Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-27, 20:33   #4807
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
o fajnie, że dostaliście. w sumie ta którą wybraliśmy to na 6m bo wzięłam małą - koleżanka radziła brać małą a że to nieduży wydatek więc posłuchałam. Potem jak dziecko urośnie będe miała na zbyciu może będe miała komu oddać

Co do szuflady to ja odradzam jak już pisałam paczki nie mieszczą mi się bo jest bardzo płytka musiałabym wszystko wyjmowac i upychać ale oczywiście wybór twój

ja też na półtora miesiąca przed zostałam niby bez lekarza - zwolnił się ze szpitala gdzie chcę rodzić a specjalnie do niego chodziłam bo tam pracował no i nie wiem czy iść na jakąś jeszcze wizytę do jakiegoś pracującego tam czy dać sobie spokój, bo obecny już poprowdzi do końca moją ciążę, ale przydałby sie ktoś tam pracujący

kochana strasznei mi przykro że tak wam sie nie układa przez nich
współczuję, może jak ciebie nie będzie teraz to przemyśli to wszystko i jak wrócisz po obronie (0czywiście z 5tką w kieszeni ) to będzie lepiej i uda wam się dojść do ładu i składu w waszym związku

a ja dziś jadłam mus z bitą śmietaną z Grycana
I też nie wchodze do sklepów z ciuchami byle do wiosny
ale dziś weszłam za to do sephory bo jest ta zniżka -20% do 30.11 i wyszłam biedniejsza, za to z nowymi perfumami, szminką i pudrem ehssss głupia ja dziecku trzeba jeszcze coś kupić a ja sobie przyjemności robię
Zuzia, do takich typu Sephora to też juz dawno nie wchodzę Chociaz puder mi się kończy i chyba mnie nie miną zakupy jednak

Z szufladą cały czas myślę, ale mam tak mało miejsca, że przyda mi się nawet na trochę zbyt duże ubranka Ale jak się okaże, że nie ma takiego lóżeczka, to kupimy bez

A z lekarzem to ja bym nie zmieniała I tak pewnie Cię nie zapamięta jak pójdziesz raz czy dwa razy

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czesc

poogldałam Wasze zupy i wszytskie są super
To głodna musiałaś być

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora