Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-11, 21:47   #235
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: SG (Straight Girl) - czyli coś dla prostowłosych

Cytat:
Napisane przez miki223 Pokaż wiadomość
No można dostać oczopląsu
.
oj tak. Ale podejmuję wyzwanie - w wolnej chwili robię wax'owe śledztwo!
choć z tego co widzę popularne są biovaxy np do ciemnych. Ja bym cchciała coś o składzie naturalnym, może coś regenerującego i do blond
jak wysnuję jakieś wnioski to się podzielę

Cytat:
Napisane przez curry Pokaż wiadomość
Chce sobie kupic wlasnie jakis olejek alterry, czailam sie na ten z granatem, macie moze jakies porownanie? Analize skladow juz czytalam, najchetniej kupilabym wszystkie
też się nie mogę zdecydować

Cytat:
Napisane przez nicole89 Pokaż wiadomość
Teraz mam gdzieś tak pomiędzy ramionami, a łopatkami schodze z cieniowania, wiec jeszcze długa droga przede mna
za ramiona to już fajnie

Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
Nie mogłam odpuścić! Taka kusząca nazwa
i bardzo dobrze! taka mądra głowa wszędzie się przyda
w ogóle sobie myślałam żeby Cię gdzieś dorwać i pomolestować o ocenę/korekte mojej pielęgnacji, ale jakoś tak... wstydzę się o
i ja także się przyznam że właściwie stosuję się do wielu zasad CG i przeczytałam sporą część informacji z zakręconego forum hehe.

Cytat:
Napisane przez 00anulka00 Pokaż wiadomość
przepraszam, nie mam czasu nadrabiać tak na szybko wstawiłam fotke włosow do albumu - moze cos doradzicie. Wiem ze nie są idelane
są napuszone przez suszarkę niestety
włosy mają potecjał! długość i gęstość super
przydałoby się jakieś nawilżenie i wygładzenie. No i suszarka... jesli musisz to chociaż chłodnym powietrzem i z duużej odległości

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

nie kojarzę takiej marki, gdzie są dostępne te produkty

Edytowane przez AnulaPPP
Czas edycji: 2011-12-11 o 21:44
AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora