Zakorzenienie
Przekupka: 11 pkt / 92% pozyt.
|
Listopad - perfumy, kolorówka, lakiery.
Witam 
Jest to mój pierwszy wątek wymiankowy, dlatego proszę o odrobinkę wyrozumiałości Jeśli coś u mnie jest nie tak, piszcie, a jak najszybciej się poprawię (tylko bez linczującego tonu )
Wzorując się na innych Wizażankach napiszę kilka zasad, które chciałabym stosować:
1. Ja odpisuję u Ciebie, Ty odpisujesz u mnie.
2. Przez to, że jestem nowa będę wysyłać pierwsza 
3. Proszę o uczciwość 
4. Wszystkie moje produkty są oryginalne, kupione albo w perfumeriach/drogeriach albo u sprawdzonych sprzedawców na Allegro i mogę głową ręczyć za wszystko, co tutaj wystawiam 
5. Wysyłka listem poleconym, tylko w kopercie bąbelkowej.
6. Posiadam kartoniki do produktów z górnej półki, ale kiepsko z tym będzie, bo jestem na studiach daleko od domu, gdzie zostały Jednak, jeśli ktoś bardzo będzie chciał na nie poczekać, to mogę zarezerwować coś i wysłać dopiero z kartonikiem (uprzedzam jednak lojalnie, że rzadko jeżdżę do domu).
na czerwono - dokładka
na szaro - wymienione lub nieaktualne
na pomarańczowo - rezerwacja
Moja wish:
- brązowe matowe lub z drobinkami cienie (tylko nie perłowe!) --> szczególnie poluję na pojedyncze cienie Sephory brokatowe, zwłaszcza odcień Golden Girl lub inne złote (na zapas, bo to miłość mojego życia). mogą być z większymi ubytkami, bo są okropnie wydajne
- bazy pod cienie
- z lakierów to może jakieś błyszczące, nie perłowe, nie brokatowe, ładne bordo lub szarości i beże...?
- kwiatowe perfumy, np. Hippy Fizz, Flowerbomb (mogą być odlewki). Ogólnie można mnie nimi kusić 
- próbki perfum dla rozszerzenia mojej bazy danych 
co mam dla Was:
perfumy:
- Prada Tendre 30ml - zostało ok. 2/3, dostałam jakiś czas temu, ale pachną tak samo
- Bvlgari Omnia Amethyste 25ml - zostało ok. 12-15 ml, kupiłam w perfumerii w Paryżu, mają jakąś inną budowę (albo mi się wydaje)
- Armani Diamonds Intense 30ml - zużyte ok. 3ml, kupione na początku listopada
kolorówka:
- Maybelline cień Eyestudio Mono - odcień 620 Amber Fizz - niewielkie zużycie
- Inglot Integra - fioletowo różowe - znikome zużycie fioletowych, troszkę zużyty różowy
- Inglot Vertigo - cień cielisty (dobry na bazę pod smokey eyes i pomarańczowoczerwony - użyte po 2-3 razy.
- Inglot róż nr 95 - b. małe zużycie
- Maybelline Cat Eyes - tusz użyty jakieś 5 razy
- Lancome Hypnose - nowy klasyczny tusz z niewielkim zużyciem ---> wymienię na inny górnopółkowy tusz (np. Inimitable Intense) lub jako dokładka do perfum;
- VersaceStunning Luminous Eyeshadow Mono - odcień brązowy, TESTER, niewiele razy użyty; wymieniam bo jak dla mnie jest zbyt napigmentowany
- Inglot YSM - lekki podkład do twarzy, kolor 49 - jest to jasny beż do jasnej, ale nie najjaśniejszej karnacji, z tego co wiem najjaśniejszy z beżowych a nie różowych; nowy, ubytek to jakaś kropelka do przetestowania
lakiery do paznokci (wszystkie mało używane):
- Rimmel Lycra Pro - kolor 361 brunette
- Wibo Express Growth - brokatowy złoty
- Lovely Crystal Strength - kolor malinowy z brokatem
- Wibo Your Fantasy - różowy ze złotym połyskiem
- Miss Sporty Lasting Colour - perłowy łososiowy
- Sensique Paradise Island - fioletowy z niebieskim połyskiem
Niektóre zdjęcia są słabej jakości ale staram się je pozmieniać na robione aparatem a nie telefonem 
Edytowane przez mariamarysienka
Czas edycji: 2012-03-11 o 19:56
|