Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy naprawdę przesadzam? - moja siostra i jej chłopak
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-20, 21:39   #77
201604250946
Konto usunięte

Dot.: Czy naprawdę przesadzam? - moja siostra i jej chłopak

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Ty nie masz warunków na urządzanie imprez a oni mają warunki na orgie. Ok to nie musi być sto osób wystarczą 3 koleżanki które będą siedzieć do baaaardzo późna albo nocować
Gdybym miała swój pokój, nie byłoby z tym problemu. A tak, u mnie zawsze ktoś jest, nie ma 'podziału' na mój pokój, twój pokój. Przykre, ale prawdziwe, zawsze tak było.

I to nie jest tak, że oni zachwoują się niewiadomo jak przez cały czas. Przy moich rodzicach są 'grzeczni', ostatnio także ja w nocy ich na niczym nie "przyłapałam".
Uważają, że tak: nie mam chłopaka to po cholere mi prywatność, nauka? - masz biurko, wiec nic wiecej nie jest Ci potrzebne do szczęścia.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez ondatrazibethicus Pokaż wiadomość
Nie masz też w domu warunków, by nocował u Was chłopak siostry, a oni jakoś wstydu nie mają.

Ja bym się na ich miejscu co najmniej zastanowiła gdyby za każdym razem gdy mam gołą dupę na wierzchu ktoś mi włączał światło.
Chyba się poddałaś.
Czy rodzice w przeszłości też faworyzowali starszą siostrę?
Tak. Może to skutek właśnie tego.
Chłopakowi mojej najstarszej siostry (który mieszka dalej niż 'pasożyt') nie pozwalali nocować dłużej niż jedną noc.
201604250946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując