2011-11-30, 19:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
Napisane przez MegMakeUp
Właśnie ten z kosmetyczką bo butelki już mam
A co do planów po macierzyńskim... Ja bardzo chciałabym zostać w domu,ale nie wiem czy damy radę z jednej pensji TŻ-ta się utrzymać. Bo to co płacą na wychowawczym nie wiem jak nazwać. Jednak wszystko zależy od tego czy znajdziemy nianię, która nie zażyczy sobie tyle ile ja zarabiam bo jeśli tak to nie będzie sensu,żebym na niańkę tyrała,a żłobka w naszym mieście nie ma.
|
a butelki też masz Aventa?
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------
Cytat:
Napisane przez karolca
Hej
Jestem po wizycie
Oczywiście dostałam skierowanie do diabetologa  ale lekarz powiedział, że źle nie jest, zapewne wystarczy dieta. A trzeba to przypilnować, aby dziecko za mocno nie rosło. Póki co Ewelinka i tak jest o tydzień mniejsza niż wynika to z OM, ale klopsik też spory bo waży 670 gram 
Mała kompletnie nie chciała dać się pomierzyć. Zasłoniła się rączkami i nóżkami. Nie wiem co to za akrobatkę będę miała 
USG robione miałam leżąc na boku, doktor próbował rozbudzić małą... udało się zmienić jej pozycję na tyle, aby zmierzyć kość udową.
A tak wszystko jest w normie 
|
Super, że wsio ok 
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------
Cytat:
Napisane przez tynka88
Jolka trzymam kciuki , zeby dzidzia ładnie sie rozkraczyła 
|
dziękuję za kciuki 
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------
Cytat:
Napisane przez desia888
Ja jestem juz!
Troszke zalamana bo usg wykazalo poszerzenie ukladu kielichowo- miedniczkowego u dzidzi i sie martwie 
Wprawdzie lekarz powiedzial ze jest to czesta przypadlosc plodow i nalezy to skontrolowac za 2 tygodnie i moze wogole zniknac bez sladu i to samo czytam w internecie.
Ale jakies obawy i tak sa!
Pozatym wszystko pieknie, lozysko na scianie przedniej, waga dzidziusia 350 g.
No i dzidzia nadal pozostaje dziewczynka, na 80%
|
No to mam nadzieję, że zniknie i głowa do góry  
A czemu na 80% dziewczynka a nie na 100%?
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------
Cytat:
Napisane przez MoniaHan
pierwszy raz robie pieczonego kurczaka..ciekawe jaki wyjdzie.
Tz skreca komode dla dzidzi...Ivor mu pomaga i co chwile zabiera jakies czesci i z nimi ucieka...takiego mamy psa pomocnika 
|
A ja nie robiłam nigdy
powiedz jak robiłaś ?
|
|
|