2011-11-29, 22:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XV
Cytat:
Napisane przez eveline2012
R wczoraj:
1. owsianka na mleku 2% + pół kaki prosta owsianka i jest ok
2. 2 kromki chleba razowego z szynką z kurczaka + kilka rzodkiewek, ogórek, pomidor ok
3. jogurt naturalny 200g + łyżka kakao niesłodzonego + garść mieszanki studenckiej ok
4. pół piersi z kurczaka smażonej na malutkiej ilości oliwy z oliwek + słoiczek buraków w occie wiesz,w zasadzie ok,ale może daj jeszcze jakieś warzywko do tych buraków? bo mi tak trochę nudno tutaj,
5. serek wiejski daj coś do wieśniaka bo malutko
dziś:
1. owsianka na mleku 2% + pół kaki ok
2. serek wiejski daj coś do tego wieśniaka bo to trochę mało i nudno,może orzechy?Owoc/warzywo
3. 2 kanapki z szynką kurczaka i jajkiem + ogórek, 2 pomidory ok
4. serek wiejski (niestety cały dzień na uczelni, nic innego nie zabrałam :p)znowu?Ok,raz na jakiś czas może tak być
5. 3 jajka gotowane + ok. 300 g brokuł ok
6. będzietuńczyk w sosie własnym i warzywo
|
j.w.
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------
Cytat:
Napisane przez Milka1224
Dzisiejsze U pod ocene  )
I płatki owsiane (zalane kawą) zapieczone z otrębami pszennymi i nerkowcami, polane homo naturalnym i 3 mandarynki nie podałaś ile płatków,ale jeżeli porcja taka,że się najadłaś to...super
II kanapka z ciężkiego razowca żytniego z 2 plastrami polędwicy drobiowej, pomidorem i bazylią; duże jabłko ok
III gnocchi z twarogiem (nigdy nie wiem czy kopytka czy leniwe wiec nazywam gnocchi hah ) z wieprzowiną duszoną w pomidorach i sałatką ogórkowo - paprykową fajno
garść domowych suszonych śliwek oki
IV duża porcja zupy pomidorowej z marchewką, bazylią i połową woreczka brązowego ryżu ok
do picia: espresso, woda, kilka herbat
|
fajnie