Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 10:54   #4192
eliza1984
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Bambusiek gratuluję chłopczyka jakie imię?
agawo gratuluję dziewczynki ,jakie imię?

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
a dziękuję ogólnie nie jest źle, czuję się w mare dobrze choć skiurcze się już nasilaja i trwają już dłużej niż książkowe 30sek bo czasami to czuje ze 1-2min trwają i już boli mnie coraz niżej nie na górze brzucha tylko bliżej podbrzusza więc już mam stresa
do tego mam doline maiłam mieć taki piękny przewijak z szafy zrobiony i niestety kicha z niego będzie nie pomieścimy się ze wszytskim w pokoju więc będe musiała mieć taki zwykły na łózeczko i obok tylko komode na ubranka małego ;( jest mi przykro bo tak mi się marzył ten przewijak z tej szafy
Monia a jak cię to boli jak na okres czy jakoś inaczej

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Hejka

Wlasnie przyszlam od gina,wszystko ladnie ,pieknie....Mialam KTG i wyszlo,ze juz mam jakies skurcze porodowea ja nic nie czulam.Lekarka kazala mi przyjsc jutro na potworke,bo moze sie ta maszyna pomylila.Wziasc magnez i lezec...

Matko i corko ja nie chce jeszcze rodzic

Mam stresa jak ch###ra!!!
Miejmy nadzieję ,że dzidzia jeszcze sie wstrzyma a to przepowiadacze

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
ja też mam umowę do dnia porodu i dostanę z ubezpieczenia z firmy 1500zl i tż dostanie tez 1500 zł więc coś kasy będzie
Ale takie ubezpieczenie standardowe w pracy się liczy ,zeby dostać jakąś kaskę.Ja jeszcze jestem ubezpieczona dadatkowo wiec coś tam dostanę ,ale najlepsze ,ze maż dostanie za urodzenie wiecej niż ja z tego ubezpieczenia.Kurczę przecież to ja będę sie męczyć.Dobrze ,ze mamy kase wspólną

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
cały czas myślę o mieszkaniach, które wybrac, każde ma plusy i minusy, cena jednakowa, właściciele fajni i obydwa mieszkania są w tym samym bloku i już mam wizje, że zaczynam rodzić w trakcie przeprowadzki :brzyda l:
Uważaj na siebie jak będziecie się przeprowadzać.Moja mama robiła przemeblowanie czy remont w ciaży,pociagneła za wykładzine i chlup odeszły jej wody i urodziła,więc lepiej się nie przemeczaj i nic nie ciagnij ani nie dźwigaj
Dobra idę dalej nadrabiać
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora