Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-21, 11:31   #303
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Trzymam kciuki Agatka za wizyte
Gratulacje Inutil 2 rocznicy ja za tydzien na polroczna rocznice a co kazda okazja jest dobra do swietowania
Ja dzis odbylam wizyte u internistki z mysla ze mi wypisze skierowanie na badanie ktore chcialam ale niestety musze prywatnie zrobic, natomiast dala mi wszystko co mozliwe do zbadania z krwi co moglo miec jakis wplyw na # dodatkowo posiew z moczu oraz skierowanie do endokrynologa gin,. myslalam ze z tym ostatnim nie bedzie problemu-dzwonie do jednoego a tam termin na czerwiec szukam dalej. Wogole to byla zdziwiona ze moj ginek i endo nie dali mi zadnych badan do wykonania . Wogole taka byla mila pani doktor ze powiedziala ze jak tylko zle sie bede czuc to mam do niej przyjsc to wypisze zwolnienie...nawet na swieta jak to powiedziala - bo wiadomo wszystko moze wrocic w takim czasie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

wogole to Witam wszystkie Aniolkowe mamusie moj Tz czasem do mnie tak mowi - opowiadalam mu o tym forum - i zawsze sie przy tym jak do mnie mowi cisna mi sie lzy do oczu ;(

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Teraz siedze w pracy i tak mi sie nic nie chce........wyjechalabym gdzies, pozwiedzac, odpoczac od tego miejsca....marzy mi sie Paryz, Wiedeń, Rzym...echhh moze kiedys...

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Achh, Wafelku trzymam kciuki za pierwszy dzien pracy - obys sie szybko zaklimatyzowala

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora