Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-23, 08:42   #3721
yolanda9
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Hej!
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
nie rob sobie krzywdy kochana, mam nadzieje, ze to tylko blad w pisowni
Ale mnie rozbawiłaś Czujne masz oko
Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
wczoraj mialam dzien glodomora, pw mi przypadlo, jadlam i jadlam po dukanowemu, ale najesc sie nie moglam...
dzis mam czyste proteiny i juz jakby sie uspokoilo
Ja też coś o tym wiem Jednak białka daja mega uczucie sytości,a węglowodany niestety syca na bardzo krótki czas... Niby teraz więcej jem, ale tez szybciej robie się głodna
Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
Witam
ja dziś odnotowałam spadek aż 400g no szłu nie ma (wczoraj był proto) ale dobre i to, czy ja się pozbędę tego sadła, koła ratunkowego, bojlera??
To bardzo ładny wynik Czemu jesteś niezadowolona??

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dzien dobry z samego rana

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
A teraz w końcu moge się pochwalić...!!

Jest jest jest...nareszcie ją mam!!!! Mam 6 z przodu (jupi, jupi, jupi) heheh waga dzisiaj pokazała 69,3 kg !!!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:jup i:
No pięknie! Sama niedawno dopiero to osiągnęłam, więc doskonale rozumiem twój entuzjazm

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
A jak Wam poranek mija??
Na ciężkiej pracy umysłowej ja od 7 w pracy już jestem

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Ja popijam herbatke i leze jeszcze w łózku z laptopem na brzuszku hehe sie grzeje!
Fajnie Ja ostatnie miesiące ciązy tak spędzałam poranki...z tym, ze wtedy zaczynały się one najwcześniej o 9

U mnie waga raz 300 g w górę, raz 200-400 g w dół dzisiaj równo 69 kg ...też dobrze
No ale dzisiaj uczta (jestem na III) i na stoliku przede mną zwykły sernik stoi, bo mamy nowa pracownice w wydziale (a właściwie stara, ale przeniesiona z działu, który zlikwidowano) i takie "wkupne" przyniosła No ale ponieważ nie mogę jeść królewskiego posiłku cały dzień, to muszę poczekać do popołudnia, to zacznę wtedy deserem, a potem zaraz w domku zjem obiadek (grochówka - będzie się działo )

Miłego dnia!

yolanda9 jest offline Zgłoś do moderatora