Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 11:32   #1484
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Monia ja generalnie kocham słodycze , także mi wszystkie polskie bardzo smakują !!!!Poza tym nigdy nie jadłam żadnych zagranicznych.Może jakbym spróbowała to właśnie wtedy zauważyłabym różnicę w smaku.Moja przyjaciółka przylatuje z Danii na Święta , napiszę do niej na fejsie żeby przywiozła mi trochę słodyczy z Danii , będę miała okazje się przekonać.

My dziś jedziemy do teściowej na obiad.Poproszę o malutko i koniec kropka więcej nie zjem.Może sobie komentować ile chce
Uciekam bo jeszcze chciałabym odkurzyć , zmyć podłogę i wyszykować się.Dziś mam ochotę porządnie wyprostować włosy i zrobić mocniejszy makijażAcha Monia kupiłam ten szampon , który mi poleciłaś.
Odezwę sie potem...buziaki kochane
Ja z Danii nigdy słodyczy nie jadłam więc nie wiem czy są tak pyszne jak niemieckie. Często niemieckie słodycze można kupić na rynku czy jakiś takich targowiskach, ludzie przywożą z Niemiec i handlują nimi. Na allegro też jest tego mnóstwo. Niby te z Lidla też sa niemieckie ale maja inne opakowania i moim zdaniem smakują jakoś inaczej... pewnie Polacy je poprzerabiali hehe
Ja dziś też idę do teściowej na ciasto. Obiad tez zrobiła ale mam większą ochote na ciasto a nie chce wpychać w siebie obiadu i ciasta naraz. Też idę się szykować. JA włosy to dopiero sobie na Święta wyprostuje staram się w takie zwykłe dni tego nie robić aby ich nie zniszczyć. Makijaż lubie taki mocniejszy i codziennie taki robię
Szampon jest na prawdę świetny. Z użyłam już całą butelkę Im dłużej go stosuję tym coraz dłużej mam piękniejsze i świeże włosy.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość

Dziewczyny moze Wy pomożecie strasznie przetluszczaja mi sie wlosy. Probowalam chyba wszystkiego(nawet plukanki z pokrzywy stosowalam) Myje wlosy wieczorem i anstepnego dnia juz neiwyjsciowe, robia sie tluste straki.. Moze jakbym nie uzywala odzywek bylo by lepiej.. (uzywam ze spłukiwaniem) Teraz zamierzam waxa kupic i raz na tydzien nakladac. Ale z drugiej srt zapuszczam wloskio na ślub.. W lecie nei bylo problemu, mylam rano i ok było, ale teraz w zimie chcialabm wieczoem. Chociaz do tej pory myje rano bo naprawde wyladaj okropnie po wieczornym myciu. Najbardzie przeraza mnei to ze czasami nei dosusze wlosow i biegne do pracy. Tzn tylko do garazu
Mi się strasznie przetłuszczały włosy. Żadne szampony mi nie pomagały aż spróbowałam ten : http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegn...n-Pure-Balance
Teraz myję co 4 dni włosy bo częściej nie ma potrzeby gdyż są świeże
Odżywek nie stosujemy żadnych!!!!!!! Mi od Waxa jeszcze gorzej się włosy przetłuszczały. A jeśli juz musisz użyć odżywkę to tylko od połowy włosów w dół tak aby odzywka nie miała styczności ze skórą głowy!!!! Na szkoleniu Oriflame Pani kosmetolog kazała mi tak robić i sprawdziło mi się to w 100%.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Zmianiam szampony i probuje. Obecnie gliss kur ale generalnie wszystkie ktore sa w drogeriach IO do tego odzywka.. teraz tez glisskur i raz na tydzien staram sie maske (ma m fryzjerskacmaske z Le cher z zoltkiem nafta kosmetyczna i olejkiem rycynowym)
No to wszystko jasne. Po co Ci maska na włosy przetłuszczające się? maski powinno stosować się tylko na włosy suche i zniszczone. One mocno nawilżają włosy więc do przetłuszczających się są zabronione Sam skład który wypisałaś jest bardzo obciążający - nafta i olejek. Przecież to jeszcze gorzej natłuszcza. Odstaw tą maskę i nie stosuj na razie żadnych odzywek i maseczek.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Cześć
Ale mi miło, że tak zareagowałyście Dziś no cóż, z samopoczuciem kiepsko... Ale dziś już będzie dobrze, więc z czasem powinno się poprawić. Mam nadzieję.

Monika- ale wczoraj miałaś dzień, współczuję! Jak ten palec teraz?
Kochana będzie dobrze na pewno głowa do góry!
Mój paluch nadal poparzony ale już nie boli. Pewnie jakbym włożyła do ciepłej wody to by bolało dlatego nawet nie próbuję. Póki co ładnie goi się. Do Świat powinno wszystko zniknąć

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez hurtownia Estilo Pokaż wiadomość
hej. Czy któraś z odchudzających się dziewczyn stosowała może jakieś koktajle smakowe wspomagające odchudzanie? Wczoraj widziałam na jednym z portali zakupów grupowych fajną ofertę. Ale czy warto?
to jest koktajl heppalife, mam nadzieje, że mi pomożecie.
Ja nie stosowałam. Smakowałam tylko te koktajle z Oriflame i są przepyszne ale czy odchudzają tak na prawdę to nie przetestowałam na sobie. Taki koktajl to na pewno dobra rzecz na kolację bo ma mnóstwo białka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora