2011-12-05, 16:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Napisane przez monnilp
heeeej  ja już po pierwszym dniu  tzn. dziś jeszcze nic nie robiłam tylko obserwowałam jak koleżanka robi zabiegi i mi opowiadała i pokazywała wszystko  fajnie jest, bo w sumie wszystkich znam no i będę robić to co lubię. Jutro dyrektorce i żonie szefa będę robić manicure  zobaczymy jak mi pójdzie..  a teraz czekam na TŻ i zaraz jadę do alergologa, muszę testy porobić
miłego wieczoru 
|
fajnie, że Ci się podobało a jutro na pewno dasz sobie świetnie radę 
Cytat:
Napisane przez dalenka8
Nawala mi zasilacz, więc nie mogę tak przesiadywać, jak kiedyś  . Wczoraj byliśmy na tych urodzinach u kuzyna męża, fajnie było. Tyle, że teściowa mnie tak irytowała, że miałam ochotę ją zabić! Całą drogę (w obie strony) komentowała, jak jej mąż szybko/nieostrożnie, itp jedzie, denerwując jego i nas. Obgadywała rodzinę, od której wyjechaliśmy i w ogóle narzekała straaaasznie....
A dziś miałam dość długi i męczący dzień... Łeb mnie boli, już mam dość wszystkiego  .
|
Czyli zachowanie teściowej bez zmian cóż poradzić, niektórzy ludzie to chyba się nigdy nie zmienią 
Najważniejsze, że podobało Ci się na urodzinach u kuzyna męża a na teściową nie ma co zwracać uwagi, chociaż wiem, że nieraz się nie da
|