![]() |
#2581 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]()
![]() |
#2582 |
Wtajemniczenie
|
Agata ja rozumiem że żeby wyrównać te otoczki trzeba jedna albo obie naciąć i przesunąć chirurgicznie co się wiążę z niemożnością karmienia w przyszłosci, ja matka polka więce bym się na to nie pisała, zresztą nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana i daj im czas przynajmniej pół roku a potem zdecydujesz sobie a może samo się wyrówna. nie przeszkadzało Ci to w naturalnych piersiach to teraz na tych pięknych balonikach też chyba nie jest aż tak denerwujące
![]() buźki dla Ciebie, żadko się pojawiasz ostatnio, jak tam te tajemnicze zmiany u Ciebie o których wspominałaś??
#2583 |
Raczkowanie
|
Całuje mocno
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- GWEN ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jest po staremu czyli o.k. MYUSIU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całusik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- JOASIU ![]() ![]()
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- joasi a Ty jak tam zadowolona z piersi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Wtajemniczenie
|
Rodzyneczko odsyłam
![]() ![]() Agatko na tym etapie jestem zadowolona ale mam nadzieję, że jeszcze bardzo się zmienią i ukształtują. rozmiarek na chwile obecną też jak najbardziej w porządku, jak wróciłam z kliniki to wyglądałam jak wczęsniej w staniczku ogąbczonym ale teraz już wypychają się do przodu zderzaczki ![]() ![]()
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia wrzucę wieczorkiem jak wrócę do domu to ocenicie lekarz mówił że uda się tylko 290g ale słyszałam ze po jakims czasie jak skóra już trochę będzie naciągnięta to można większy implant umieścić . 20 jadę na kontrolę i zobaczymy co mi powie lekarz pewnie się zdziwi że tak szybko się znowy spotkamy. Dziewczyny, które są przed trzymam mocno kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane
Dermabliz jest reklamowany jako silikonowy a wcale taki nie jest. Dlatego tani. Silky Derm polecam. Stosuje i efekty widzę ![]() ![]() A Ewelko ja gdy byłam na konsultacji w Polsce też lekarz mi powiedział że dla mnie nie widzi więcej niż 280 okrągłe ale mój dr wsadził mi 350/375. Nie wiem co Ci poradzić ale ja bym poczekała i najpierw się próbowała z nimi oswoić a zmiane możesz zrobić zawsze. Pzd wszystkie dziewczyny ![]()
#2589 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Asia, byłam w Twoim albumie. Bardzo mi sie piers podoba ![]() ![]() i nie sa duze, fajne kształtne jedrne ![]() w ogole łaze po albumach waszych laski, porównuje, i juz swira dostaje czy te moje 430 anatomki nie beda WIELKIMI BALONAMI????? poinfrmowałam przy okazji każdej rozmowy o tym pania dr - ona zdecydowanie twierdzi ze ta wielkośc to średniaki, bo około 120 ml idzie w "jezyk" wiec sama ta "piłka" jest niewielka... wiec jak ogladam wasze okrągłe ponad 300 to jest dla mnie ok ![]() maya, mozesz mnie przyjac do przyjaciól. chcialabym obejrzeć jeszcze Twoje cudeńka autorstwa naszej dr. Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-29 o 17:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2590 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
miałam pewne obawy ze bede zle kojarzana przez ludzi z ktorymi wspolpracuję, ale z drugiej strony ja teraz np. nie potrafie powiedzieć czy ktos tam z kim sie widze powiedzmy dwa razy w roku ma biust czy nie ![]() troche mi szkoda tylko moich wszystkich koszul, bo obawiam sie ze w nie juz nie wejde....[/QUOTE] Kaja- już tydzień brykam do pracy. Czuję się świetnie. Piersiaczki oczywiście jeszcze mi ciążą- często robią się twarde jak skała- ale to minie. Robią się ładniejsze- gdyby nie ta opuchlizna pod nimi to byłabym bardzo szczęśliwa. Ale uzbrajam się w cierpliwość bo za to dekolt jest powalający. Kochana, jeżeli chodzi o rozmiar- to małe nie są. Powiem więcej - są dość spore- mam nadzieję, że się trochę zmniejszą. Większość dziewczyn pisze tu że mogły się zdecydować na większe implanty, a ja chciałabym jednak trochę mniejsze. Stanik mamabel plain- noszę 75 E- w tym kagańcu są olbrzymie. Dr mówiła, że będzie rozmiar C małe D a tu proszę bardzo - E. Rozmawiałam z Dr wczoraj i podobno będzie ok./- tu musimy zapytać May, Naszej kochanej ekspertki- zresztą Mya też ma te same implanty tylko 485- czy wizualnie się zmniejszą?/. Kaja- zapomnij, że dopniesz po op swoje koszule. Ja przed powrotem do pracy najpierw musiałam wybrać się na zakupy. Pół szafy do wymiany- ha,ha. Kaja- przed op też się bardzo bałam, ale teraz widzę, że wesoło jest dopiero po op. Będzie wszystko ok. Maya- coś czuję, że ten urlop w przyszłym roku będziesz musiała sobie zaplanować i wyruszyć do cycolinek z Gdańska- Kaja też się dołączyła- więc będzie się działo ![]() Dziewczynki jutro idę na basen ![]()
![]() |
#2591 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Ja niestety w dniu dzisiejszym zamiast się cieszyć ze ściągnięcia szwów to się popłakałam ![]() ![]() ![]() ![]() AGATU lecę kochana do twojego albumiku obejrzeć twoje ślicznoty ![]() KLAUDUŚ buziaczki dla ciebie też przesyłam JOOASI jak tam u ciebie ściągnięcie szwów lepiej się czujesz??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, jeżeli chodzi o rozmiar- to małe nie są. Powiem więcej - są dość spore- mam nadzieję, że się trochę zmniejszą. Większość dziewczyn pisze tu że mogły się zdecydować na większe implanty, a ja chciałabym jednak trochę mniejsze. Stanik mamabel plain- noszę 75 E- w tym kagańcu są olbrzymie. Dr mówiła, że będzie rozmiar C małe D a tu proszę bardzo - E. Rozmawiałam z Dr wczoraj i podobno będzie ok./- tu musimy zapytać May, Naszej kochanej ekspertki- zresztą Mya też ma te same implanty tylko 485- czy wizualnie się zmniejszą?/. Kaja- zapomnij, że dopniesz po op swoje koszule. Ja przed powrotem do pracy najpierw musiałam wybrać się na zakupy. Pół szafy do wymiany- ha,ha. Kaja- przed op też się bardzo bałam, ale teraz widzę, że wesoło jest dopiero po op. Będzie wszystko ok. Maya- coś czuję, że ten urlop w przyszłym roku będziesz musiała sobie zaplanować i wyruszyć do cycolinek z Gdańska- Kaja też się dołączyła- więc będzie się działo ![]() Dziewczynki jutro idę na basen ![]() EEEEE???? matko kochana. jestem przerazona!!!!! ja chce co najwyzje C. nic wiecej. ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
grazia trzymam kciuki, zeby sie blizny piekne wygoiły!!!! musi być dobrze nie ma innego wyjscia. a z ciekawości dlaczego miała cięcie przysutkowe? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Raczkowanie
|
Kaja nie chciałam Cię straszyć. Nic się nie bój, ja myślę, że te E to wynika po prostu z modelu biustonosza- dla matek karmiących. Ale on - jak zapewnia pani Dr ładnie układa i kształtuje bimbałki i nie ma zmiłuj się chodzić w nim trzeba. KochANA ZAWSZE MOŻESZ POWIEDZIEĆ ŻE PRZYJMUJESZ HORMONY I WSZYSTKO IDZIE CI W BIUŚCIK.
A jeżeli chodzi o odpowiedni czas- to takiego nigdy nie ma, zawsze coś jest po drodze, więc- dobrze że termin ustalony, zaliczka wpłacona, już tylko 10 dni i będziesz cieszyć się swoimi panienkami. ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Grazia- wszystko będzie ok. Do .... się zagoi.
#2594 |
Wtajemniczenie
|
Kajuja nie masz kochana co liczyć, ze z tego implanciku 430 miseczka C ci wyjdzie
![]() ![]()
#2595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 |
Wtajemniczenie
|
Grazia bardzo mi przykro, że źle u Ciebie. mnie się dziwne wydawało że te plasterki bez wymiany tak długo nosisz ale każdy lekarz ma swoje metody, ja wogóle nie miałam plasterków tylko na gaziki Nitrofurazon wyciskałam i tą maścią przyklejałam do ranki a gazik stanik trzymał. wczoraj doktorek zdjął szewki, wszystko ładnie się goi, mam zużyć tą maść do końca a potem linomagiem smarować. mój doktorek wogóle nie chciał słuchać o cięciu sutkowym właśnie ze względu na większą możliwosć powikłań. za to muszę pas aż przez miesiąc kolejny nosić, z każdm dniem jest coraz lepiej.
