kupować bilety na imprezę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:48   #3177
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo. A co do imienia to niestety ale nie zmienie go. Ja od razu jak ją zobaczyłam powiedziałam do niej Anka i zareagowała więc nie będę robić z psa idioty.
Od dawna marzyłam o swoim psie, który będzie nasz. Do 12 w nocy wczoraj wertowaliśmy strony z adopcją psów i jak go zobaczyłam wiedziałam że będzie moja. Tż zobaczył huskiego ale jest już zajęty i od rana mu suszyłam głowę o moją psinkę. Moje dziecięce marzenie w końcu się spełniło.
A wiele imion ludzkich noszą psy lub koty, Wczoraj na necie był Michał, Ela, Beata itd, mi to nie przeszkadza. Teraz śpi koło mnie i tak słodko się wtula w moją nogę,

ze spa dziś podstawy, a rano pielęgnacja włosków i do weterynarza.
Bo głupota ludzka nie zna granic

Jest od grona fajnych imion dla zwierząt, gdyby moja od urodzenia nie miała na imię Dejzi dałabym jej Peppa

Cytat:
Nie mamy, ale chcemy iść na jakiś bal , niedługo będzie trzeba pomyśleć.
Stary 2011-11-15, 17:59   #3178
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie mam, a czasu zostało niewiele.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 17:59   #3179
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miucciaable Pokaż wiadomość
Mokj TZ zawsze mowi, ze lubi ten moment jak wychodze z lazienki po spa. Bo tak ladnie wszysyko pachnie
mój też tak mówi

Cytat:

piękny tylko wybacz ale to imię a to tak nagle Cię na psa naszło?? piesek to masa obowiązków ale i kosztów, trzeba o tym pamiętać

Cytat:
na razie nie powiem, żeby nie zapeszyć

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 18:01   #3180
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

slicznosci ale imie tez wybralabym jednak inne..
Cytat:

Tak patrze na gazetkę Tesco i rzeczywiście nie ma tych kuponów, ale na szczęście udało mi się kupić na tej promocji 4 kosmetyki w tym krem do rąk za niecałą złotówkę i szampon za 2.50

Ramoncia również jestem za zmianą imienia, przecież jest tyle pięknych imion dla zwierząt

E.J dziękuję i życzę udanego wyjazdu

Muszę się wziąć za siebie bo ostatnio na nic nie miałam czasu, moja twarz nie miała żadnej maseczki z dobre 2 miesiące
kurcze ja tez zdazylam kupic Castinga i szampon do wlosow, wiedzialam ze cos z Karite jest dobre do kreconych a ze akurat potrzebowalam szamponu to wzielam szampon za 2,50 ale w domu sie okazalo ze na KWC szampon ma bardzo zle opinie i jednak mialam wziac odzywke ktora sie tak chwali, ale oczywiscie moje szczescie chcialam jechac po odzywke ale okazalo sie ze wycofali kupony i chetnie bym tez jakis kremik wyprobowala do rak
Cytat:
ja nie mam, ale na pewno nie pojde do restauracji, w tamtym roku tyle bilety kosztowaly ze szok, a jedzenie okazalo sie marne, zabawa tez (bo ogolnie nie przepadam za potancowkami) wiec juz nigdy do restauracji.

Bylam na mikrodermabrazji diamentowej z maseczka, poki co mam lekko zaczerwieniona twarz i zjechane syfki niby po 1 razie juz powinien byc efekt, ale ja go na razie nie widze. Ale i tak dopiero cos powiem po 3 zabiegach, nastepny mam w grudniu Kupilam sobie tez buty, muszkieterki cena byla zachecajaca wiec musialam skorzystac, bo plaskie mam tylko emu.

Aha, pofarbowalam wlosy na ciemny blond i wyszly calkiem brazowe;/.. nie do konca tego chcialam, ale niech bedzie, pewnie i tak sie wyplucze niedlugo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6536.jpg (89,1 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-11-15 o 18:03
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości