Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-22, 18:21   #1708
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Bry wieczór!

nowe mamuśki witam na pokładzie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY MAM DOŁA!!!!!
właśnie dziś, na 1 noc przeprowadziłam Szymka do jego pokoju czuję się okropnie,jakbym go gdzieś oddała... możecie się smiać ale strasznie mi smutno i jakoś nie spieszy mi się do sypialni .

Ale musiałam, kurcze mamy bardzo szczelne okna i do tej pory suszyłam u małego w pokoju pranie i ogólnie taki mały magazynek tam był. Ale zaczął mi się "pocić" sufit i woda skraplać a pokój malowany niedawno i nie chciałam, żeby się zniczył. No i w końcu chce , żeby tam było jak powinno a wiadomo,że sypialnie zamknę i mogę tam trzymać wszystkie potrzebne a nie wyjściowe rzeczy typu deska do prasowania, rowerek stacjonarny, pranie itd.

smutno mi
ha wiedziałam, że będzie dobrze najgorzej pierwsza nocka potem już z górki twój synek to dzielny chłopak
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy dzieciom NIE powinno się podawać wody przegotowanej? (chodzi mi o wodę "z kranu", nie mineralną. Mleko robię Dominikowi na kranówce)
Bo teściowa mnie ostatnio zastrzeliła takim stwierdzeniem, aż sama zgłupiałam
ja gotuję kranówę 5 minut
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Hejo Mamusie

DeKarojak chrzciny?

Zanetka no to chyba jesteś najbardziej urokliwym cieciem

Brumeczku czy Tymek dziś nie konczy 3 miesiąca??
chyba jakaś imprezka mu się należy

Dziękuję wam za słowa pocieszenia odnośnie moich przyjaciółek
Myślę że nerwy mi pewnie tez miną
jak upłynie troche czasu spojrze pewnie na tą sytuacje z dystansem
bo przecież kocham te moje wariatki

ach zapomniałam dodać jeszce że 10 minut przed wyjściem zamek w mojej nowej sukience sie zepsuł

faceci zacisneli mi kombinerkami
ale zamek juz popsuty
nie wiem czy moge oddać sukienke
acha i wkleje ją
na mnie wyglądał "nieco"krócej ze wzgędu na mleczny biust który podciągał sukienke do góry

i pochwale się butkami które kupiłam do sukienki
jeżuuu kolczasy jaka kieca ja bym do takiej nie weszła nawet przed ciążą, żeby się przed światem nie upokorzyć psiapsiół się nie popisały tym razem ale co dam DAJ IM SZANSĘ

Cytat:
Napisane przez AgateCzkaaa Pokaż wiadomość
Witam moja córeczka ma już 2 ząbki na dole
A mój jednego szczątkowego

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Ale się wyspałam

A Tymuś dziś kończy 3 miesiące!!!

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
u mnie też

No to najlepszego
no to super, że szczepienie udane. A mówiłam, że przebijesz bąble . Brrr ale musiałaś zmarznąć

A ja jestem zła, mocno zła .
Zuziak ma katar i nie spała dzisiaj od 3.00 do 5.30. Wyobrażacie sobie? to już druga noc taka. Ledwo żyję. Zastrzelę się. Nic więcej nie piszę .

A jeszcze mój Tż to piiiiiip. Wczoraj Kuba został w domu, bo kaszel miał i katar. Wieczorem Tż postanowił, że nie po to płacimy za przedszkole, żeby mały w domu siedział. Dzisiaj poszedł i Tż dzwoni, że w przedszkolu Kuba zaczął tak kaszleć, że inni rodzice patrzyli na nich z dezaprobatą. Tylko prawda taka była, że mały wieczorem i w nocy już nie kaszlał. Sama nie wiem.

Aaaa i znowu mam problemy z dłońmi, muszę iść prywatnie do dermatologa.

W ogóle to doła mam i już .
a co ci się robi z łapakami?

byliśmy dziś z Żbikiem u znachora wsio ok mały waży 8035kg klucha jednaa jutro jedziemy na bioderka podzierżycie za nas paluszki??
jacieeee idę zrobić sobie kanapeczki a ty co papusiałaś na kolacyjkę