Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 20:05   #2714
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Hejka! my bylismy chwile na Jarmarku Świątecznym- ja to głownie by pomysły podpatrzeć , ale sporo bylo technik z którymi się juz zetknęłam, tzn teoretycznie wiem jak to zrobić, gorzej z praktyką. A potem u Teściów na kawce.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

Jak Wam idzie szykowanie prezentów na naszą akcję?
Mój w powijakach a przydałoby się w przyszłym tygodniu wysłać..
Ja to w ogóle jestem dobra. Zawsze na święta wysyłam ok 30 własnoręcznie robionych kartek a w tym roku....właśnie dopiero zamawiam scrabki na Allegro (najwyżej będa na przyszły rok)
Ja mam powiedzmy połowę gotową, ale cały czas z niepewnościa czy bedzie się podobac! Zeberka! zbierzesz się i będzie ekspresem!

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hej, nie za bardzo. mialam dzis gosci an obiedzie a mialam odpoczywac. Boli mnie od wczoraj krzyz momentami dosc mocno.
Wafelku! Ty słonko dbaj o Was! teraz czas byś Ty chodziła na obiadki a nie jeszcze gosci na nim mieć!

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dobry wieczór
Jesteśmy dzisiaj z Tż trochę wkurzeni, bo skradziono nam w nocy tablicę rejestracyjną

Zaczęłam dzisiaj 30t
Lucy! To wam kłopotów narobili z tą kradzieża!
za 30 tc!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
hej kobietki
dostałam w środę wypowiedzenie... likwidacja stanowiska - to tak w skrócie
Chamstwo!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a ja sobie siedzę i zajadam sałatkę jarzynową do tego wędlinka i oliweczki mamusia mi przywiozła (i tonę innego żarełka soczki owoce actimel i inne) hehe 42km pokonała coby mi to przywieźć i każe mi jeść duużo i zdrowo
Alfa! mamusia ma racje!

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
kupiłam trzecią rzecz... dwie pierwsze mocno mnie rozczarowały po chwili namysłu. Chyba na końcu cyknę fotkę wszystkich rzeczy przygotowanych
Pani! Nie było celem tej akcji wykończenie Cie finansowe! No jestem ciekawa co to kupiłaś?

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora