2011-11-20, 22:08
|
|
|
Branzoletka
|
Dot.: Czy naprawdę przesadzam? - moja siostra i jej chłopak
Cytat:
Napisane przez SALIX
(...) Myślę, że dobrym pomysłem byłoby mieć w pogotowiu zaufane koleżanki/kolegów (im więcej na raz, tym lepiej) i w dni, kiedy kochaś przyjeżdża się gzić, zapraszać ich na wesołe wieczorki z jakąś mało romantyczną muzyką w tle albo pogadanki o żylakach odbytu. Może to by podziałało.
|
A na serio autorka wątku jest bardzo nieśmiała,wrażliwa i skromna i choć ma już 21 lat to zachowanie 14-ki aż nie chce mi się w to wierzyć, że takie osoby jeszcze istnieją 
Twój ojciec pije albo matka bo może żyjesz w patologicznej rodzinie dlatego jesteś jak szczur zastraszona i na dodatek nie masz nikogo kto mógłby ci pomóc wstawić się za tobą Na prawde nikt ci nie może pomóc ani jedna osoba, ktokolwiek ???
Ja nie rozumiem o co tu chodzi To mi się nie mieści w głowie jak można się bać we własnym pokoju zrobić wszystko żeby się intruza pozbyć.
Posłuchaj dziewczyno nie wiem co jest prawdą w tym co piszesz, bo to strasznie nie dorzeczne ale(domyślam się, że jesteś jeszcze dziewicą) wiedz,że do seksu potrzebna jest sprzyjająca atmosfera i wiele może rozproszyć kochanków i ty poprostu zrób wszystko żeby im tą atmosferę zepsuć 
NAWET NIE MUSISZ NIC MÓWIĆ Wystarczy jak wstaniesz zaświecisz światło jakąś lampkę i zaczniesz się kręcić np.pisać smsy na niby albo malować paznokcie śmierdzącym lakierem.
No nie wierze,żeby oni na bezczelnego udawali, że cię nie ma i się gździli dalej
Cytat:
Napisane przez mirana123
(...). Gdy przyjechałam w sobotę rano do domu, moja siostra z chłopakiem smacznie spali sobie w łóżku....
|
No i powinnaś im ten błogi sen przerwać W KAŻDY SPOSÓB głośnym chodzeniem, otwieraniem okna żeby zmarzli może przynieś coś śmierdzącego do pokoju do zjedzenia np ser pleśniowy podsmażony.
Zrób wszystko aby poczuli dyskomfort żeby przestało być im miło w twoim pokoju.
Skoro rozmowy z mamą nie przynoszą skutku, to sama działaj, bo to co się u ciebie dzieje to jest chore i masz pełne prawo to przerwać!!!!
Edytowane przez branzoletka
Czas edycji: 2011-11-20 o 22:10
|
|
|