a Ty się bidna trochę pomęczysz teraz ale nie załamuj się bo z czasem też wszystko się wygoi a nasi lekarze mają to do siebie, że bardzo lubią prace swoich kolegów po fachu krytykować. ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Kajuja doktorka Ci mówi o efekcie wizualnym, Ty jesteś wysoka więc to będzie tak na oko przez bluzeczkę takie C/D dla obserwatora. ale jak pójdziesz staniczeka kupić do brafiterki a jesteś szczuplutka to Ci literki w alfabecie daleko polecą ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Krokusiku to taki ten staniczek http://allegro.pl/s-triumph-mamabel-...958787914.html bo mi mój doktorek konkretnego nie polecił a sportowe głęboko zabudowane zazwyczaj ![]()
#2597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie
![]() I sie zegnam za razem, bo wpadlam z pracy i na squasha lece ![]() ![]() ![]() Mam chyba z 5 stron do nadrobienia ![]() ![]() Zapisalam sie na taniec brzucha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wpadne potem i ponadrabiam ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() ![]()
#2599 |
Wtajemniczenie
|
Zaba a kto z Twoimi dzieciaczkami siedzi jak Ty ciągle w locie jesteś?
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Kajuja ładny tylko rozmiarowo z triumphem jest problem bo obwody od 70 i małe miseczki ![]()
![]() |
#2600 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane... Wrzuciłam foty- bardzo proszę o szczere opinie- to pomoże mi w podjęciu decyzji o korekcie
Grazia bardzo mi przykro, że masz problemy trzymam za Ciebie mocno kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ewlka, widziałam! rzeczywiscie wielkie nie sa, ale jak na moj gust sa super. bardzo naturalne, pieknie beda wygladały, ja bym ich nie zmieniala, ale skoro ty uwazasz inaczej to zrob tak zebys była zadolowona. takie jest moje zdanie. dla mnie wygladaja baaaardzo ok ZABA obejrzałam galerie... po raz kolejny ![]() piekny masz biust! absolutnie idealny!!!!! Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-29 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2603 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Krokusiku, zaraz sobie taki sprawie bo nie wiem w co przyodziać te swoje niesfornice a tyle razy dziewczynki dobre modele podawały
![]()
![]() |
#2604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Koszul nie żałuj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam u Ciebie w albumiku. A gdzie są Twoje anatomki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=grazia78;30798913]Witajcie kochane Ja niestety w dniu dzisiejszym zamiast się cieszyć ze ściągnięcia szwów to się popłakałam ![]() ![]() ![]() QUOTE] My już dziś sobie porozmawiałyśmy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2605 |
Wtajemniczenie
|
O ludzie, ale walka byla dzisiaj
![]() ![]() Graziu bidulko bardzo mi przykro, ze tak Ci sie porobilo ![]() ![]() Kajuja dzieki ![]() ![]() Jooasi moja mama u nas mieszka , przyjechala na wakacje do dzieci 2,5 roku temu ![]() ![]()
#2606 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie laseczki. Właśnie dodałam zdjęcia. Te po operacji i z dnia dzisiejszego.
Jutro "drugi wielki dzień". Dzięki za wsparcie. W czwartek wieczorem napiszę, jak samopoczucie po, a w piątek może wrzucę zdjęcia poprawionego prawego cycuszka. Dzięki za zaproszenia i po obejrzeniu moich cycuszków napiszcie coś miłego!!!!!!!!! Dziś już nie mam siły pisać i zaglądać do Waszych albumów, ale w czasie weekendu nadrobię wszystko. Pozdrowionka dla wszystkich szczęśliwych właścicielek nabytków, jak i dla niecierpliwie czekających na swój szczęśliwy dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zadomowienie
|
Tak jak napisala Joasi - Dr podaje Ci wizualny efekt. w ubraniu. Ja mam w staniku c/d a rozmiar nosze 65F . Nie jest to duży biust. taki raczej średni... jak go nie eksponuje. Mi mówiła ze bedzie takie C ładne. W sumie jest.
#2608 |
Wtajemniczenie
|
Zabcia to masz fajowe luzy przy mamuni
![]() ![]() ![]()
#2609 |
Wtajemniczenie
|
Mya
![]() Co za zakupy??? Staniczek tak??? ![]() ![]() ![]()
#2610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.