2011-11-21, 10:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Napisane przez morsmordre
TŻ właśnie pojechał, smutno mi jak cholera  Muszę się wziąć za naukę, a taaaak mi się nie chce 
|
Biedulka tak mi Ciebie żal za każdym razem jak Tż wyjeżdża... Serducho Ci chyba pęka 
Cytat:
Napisane przez monnilp
Dzień dobry  ja już po szkole, w sumie to już dawno, ale jakoś dopiero teraz włączyłam komputer. Wróciliśmy z TŻ do mnie, zjedliśmy obiad i graliśmy z rodzicami w chińczyka
miałam dziś taką głupią wejściówkę, której nie zaliczyłam i muszę w czwartek lecieć na uczelnię i ją zaliczać... :/ mam nadzieję, że zaliczę, bo materiał jest ciężki..
|
Dasz radę!! Do czwartku ogarniesz materiał 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
teraz popijam martini i się obijam
|
Martini, mhm ja uwielbiam gin z tonikiem a Wy? Tylko nie mówcie, że nie drinkujecie, nie uwierzę 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
a w ogóle spodobały mi się taki kule jako dekoracje... i właśnie szlifuje robienie kwiatuszków (na jedną kulę trzeba 80 sztuk) 
|
Bardzo ładne tylko chyba czasochłonne wykonanie ?
Cytat:
Napisane przez agulaaabar
Cześć dziewczynki....
Jaka jestem nie wyspana to Wam mówię.... zasnęłam coś ok 3.30.... Lila zrobiła o 6 pobudke i nie w głowie jej było spanie... jestem niewyspana, zła, rozdrażniona i ogólnie dzień zaczął się beznadziejnie....
To będzie w ogóle trudny tydzień ehh..... ruszamy w piątek ok 4 rano.... ciężko to widzę 
|
Ooo kochana, czas się przestawić Mój Filip już wyrósł ze spania całą noc, teraz w standardzie jest pobudka ok. 1 w nocy no i pobudka o 6 rano
Cytat:
Napisane przez alonka00
chwalę się  kupiłam sobię kobietę na krańcu świata2 za śmieszne pieniążki - 23 zł i do tego w twardej oprawie  i 3 gry-simsy podstawa, wymarzone podróże i akcesoria za... 70zł, szczęście miałam bo tyle co koleś aukcje wystawił a ja od razu kupiłam to  a sama podstawa chodzi po 70 zł także jak mi się znudzi to jeszcze na niej zarobię, a teraz okropnie mi się nudzi to będzie jak znalazł od czasu do czasu  a ja i tak ciągle tam buduję i urządzam pomieszczania - no w końcu jestem przyszłą Panią inż budownictwa:P
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------
aaaa i zapomniałam napisać że CHYBA wreszcie będę miała pierwszą jazdę w czwartek  od razu na 2 godziny zapisałam się
|
Wow, taniocha za ten zestaw sims  !!! Zagrałabym sobie w simsy 
No i wreszcie jazdy, wypada... pogratulować  
Cytat:
Napisane przez Karo89
ja jakoś nie wyspana. Dzisiaj mnie czeka sporo pracy w domu, bo zaniedbałam nasz pokój, przez ten tydzień nie miałam kiedy sprzątać i robić, więc czeka mnie prasowanie, segregowanie ubrań, ścieranie kurzy i ogólnie ogarnięcie przestrzeni, żeby było jak się ruszyć 
|
....
Cytat:
Napisane przez monnilp
dzień dobry, ja też wstałam dzisiaj jakaś taka niewyspana.. za chwilę zabieram się za naukę, bo muszę to zaliczyć
a tak w ogóle, jakie plany macie dziewczęta na sylwestra? 
|
Ja nie mam żadnych narazie i pewnie w ostatniej chwili wylądujemy gdzieś w rodzinie poza tym mężul ma służbę w Nowy Rok więc za bardzo też nie poszaleje...
W ogóle Wy dziś takie niewyspane, a ja dziś wyjątkowo się wyspałam!! Nie było Tżta, ale Filipek spał od 18 z przerwą półgodzinną o 4 rano do 7:15 Odespałam chyba wszystkie ostatnie dni 
I byłam dziś w PUPie... Dziewczyny, wielka lipa, mój urząd nie współpracuje z żadnymi placówkami szkoleniowymi ani przedsiębiorstwami, oferuje jedynie te szkolenia pożal się Boże, które są na stronie internetowej (np. szkolenie kosmetyczne było w maju i załapuje się tylko 10 osób )... W tym roku już nawet operatora spychacza nie ma ofert też żadnych, naprawdę wracałam ze łzami w oczach. Chciałby człowiek coś robić, a kompletnie nie ma co w tym mieście, teraz dopiero rozumiem Was doskonale
|
|
|