Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze problemy łózkowe...seks:))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-12, 00:51   #445
fascinations
Przyczajenie

Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))

Witam Panie
mam problem, niestety nie wiem jak sobie z nim poradzić, liczę na Waszą pomoc, na pewno jesteście bardziej doświadczone
Mam 20 lat, mój chłopak 19. Znamy się już 7 lat, jednak jesteśmy ze sobą dopiero od 5 miesięcy. Nie dawno zdecydowaliśmy się na pierwszy raz. Dla nas obojga była to nowość. Było nawet okej, tylko.... i tu jest problem. ZA SZYBKO! nie wymagam nie wiadomo czego, ale na dobrą sprawę nawet nie zdążyłam się wkręcić. On doszedł, był usatysfakcjonowany. Chciał tego wieczora drugi raz ale niestety, jego przyjaciel odmówił współpracy. I tu zaczynają się schody...
Wczoraj chcieliśmy uprawiać seks. Wszystko było dobrze, gra wstępna jeszcze bardziej nas rozpaliła no i... jak już doszło co do czego, jego penis zmiękł i nie było opcji, żeby we mnie wejść.... próbowaliśmy stymulować ręką wzwód ale to na nic.... nie uważam się za mało atrakcyjną, mój chłopak zawsze przy mnie jest podniecony bo to CZUĆ. Ale nie mam pojęcia co się dzieje... To młody, wysportowany, zdrowy chłopak, nie wiem czemu tak jest...
Proszę pomóżcie mi... Trochę się obwiniam, bo może ja coś robię źle....
Liczę na Waszą pomoc.
fascinations jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując