|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
gratuluję wszystkim nowych tygodni
my już jesteśmy w 34t wg początkowych wyliczeń (chyba bo ostatnie usg pokazało 35 )Cytat:
![]() wanna Baby One, najzwyklejsza za 22zł a stelaż nawet nie wiem, taki zwykły ![]() Cytat:
może będe miała komu oddać Co do szuflady to ja odradzam jak już pisałam paczki nie mieszczą mi się bo jest bardzo płytka musiałabym wszystko wyjmowac i upychać ale oczywiście wybór twój ![]() Cytat:
a specjalnie do niego chodziłam bo tam pracował ![]() kochana strasznei mi przykro że tak wam sie nie układa przez nich ![]() współczuję, może jak ciebie nie będzie teraz to przemyśli to wszystko i jak wrócisz po obronie (0czywiście z 5tką w kieszeni Cytat:
I też nie wchodze do sklepów z ciuchami byle do wiosny ale dziś weszłam za to do sephory bo jest ta zniżka -20% do 30.11 i wyszłam biedniejsza, za to z nowymi perfumami, szminką i pudrem ![]()
|
|
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Hej,
dopiero teraz nadrobiłam, cały dzień jakiś taki nijaki. ciezaroweczka - mam nadzieje, że znajdziesz jakiegos dobrego lekarza, chorobę znam aż nadto i mam nadzieję, że max za rok Twoja lekarka wróci do pracy ![]() Co do rożka z wkładka pamiętam jak 4 lata temu kobitka namawiała mnie na taki w sklepie tłumacząc, że jest to fajne, ba jak jakaś ciotka weźmie maleństwo na ręce to matka nie boi sie że dziecko uszkodzi Jasne, bo takie dziecko to się daje na ręce Byłam z koleżanką z pracy i żadna się jakoś do tej wkładki nie przekonała. Z praktyki ja wolę bez - a mamy, które znam i miały to szybko wkładkę wyjęły. Ale to sprawa indywidualna i najlepiej się przekonać samemu.ja polecam 100x135 na dłużej starcza |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() poogldałam Wasze zakupy i wszytskie są super któraś mamusia pytała o pościel-ja wzięłam tą mniejszą i nie załuję bo jak połozyłam w łóżeczku to i tak jest długaśna ta kołderka i musiałam zawijac (tak by cale łóżeckzo przykryła) wiec ta większa to juz w ogole ![]() zrobiłam dzis zamowienie w doz mysle ze na wtorek powinno byc skoro dzis niedziela ale ustawilam sobie powiadomienie sms wiec lajt ![]() Pearl przytulam ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- a co do szuflady to nie wiem czy w naszym łóżeczku jest taka głęboka czy ja mam zwidy? bo próbowałam i sporo rzecyz moim zdaniem sie tam zmiesci...z reszta juz sporo wpakowałam potem jak niunius bedzie chodził to tam mu wrzuce zabawki jakies samochodziki itd i sam bedzie sobie wyciągał.
Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2011-11-27 o 21:40 |
|
|
|
#4804 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny od jutra w Lidlu są śpiworki do spania czy welurowe komplety:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=22866
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba tańczy wtedy nawet kołysanki tak na niego działają
|
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz puder mi się kończy i chyba mnie nie miną zakupy jednak Z szufladą cały czas myślę, ale mam tak mało miejsca, że przyda mi się nawet na trochę zbyt duże ubranka Ale jak się okaże, że nie ma takiego lóżeczka, to kupimy bez ![]() A z lekarzem to ja bym nie zmieniała ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- To głodna musiałaś być
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pear kurna, tż zachował się fatalnie
mam nadzieję, że w końcu wydorośleje, bo z tego co piszesz, to on chyba trochę niedojrzały ![]() Cytat:
maluch i tak będzie miał wszystko co potrzebuje Cytat:
|
||
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze apropos usztywnianego rozka to stwierdzilismy z TZ ze to chyb a nie takie fajne, bo przez to usztywnienie "nie czuje się" dziecka - przynajmniej tak nam sie wydaje... i kupilismy zwykły
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pear kurna, tż zachował się fatalnie
mam nadzieję, że w końcu wydorośleje, bo z tego co piszesz, to on chyba trochę niedojrzały ![]() Cytat:
maluch i tak będzie miał wszystko co potrzebuje Cytat:
|
||
|
|
|
#4812 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam usztywniany rożek
![]() ciężki wybór mam kosmetyki hipp czy nivea??? mam dylemat... na penaten brak kasy
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
kurka jak mi dzisiaj wizaż lipnie chodzi... co chwila jakis error wyskakuje... a inne strony hulają bez problemu
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
kurka jak mi dzisiaj wizaż lipnie chodzi... co chwila jakis error wyskakuje... a inne strony hulają bez problemu
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale nie mogłam się powstrzymać
