mam kilka rzeczy do oddania. najchętniej wszystko za jednym razem, ale oczywiście nie koniecznie.
oto co mam do zaoferowania:
- podkład RIMMEL Recover, kolor 201 Classic Beige. nowy. link do KWC -> http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13120
[COLOR="Black"]
nie ma[/COLOR]
- miodowy wosk do mocnego, twardego zarostu. użyłam go tylko raz (na łydkę), jednak wolę depilator
pojemność to 100ml. posiada rolkę roll-on co ułatwia jego aplikację.
- razem z woskiem oddam paski fizelinowe szt. 48, szerokość- 7cm. długość- 20cm.
- puder w kamieniu
MISS SPORTY So Clear, kolor 01 Transparent. użyty kilka razy, ale wygląda jak nie używany. puder antybakteryjny, rozjaśnia cerę. zawiera czynniki pochłaniające nadmiar sebum. gwarantuje matowe i lekkie wykończenie makijażu.
- wosk
JOANNA Nabłyszczający Jedwabny Połysk. używany, ale mega wydajny, pozostało conajmniej 3/4. nadaje włosom piękny połysk i jedwabistą miękkość. podkreśla loki, fale, pazurki. nadaje gładkość fryzurze. zawiera witaminę E, czynnik nabłyszczający, wosk pszczeli i ochronny filtr UV.
- 5 kredek do oczu, wszystkie nowe

podaję numerki kolorów z fotki na dole: 01, 02, 10, 12, 37.
paletka cieni
RUBY ROSE. 12 cieni i 2 róże. mam dwa komplety więc jeden chętnie oddam. cienie były użyte tylko dla sprawdzenia kolorów. oryginalny kartonik. w paletce nie ma pacynki. świetne, malutkie opakowanie z lusterkiem, genialne do torebki. wymiary: 10,5cm/7,7cm.
- podwójne cienie, użyte kilka razy, właściwie nowe. odważne kolorki

ładne opakowanie. pacynka w komplecie. numerek na fotce: 01.
- z chęcią wymienię również t-shirt z fotki. niestety okazał się na mnie za ciasny

. rozmiar S.
a to lista rzeczy, które z chęcią przygarnę:
- tusz do rzęs
- puder sypki
- czarna kredka do oczu
- pędzle do pudru
- hydrolat oczarowy
- rękawica do masażu
- wszelkie naturalne kosmetyki
- i wiele innych