Wątek
:
Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-11-21, 11:31
#
303
kunegunda.bis
Wtajemniczenie
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Trzymam kciuki Agatka za wizyte
Gratulacje Inutil 2 rocznicy
ja za tydzien na polroczna rocznice
a co kazda okazja jest dobra do swietowania
Ja dzis odbylam wizyte u internistki z mysla ze mi wypisze skierowanie na badanie ktore chcialam ale niestety musze prywatnie zrobic, natomiast dala mi wszystko co mozliwe do zbadania z krwi co moglo miec jakis wplyw na # dodatkowo posiew z moczu oraz skierowanie do endokrynologa gin,. myslalam ze z tym ostatnim nie bedzie problemu-dzwonie do jednoego a tam termin na czerwiec
szukam dalej. Wogole to byla zdziwiona ze moj ginek i endo nie dali mi zadnych badan do wykonania
. Wogole taka byla mila pani doktor ze powiedziala ze jak tylko zle sie bede czuc to mam do niej przyjsc to wypisze zwolnienie...nawet na swieta jak to powiedziala - bo wiadomo wszystko moze wrocic w takim czasie
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------
wogole to Witam wszystkie Aniolkowe mamusie
moj Tz czasem do mnie tak mowi - opowiadalam mu o tym forum - i zawsze sie przy tym jak do mnie mowi cisna mi sie lzy do oczu ;(
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------
Teraz siedze w pracy i tak mi sie nic nie chce........wyjechalabym gdzies, pozwiedzac, odpoczac od tego miejsca....marzy mi sie Paryz, Wiedeń, Rzym...echhh moze kiedys...
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
Achh,
Wafelku
trzymam kciuki za pierwszy dzien pracy - obys sie szybko zaklimatyzowala
ok. 20,5kg
...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do kunegunda.bis
Znajdź więcej postów kunegunda.bis