Wątek
:
Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-12-03, 20:30
#
3296
Natka_
Zakorzenienie
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Halo kochane
Mój mały aniołek już śpi.
Muszę się pochwalić: Domek dzisiaj załapał obracanie się z plecków na brzuszek
Robi to teraz za każdym razem jak go tylko położę na pleckach. Świetnie to wygląda!
Akurat odkurzałam, dałam Dominika na matę, zaraz patrzę a on leży na brzyszku w połowie na macie a w połowie na panelach
On się coraz bardziej przemieszcza, muszę go już bardziej pilnować gdzie go zostawiam
Dzisiaj drugi dzień ziemniaka z dynią, coraz ładniej nam to idzie
Jutro jadę na uczelnię od 9 45 do 16 45, Domo zostaje ze swoim tatą.
Shira
dobre to
uśmiałam się
Patik
Mój mąż też żyje pracą
Zdecydowanie więcej czasu spędza w pracy niż w domu, ale ja już do tego przywykłam
Cytat:
Napisane przez
ellika
A dlategoże nerwowo pisałam że włąśnie Karolcia się pierwszy raz przewróciłą sama z plecków na brzuszek
Położyłam ją pod przyrządem gimnastycznym i pisałam posta, a tu się odwracam a ona na brzuszku! nawet nie widziałam jak to zrobiła
ide do niej
Cytat:
Napisane przez
Sloneczko555xxx
hej
ja tylko tak na chwilę pochwalić się że mój synek kończy dziś 4 miesiące ..... ale niestety jest chory, ma zapalenie oskrzeli i zastrzyki dostał .... katar osiadł na oskrzela i niestety ..... a teraz śpi ładnie aniołek ale za chwilkę przyjdzie pielęgniarka i będzie kuć
za 4 m-ce.
biednego maluszka.
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------
Bartessa
Natka_
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Natka_
Znajdź więcej postów Natka_