Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-24, 11:46   #4199
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Bambusiek gratuluję chłopczyka jakie imię?
agawo gratuluję dziewczynki ,jakie imię?
Dzięki
Imienia jeszcze nie mamy

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość

ale się dzisiaj zdenerwowałam... wyjezdżałam z parkingu przy auchan i czekam i przepuszczam i przepuszczam.... no i wjeżdżam na drogę i prawie się władowałam pod koła rozpędzonego auta... na szczęście zdążylam przejechać...i sie poryczałam i jechałam i beczałam..
ale mogę przysiąc, ze 2 sekundy wcześniej go z lewej nie było, naprawde nie wiem skąd się tam wzięło
cos chyba nie tak z moją koncentracją... ale nie moge zrezygnowac z prowadzenia auta, bo mieszkam na zadupiewie i wszędzie autem muszę...
Kochana, ja wczoraj na dość ruchliwej ulicy wyjechałam pod prąd
Auta zaczęły mi mrugać, to się zorientowałam, że coś nie tak (było ciemno, a ja wyjeżdzając dałabym sobie głowę uciąć, że żadnego znaku nie było) - najlepsze jest to, że moja mama jechała ze mną i chociaż ona pojęcia zielonego nie ma o zasadach ruchu drogowego mówi do mnie - a to nie jest jednokierunkowa? My chyba pod prąd jedziemy Dobrze, że był parking zaraz obok, to zjechałam
Jezzuuuu, ale kierowcy klęli na mnie pewnie

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora