2011-12-11, 20:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Hejka! my bylismy chwile na Jarmarku Świątecznym- ja to głownie by pomysły podpatrzeć , ale sporo bylo technik z którymi się juz zetknęłam, tzn teoretycznie wiem jak to zrobić, gorzej z praktyką. A potem u Teściów na kawce.
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski
Jak Wam idzie szykowanie prezentów na naszą akcję? 
Mój w powijakach a przydałoby się w przyszłym tygodniu wysłać..
Ja to w ogóle jestem dobra. Zawsze na święta wysyłam ok 30 własnoręcznie robionych kartek a w tym roku....właśnie dopiero zamawiam scrabki na Allegro  (najwyżej będa na przyszły rok  )
|
Ja mam powiedzmy połowę gotową, ale cały czas z niepewnościa czy bedzie się podobac! Zeberka! zbierzesz się i będzie ekspresem!
Cytat:
Napisane przez prince_polo
hej, nie za bardzo. mialam dzis gosci an obiedzie a mialam odpoczywac. Boli mnie od wczoraj krzyz momentami dosc mocno.
|
Wafelku! Ty słonko dbaj o Was! teraz czas byś Ty chodziła na obiadki a nie jeszcze gosci na nim mieć!
Cytat:
Napisane przez Lucy1111
dobry wieczór
Jesteśmy dzisiaj z Tż trochę wkurzeni, bo skradziono nam w nocy tablicę rejestracyjną
Zaczęłam dzisiaj 30t 
|
Lucy! To wam kłopotów narobili z tą kradzieża!
za 30 tc!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez margo_78
hej kobietki
dostałam w środę wypowiedzenie... likwidacja stanowiska - to tak w skrócie 
|
Chamstwo!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa
a ja sobie siedzę i zajadam sałatkę jarzynową do tego wędlinka i oliweczki  mamusia mi przywiozła (i tonę innego żarełka  soczki owoce actimel i inne) hehe 42km pokonała coby mi to przywieźć i każe mi jeść duużo i zdrowo 
|
Alfa! mamusia ma racje!
Cytat:
Napisane przez pani22ka
kupiłam trzecią rzecz... dwie pierwsze mocno mnie rozczarowały po chwili namysłu. Chyba na końcu cyknę fotkę wszystkich rzeczy przygotowanych 
|
Pani! Nie było celem tej akcji wykończenie Cie finansowe! No jestem ciekawa co to kupiłaś?
ZOSIA
|
|
|