Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-04, 13:33   #3135
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Jak te bąbki robisz? na nadmuchany balonik nawijasz nitkę i jakoś sklejasz to? i później pyk balonik? widziałam coś podobnego gosciu z papieru robił na balonie
Też będę wieńce robić z jodły
Choinkę już nawet kupiliśmy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=86119 nawet watek znalazłam...
pompujesz balonik na wielkosc jaką chcesz miec bombkę..
nitkę ale jakas grubsza.. włóczke albo mulinę.. namaczasz w kleju.. może byc taki robiony z mąki wody itd.. nawijasz.. czekasz aż wyschnie i przebijasz balonik i wyciagasz.. koniec..
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ale dziwnie, u nas to każdy może wejść. Mój tż codziennie przychodził na kilka godzin
.
no nie dziwne.. u nas nie było mowy aby kogos przemycic.. nawet mozliwosci oddziałowych.. to stary oddział wymagający remontu.. za to personel jest świetny..
i u nas T. mógł iśc od drugiej strony budynku bezpośrednio na oddział noworodków ... stanąc przy drzwiach.. na korytazu i przywozili mu na chwilke Michalinę do pokazania.. był tylko raz.. potem widział a jak nas do domu odbierał.
A jak ze mna chciał sie zobaczyc to taki baaardzo malutki korytarzyk z jedną łąwka.. poza oddziałem wiec 10-15 minut i do domu bo ani warunków ani mozliwosci pogadania bo inni tez odwiedzali

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora