Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 21:42   #2604
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
na zakupy zapraszam i ze mna i na rybe na plazy i w ogole i z gwen do spatiffu spasc ze schodów pojdziemy - i wszystkie bedzie miały mega cyc - nie wiem tylko czy maz mnie z domu z taka ekipa wypusci .

ja jestem pewna ze u mnie tez bedzie widac
miałam pewne obawy ze bede zle kojarzana przez ludzi z ktorymi wspolpracuję, ale z drugiej strony ja teraz np. nie potrafie powiedzieć czy ktos tam z kim sie widze powiedzmy dwa razy w roku ma biust czy nie
troche mi szkoda tylko moich wszystkich koszul, bo obawiam sie ze w nie juz nie wejde....
O tak najbardziej mi się to spadanie ze schodów podoba Ciekawe czy Gwen będzie chętna Jak tż Cie nie puści- to Cię porwiemy
A Koszul nie żałuj potem nawet te chińskie będą wyglądały na Tobie bąbowo więc odkupisz sobie byle jakie - a i tak będą Cię ludzie chwalić że śłicznie wygladasz.

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Zerknijcie potem do mojego albumu, nie wiem co z tymi otoczkami sa nierowne, ruszac je czy poczekać az piersi sie całkiem uloza?
Bo dopiero mają 2 mce.
Oj Agatau- Ty nasz napeleńcu . Zapomnij Ty już o tych piersiach na pół roku conajmniej Niech one się wygoja i ułożą. A tej otoczki- ja bym nie ruszała. Sama pisałaś , że masz tendencje do brzydkich blizn A to Pan dr musi przecież przesunąc chirurgicznie- więc plastykę otoczki trzeba zrobić Co będzie jak Ci przerośnie blizna na otoczce- kolejne fraxelki . Do tego przed karmirniem jesteś- wiesz jak taka blizna po karmieniu będzie wyglądać . I co potem z nią zrobisz? kolejną plastykę otoczki? Całe życie będziesz te piersi reperować? Odpuść pokochaj te swoje bimbałki- nic na swiecie nie jest doskonałe. Wiesz, one to się już chyba boją każdego kolejnego ranka czy znowu czegoś nie wymyślisz zobaczysz uciekną Ci którejś nocy i tyle będziesz miała
Byłam u Ciebie w albumiku. A gdzie są Twoje anatomki szkoda że je usunęłaś wielu osobą z pewnościa by pomogło takie porównanie.

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
MYUSIU też całuje czytałam że byłaś na szaleństwach stanikowych ,a że nic nie kupiłas to norma nas kobiet My to musimy przeanalizować czy warto i czy napewno dobrze leży ,a jak wyjdziemy ze sklepu to mamy przed oczami te staniki albo ciuchyi gdybamy: właściwie to mogłam kupić,,cholipka a jednak mogłam wziąść Widzisz ty też tak masz, tylko że jak już leżałaś na kanapie (wpadłaś potem po któryś?)Ja w piątek wskoczyłam tylko do mięśnego na5 minut a potem zaraz wlazłam do butiku z ciuchami i chyba z godz. i co? nic nie kupiłam,a byłam zła bo w sobotę poszłam na imprezę i stwierdziłam że tak bluzka byłaby zajechista ,ale co? dupa bo nie kupiłam.Obiecałam sobie że następnym razem jak mi coś się spodoba to od razu na ladę i gotóweczką
A ja nawet wybrałam tylko rozmiaru nie było, ale dziś sms przyszedł że staniczek już czeka Pewnie w piątek odbiorę

[QUOTE=grazia78;30798913]Witajcie kochane
Ja niestety w dniu dzisiejszym zamiast się cieszyć ze ściągnięcia szwów to się popłakałam niestety zdjeto mi szwy i co sie okazało mam tzw martwice wokól sutków mało tego lekarz nie mógł zdjąć mi szwów ani po drenach ani z sutków tak żle byłam zszyta. Bardzo przykro mi to pisać ale niestety jestem załamana. Teraz na sutkach mam nosić okłady z antybiotykiem na te strupki aż mi nie zejdą jak tylko mi strupki zejdą bede mieć blizny na sutkach wszystko pod górkę jestem załamana na maxa za tydzień kolejna wizyta u chirurga który mi pomoże z tego gówna wyjść. Pozatym lekarz mi powiedział,że pwinnam mieć krojone pod piersią a nie na sutku ponieważ miałam małe roztępy po karmieniu synka i tkanka moja jest bardzo osłabiona. Jak tylko wygoją mi się rany mam iść na laserowe zlikwidowanie blizn. Modlę się do Boga,żeby jednak dzięki tym gazikom z antybiotykiem wszystko ładnie się wygoiło
QUOTE]
My już dziś sobie porozmawiałyśmy i pamiętasz? doszłyśmy do wniosku że będzie dobrze .Więc się nie smutaj .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora