2011-11-17, 20:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Wymieniłam dziś piżamkę uff Lepiej mi, z M na... XL L nie było, ale czuję się dobrze w niej. Spodnie + bluzka z długim rękawkiem na guziczki firmy vienetta- z takiej samej kupiłam koszulę do karmienia dobry materiał POLECAM. Ale cena nie była super- 58 zł
Doszły dziś ręczniczki, mydełko i rożek
Ale... kolor ręczniczka jednego nie dali takiego jak chciałam!!!!!! zamiast ecru dali niebieski DOBRZE, ŻE NIE RÓŻOWY BO BYM CHYBA ICH ZABIŁA
kochana na 3 focie widać jak boje boczki są widoczne, a spodnie opinają... 
|
ulala a ja za koszule w donnie płaciłam 49 zł chyba 
i polecam koszule muzzy, bardzo przyjemne są i na allegro jest ich mnóstwo 
pfff taki boczek to nie boczek tyś chyba boczków nie widziała !! 
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984
Też tak wstaję :/ A w nocy jak idę do łazienki, to chyba jeszcze gorzej to wygląda
Materacyk fajny, ale taką samą funkcję spełni podniesienie łóżeczka z jednej strony. Tak też polecają
|
ja wiem ja wiem ale jak już był to kupiłam z podusia 
a wstawanie heh dobrze, że w nocy tzci spią i nie widzą nas takich pokracznych 
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
a gdzie zamówiłaś i za ile??? 
|
w tym sklepie, gdzie link wklejałam, przesyłkę miałam gratis bo tam też zamówiłam przewijak i łóżeczko
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
|
to ten sam sprzedawca no lepiej kupić materac porzadniejszy i właśnie taka podusia jest lepsza niż książka 
Cytat:
Napisane przez Haniula
Dziewczynki ile planujecie na poczatek takich kompletow w rozmiarze 56 ? tzn kaftanik+ spiochy czy tam pajace?
Bo ja narazie mam 3 czy 4 komplety a reszta 62 i sie zastanawiam czy styknie
|
ja mam 4 kaftaniki, 3 body z kr. rękawem, 3 body z dł. rękawem i pajacyki, ale te mam rozmiarowo 0-3 miesiące a nie 56 osobno i 62 osobno a pajacyków mam 12 się nazbierało a ja 62 mam 7 bodziaków z kr rękawem jeszcze i z 8 kaftaników, 1 dresik bawełniany i jeszcze planuje kupić body z kr/ dł rękawem i kombinezon. Myślę, że starczy, zwłaszcza, że nic nie dostałam i muszę kupic wszystko sama 
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103
Nikotynka co do fenoterolu to na ulotce jest napisane ,że do 8 na dobę.
ja od kulku tygodni brałam 3 razy dziennie,ale dzisiaj zadzwoniłam do mojego lekarza,że mi trochę bardziej twardnieje brzusio i kazał mi brac 6 x dziennie,dam radę jeszcze te 4 - 5 tygo0dni bo to już koniec 32 tygodnia a w 36 mam odstawic
|
aaa no to nie doczytałam
ja jak się czuję gorzej to biorę 5-6 tabl dziennie a jak lepiej np jak dzisiaj to 3-4 tabl. Tak powiedział, żeby brać w zależności jak brzusio reaguje i jak jest lepiej to nie ma sensu łykać tego tak dużo.
ja też odstawiam jakos w 36-37 tygodniu czyli za 2 tygodnie i wtedy też sciagam pessar ale będzie jazda ciekawe czy szybko urodzę bez tych stoperów czy przeciwnie 
Cytat:
Napisane przez agawoo
Nikotynka, to gdzie w Wawie mieszkasz, że do Blue masz blisko?
|
no mieszkam przy Blue City właśnie mam 5 min spacerkiem, samochodem jeżdzę na większe zakupy leń ze mnie 
|
|
|