2011-12-11, 20:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozmowa z TŻ
Cytat:
Napisane przez aprilmoon9
wiele razy mu to mowiłam ale on zaprzecza i sie denerwuje .
w takim wypadku to ON mi mówi, ze nie bedzie sie ze mna kochal bo mam jakies ALE...
nie wiem co mam teraz myslec o tym wszystkim.. poza seksem jest wszystko ok.. a jesli o seks nie. bo wiem ze mysli tylko o sobie. bo widze.
|
No i dobrze - po co Ci taki seks? Już lepiej sobie samej dać radę 
Jeśli ktoś jest egoistą w seksie, jest nim też w zyciu i tyle. Może tego jeszcze nie miałaś okazji zauwazyc po prostu 
Powiem Ci jedno: na Twoim miejscu, gdyby rozmowy nie pomogły, gdyby ani prośbą ani groźbą nie dało sie zmienić jego podejścia - to bym go zostawiła. Niezależnie od tego, jak fajnie jest poza. Bo 1 - musi byc egoistą i w innych aspektach życia; 2 - seks jest zbyt ważny w związku, żeby to miało tak wyglądac.
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------
Cytat:
Napisane przez GagaFace
klempaa..  Już myślałam że jestem jakimś dzikusem.
Sama jak dochodzę to czuję jak mi nogi odmawiają posłuszeństwa. I trzęsę się niesamowicie.  Zwłaszcza od pasa w dół.
Pamiętam nawet jak po raz pierwszy moj Tż nie skumał o co chodzi.
I to jego urocze pytanie - "Kochanie zimno Ci ? ".
Autorko nie pozostaje Ci nic innego jak rozmowa ze swoim Tż.
Wizażanki na forum niewiele mogą w tej sprawie pomóc. 
|
Haha mój zareagował identycznie 
Cytat:
Napisane przez aprilmoon9
jak ja bede egoistka to zacznie mnie zdradzac bo go nie zaspokajam ;/ i tego sie boje ;/ bo nawet kochajacy facet pojdzie do innej jezeli w zwiazku czegos mu brak ;/
|
faaaajnie; to teraz zgadzaj się na wszystko, bądź nieszczęśliwa i dawaj traktowac się jak gumową lalę - żeby tylko misiaczek do innej nie poszedł; gdzieś miałabym takiego misiaczka - niech idzie i nie wraca.....
Śledź też pies! - blogujemy
♥
|
|
|