![]() Neska, mi się też wizaż pierdzieli bez przerwy
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-11-27 o 22:00 |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie też :/ |
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też wizaz wywalało :/
ja gdybym nie dostała penaten to pewnie zdecydowałabym się na Hipp... podobno mają bardzo naturalne składy ale to ze słyszenia wiem ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Dobranoc |
|
|
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
Czeeść mamuśki. Ja też się zastanawiam nad tymi kosmetykami. Wymyśliłam że kupię ten płyn do kąpieli penaten i coś rzeczywiście z Hippa, ale nie wiem co... na SR podali nam niby liste zakupów, ale jak na to patrze to mi się wszystko miesza i nie wiem co do czego jest
Może któraś z was podałaby taką liste kosmetyków które kupiła?No i ja też mykam spać bo zauważyłam że straszny nocny marek sie ze mnie zrobił i jak ja wchodzę na wizaż to wszystkie z was już śpią
Edytowane przez magdazzz18 Czas edycji: 2011-11-27 o 22:53 |
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() :prosi :
|
|
#4821 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć mamusie
ale mi ten weekend zleciał fiu fiu spędzony w szkole na szczęście kolejny zjazd za 2 tygodnie Cytat:
![]() ![]() ![]() co do kosmetyków to polecam na sam początek kupić wszystko z jednej firmy po to żeby w razie czego jak by dziecku nie posłużyło typu dostałoby uczulenie wiadomo z jakiej firmy a nie potem główkować się z czego to ![]() u mnie położne strasznie na to zwracają uwagę
|
|
#4822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale u mnie wichura!!!!!!! Znów rozłącza net z tego tytułu dlatego jak tylko będzie, wysyłam wiadomość i spadam Jakoś niemrawo dziś się czułam... przed 20 rozbolał mnie brzuch- boki brzucha w sumie i po chwili ustąpiło i znów zabolało- to były skurcze chyba i miałam 4 w przeciągu pół h, więc wzięłam 2 nospy, bo się zwijałam z bólu Przestało, ale teraz mnie boli jak chodzę w pachwinie- więzadło chyba masakra... jeszcze ciągnięcie w pochwie ![]() Jeszcze przez telefon się dowiedziałam, że A. i cała firma ma zakaz zjazdu do PL do 8 stycznia (chyba, że urodzę) jak ktoś zjedzie, to może już nie wracać... krótka piłka (no ale u nich zawsze tak było) także psychicznie jestem nastawiona na samotne święta... chyba pojadę do rodziców po prostu albo już sama nie wiem... przykro mi bardzo... pierwsze święta które mieliśmy spędzić we trójke, razem z mężem, a tu nic...Gratuluję zaczętych tygodni wszystkim ![]() jakie wymagania Cytat:
![]() Cytat:
śmieszne minki mają dzieci hehe ![]() Pearl ja jego....... teraz to ja już nic nie rozumiem Twój tż się zachowuje, tak jak to on niby był w ciąży
|
|
#4823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i mówia, ze jutro puszcza do domu i jak cos zeby przyjezdzac, jak bedzie sie cos dzialo, tylko skad ja mam wedziec czy cos sie dzieje, jak nawet nie czuje takich mocnych skurczy kurde chcialam sie tylko dowiedziec ile moj dzidzius wazy i mierzy, a oni anwet usg nie zrobili, tylko rekami polozna "wymacala" glowke i stwierdzila, ze nisko siedzi ![]() dobra lece spac, bo juz patrza na mnie jak na debila, ktory siedzi non stop przed laptopem, no ale co tu robic, dobranoc
|
|
#4824 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
|
#4826 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie ! A ja dzisiaj spałam sama w wielkim łóżku bez męża i się nie wyspałam !!! Brakowało mi rozpychającego się i gadającego męża
ale za niedługo przyjedzie już do mnie ![]() Kluseczki na obiad zrobione, idę robić buraczki narazichooo
|
#4827 |
|
Raczkowanie
|
Cześć już wstałam i po śniadanku ale nic więcej mi się nie chce
|
|
|
|
#4828 |
|
Zadomowienie
|
czesc laseczki ja dzis na 12,30 ide prawdopodobnie na ostatnio wizyte
![]() noc byla do du**;/ ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Pear trzymaj sie dzielnie kochana
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wstałam o 6:00, żeby mężowi śniadanie do pracy zrobić i potem jeszcze usnęłam ![]() Teraz już po śniadanku, biorę się za ogarnięcie mieszkania i potem może prasowanie ![]() Może jeszcze nastawię pranie dzidziusiowe
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
agawoo widzę, że jesteś z podkarpacia i masz termin dokładnie taki sam jak ja. Podkarpackie nie takie małe, ale czy może będziesz rodzić w Tbgu?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

)

może będe miała komu oddać
musiałabym wszystko wyjmowac i upychać
a specjalnie do niego chodziłam bo tam pracował 

Znów rozłącza net z tego tytułu
masakra... jeszcze ciągnięcie w pochwie
Gabrysia - 09.02.2012