2011-12-11, 21:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych
Cytat:
Napisane przez miki223
No można dostać oczopląsu 
.
|
oj tak. Ale podejmuję wyzwanie - w wolnej chwili robię wax'owe śledztwo! 
choć z tego co widzę popularne są biovaxy np do ciemnych. Ja bym cchciała coś o składzie naturalnym, może coś regenerującego i do blond 
jak wysnuję jakieś wnioski to się podzielę 
Cytat:
Napisane przez curry
Chce sobie kupic wlasnie jakis olejek alterry, czailam sie na ten z granatem, macie moze jakies porownanie? Analize skladow juz czytalam, najchetniej kupilabym wszystkie 
|
też się nie mogę zdecydować 
Cytat:
Napisane przez nicole89
Teraz mam gdzieś tak pomiędzy ramionami, a łopatkami  schodze z cieniowania, wiec jeszcze długa droga przede mna 
|
za ramiona to już fajnie 
Cytat:
Napisane przez Eloe77
 Nie mogłam odpuścić! Taka kusząca nazwa 
|
i bardzo dobrze! taka mądra głowa wszędzie się przyda 
w ogóle sobie myślałam żeby Cię gdzieś dorwać i pomolestować o ocenę/korekte mojej pielęgnacji, ale jakoś tak... wstydzę się o 
i ja także się przyznam że właściwie stosuję się do wielu zasad CG i przeczytałam sporą część informacji z zakręconego forum hehe.
Cytat:
Napisane przez 00anulka00
przepraszam, nie mam czasu nadrabiać  tak na szybko wstawiłam fotke włosow do albumu - moze cos doradzicie. Wiem ze nie są idelane 
są napuszone przez suszarkę niestety
|
włosy mają potecjał! długość i gęstość super 
przydałoby się jakieś nawilżenie i wygładzenie. No i suszarka... jesli musisz to chociaż chłodnym powietrzem i z duużej odległości 
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------
Cytat:
Napisane przez pamfilia
|
nie kojarzę takiej marki, gdzie są dostępne te produkty
Czas edycji: 2011-12-11 o 21:44
|
|
|