|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
nawet TŻcik powiedział że pomoże mi robić jeśli bym się zdecydowała zrobić parę i powiesić na sali ![]() tylko tu jest akurat że jest kwiatek w kwiatku ja bym raczej robiła pojedynczo i na zmiane pomarańcz fiolet ![]()
#3963 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki....
Jaka jestem nie wyspana to Wam mówię.... zasnęłam coś ok 3.30.... Lila zrobiła o 6 pobudke i nie w głowie jej było spanie... jestem niewyspana, zła, rozdrażniona i ogólnie dzień zaczął się beznadziejnie.... To będzie w ogóle trudny tydzień ehh..... ruszamy w piątek ok 4 rano.... ciężko to widzę ![]() No nic mykam, przepraszam że Was nie cytowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chwalę się ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- aaaa i zapomniałam napisać że CHYBA wreszcie będę miała pierwszą jazdę w czwartek ![]()
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Alonka ja ostatnio w empiku dorwałam Kobietę na Krańcu Świata pierwszą i drugą część za 29,99zł
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ja jakoś nie wyspana. Dzisiaj mnie czeka sporo pracy w domu, bo zaniedbałam nasz pokój, przez ten tydzień nie miałam kiedy sprzątać i robić, więc czeka mnie prasowanie, segregowanie ubrań, ścieranie kurzy i ogólnie ogarnięcie przestrzeni, żeby było jak się ruszyć ![]() ![]()
#3966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kicia, świetna ta kula ![]() dzień dobry, ja też wstałam dzisiaj jakaś taka niewyspana.. za chwilę zabieram się za naukę, bo muszę to zaliczyć ![]() a tak w ogóle, jakie plany macie dziewczęta na sylwestra? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
Alonka spać poszłam jak zawsze ok 23. ale nie mogłam kompletnie zasnąć
![]() Czekałam tylko aż ta noc się wreszcie skonczy! Karo a to Pani nie wiem że ma się oszczędzac? i przede wszystkim ŻADNEGO scierania kurzu na wysokich półkach, mycia okien/luster, a już kategorycznie zabronione np szorowanie wanny czy prysznica gdzie się trzeba naciągać! Też byłam taka mądrala "bo mi nic nie jest, dobrze się czuje" to później miałam za swoje.... kuzynka tak samo, w 6-tym miesiącu sprzątała mieszkanie... jak zaczęła szorować wanne tak skończyło się pobytem w szpitalu do końca ciąży.... dobra już nie krzycze na Ciebie ![]() Aaa i jeszcze co do zakupów w empiku! mi często przychodzą smsy z payback z 20% rabatem. podchodze do kasy, daje karte na payback, pokazuję smsa i cena idzie w dół ![]() A ja siedze i ściągam jakąś muzykę do samochodu, żeby się dobrze jechało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedziałam TŻ ze kupię sobię jeszcze jedną książkę i będzie miał prezent urodzinowy z głowy aaa i zamówiłam fotele na all, jak przyjdą to się pochwalę ![]() na sylwka prawdopodobnie idziemy na imprezę urządzaną dla pracowników z firmy TŻ, oczywiście za darmo ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() pewnie przez ten stres przed wyjazdem nie mogłaś spać ![]()
![]() |
#3969 | ||
Zakorzenienie
|
Kicia właśnie, zapomniałam napisać, że fajna ta kula
![]() Monni my raczej jakaś domówka, bo inne imprezy raczej w grę nie wchodzą, no ale wszystko może się zmienić przed samym Sylwkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Do sprzątania mieszkania po remoncie (bo już prawie koniec tak Wam się pochwalę nawiasem) mam pomoc najętą :P zapytałam kuzynki czy nie chce sobie dorobić. ![]() ![]() ![]() A jak można wgl zbierać te punkty payback? bo często się nas pytają czy zbieramy a my nie bo wgl nie wiem na czym to polega itp. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wybacz mi ![]()
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2011-11-21 o 10:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że wszystkie niewyspane... Ja dziś zasnęłam ok 3, a potem mnie koty nad ranem obudziły, potem znów coś... Potem tylko drzemałam. Wstałam ok 9 i łeb mi pęka z niewyspania ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Śliczny
![]() Cytat:
![]() A co do sylwestra to my mamy dwie opcje, albo jakaś domówka, albo taka impreza w hotelu w naszym mieście, w stylu lat 80tych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz karte do zbierania punktów (np w: real, BP, allegro, jysk, empik, TP, Kolporter itp) później punkty możesz wymieniać na jakieś nagrody albo np tak jak w realu można wymienić punkty na bon. Tak jak my mamy juz ponad 8 tys pkt na koncie to możemy mieć bon na 80zł - piechotą nie chodzi a skoro punkty się zbiera za darmo to czemu nie ![]() Ale to zamotalam ![]() Cytat:
![]() Masakra... moje dziecko śpiewa arię operową ![]() ![]() Sylwester - nie wiem gdzie będziemy ![]() Karo my sylwestra w ciąży spędziliśmy.... w wannie z piccolo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Martini, mhm ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i wreszcie jazdy, wypada... pogratulować ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle Wy dziś takie niewyspane, a ja dziś wyjątkowo się wyspałam!! ![]() ![]() ![]() I byłam dziś w PUPie... Dziewczyny, wielka lipa, mój urząd nie współpracuje z żadnymi placówkami szkoleniowymi ani przedsiębiorstwami, oferuje jedynie te szkolenia pożal się Boże, które są na stronie internetowej (np. szkolenie kosmetyczne było w maju i załapuje się tylko 10 osób ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3974 |
Zakorzenienie
|
Agula zrozumiałam wszystko
![]() hehe, w naszym przypadku też tak się może skończyć. ![]() ![]()
#3975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O matko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Brawo dla synka, że dał się mamie wyspać ![]() A co do urzędu, to szkoda gadać... Współczuję... Mój mąż też miał parę pomysłów, ale na NIC urząd nie miał już pieniędzy :/... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbija się choinką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiadomo w ogóle kiedy urząd pracy ma pieniądze, w tym roku było tak, że kazali czekać, będą w ciągu tygodnia, miesiąca, i jak szybko i nagle pieniądze były to tak szybko i nagle już ich nie było ![]() ![]()
![]() |
#3977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas PUP z tego co wiem, to nawet na staże nie ma pieniędzy, więc wszędzie taka beznadziejna sytuacja. Ciekawe czy od nowego roku się coś poprawi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Lila i tak się ok 6 budzi więc to nie nowość, tylko ja cos spać nie mogłam ![]() 3. Maaatko co za porażka... no ale skądś to znam... sama już nie wiem ile w UP jestem zarejestrowana.. w sumie tylko po to, żeby ubezpieczenie mieć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I z tego co kojarze to za 3zł jest 1pkt czy jakoś tak. Często też dostaje pocztą kupony że np za wydane 200zl na allegro dostane 500pk gratis ![]() DZIEWCZYNKI MAM PYTANIE: Czy któraś z Was pochodzi ze Śląska? chodzi mi o tereny przygraniczne, okolice Jędrzychwic, Zgorzelca. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, robią ludzi w ciula i tyle :/. Kiedy my w końcu zakończymy tę felerną część, co :P? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Agula ja nie pochodzę, ale może będę umiała coś pomóc?
Ja też za kokosem nie przepadam ![]() Ja to lubię słodkie drinki, albo takie pół słodkie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Dalenko już co raz bliżej końca ![]()
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co szukam noclegu... bo chyba zrobimy tak że przejedziemy te 600km od nas do granicy, zatrzymamy się gdzieś na noc i później kolejne 600km przez niemcy. oczywiście szukam w internecie, dzwonilam do dwóch, ale zawsze to dobrze kogoś z okolicy sie poradzić gdzie warto a gdzie nie ![]() Z racji tego, że mam tak maaaało do roboty dzisiaj wymyśliłam sobie na obiad krokiety z barszczem... mądre to? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do drinków to ja uwielbiam cuba libre ![]() ![]() kurcze, my też gdzieś mamy tą kartę payback, ale nawet jej nie aktywowaliśmy ![]() ![]() a co do sylwestra to mi się marzy właśnie taki bal w stylu jakichś lat, więc Almik jak macie okazję to korzystajcie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Oj to jednak nie będę umiała pomóc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- na poczcie coś zostawiłam ![]()
#3984 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() na Sylwestra nie mamy planow, mielismy propozycje na bal, ale za 430 zł od pary, a to troszke za dużo ![]() agula pomysł z przerwa na prawde dobry ![]()
![]() |
#3986 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pytanko do mężatek, które nie pracują. Za co kupujecie prezenty dla swoich Tż-etów? Ja mam ten problem, że tylko Tż-et pracuje i głupio mi coś mu kupić za jego kase. Edytowane przez siacha_ck Czas edycji: 2011-11-21 o 14:30 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale jeszcze nam trochę brakuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Karo cudowny brzuszek, taka mała piłeczka ![]() ![]()
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Karo - cudny brzusio ![]() ![]()
![]() |
#3989 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do tego na blacie w kuchni stoi laptop bo: piszę z Wami ![]() ![]() Pędzę dzwonić do tż o której będą z teściem ![]() Aaaa jeszcze miałam odpisać. Co do prezentów hm.... przeważnie coś tam na koncie mam ![]() ![]() Chociaż zawsze tż na mnie krzyczy, że to nie są jego pieniądze tylko nasze ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Właśnie! wiedziałam ze mialam poczte sprawdzic... Karo brzusio masz cudowny! jak ja tęsknie za swoim ![]() A co do ciuszków... słodziutkie, a zwłaszcza to body "I love mum/I love dad" bo Lila ma identyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.