2011-11-23, 08:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Hej!
Cytat:
Napisane przez d666666
|
Ale mnie rozbawiłaś Czujne masz oko 
Cytat:
Napisane przez d666666
wczoraj mialam dzien glodomora, pw mi przypadlo, jadlam i jadlam po dukanowemu, ale najesc sie nie moglam... 
dzis mam czyste proteiny i juz jakby sie uspokoilo 
|
Ja też coś o tym wiem Jednak białka daja mega uczucie sytości,a węglowodany niestety syca na bardzo krótki czas... Niby teraz więcej jem, ale tez szybciej robie się głodna 
Cytat:
Napisane przez borczus88
Witam 
ja dziś odnotowałam spadek aż 400g no szłu nie ma (wczoraj był proto) ale dobre i to, czy ja się pozbędę tego sadła, koła ratunkowego, bojlera?? 
|
To bardzo ładny wynik Czemu jesteś niezadowolona??
Cytat:
Napisane przez borczus88
|
Bardzo ładne 
Cytat:
Napisane przez paulinika
Dzien dobry z samego rana 
|

Cytat:
Napisane przez Nadiia24
|
No pięknie! Sama niedawno dopiero to osiągnęłam, więc doskonale rozumiem twój entuzjazm 
Cytat:
Napisane przez paulinika
A jak Wam poranek mija??
|
Na ciężkiej pracy umysłowej ja od 7 w pracy już jestem 
Cytat:
Napisane przez Nadiia24
Ja popijam herbatke  i leze jeszcze w łózku z laptopem na brzuszku hehe sie grzeje!
|
Fajnie Ja ostatnie miesiące ciązy tak spędzałam poranki...z tym, ze wtedy zaczynały się one najwcześniej o 9 
U mnie waga raz 300 g w górę, raz 200-400 g w dół dzisiaj równo 69 kg ...też dobrze 
No ale dzisiaj uczta (jestem na III) i na stoliku przede mną zwykły sernik stoi, bo mamy nowa pracownice w wydziale (a właściwie stara, ale przeniesiona z działu, który zlikwidowano) i takie "wkupne" przyniosła No ale ponieważ nie mogę jeść królewskiego posiłku cały dzień, to muszę poczekać do popołudnia, to zacznę wtedy deserem, a potem zaraz w domku zjem obiadek (grochówka - będzie się działo ) 
Miłego dnia!
|
|
|