Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-19, 15:44   #300
JanePanzram
Zakorzenienie

Dot.: Jakie potrzeby mężczyzny powinna zaspokajać kobieta, aby związek był szczęśliwy

Cytat:
Czyżbyś nie mogła spać z mojego powodu? Czy jak uśniesz, to cały czas Ci się śnię? Tego nie wiem! Ale wiem, że ewidentnie cały czas zajmuje Cię moja osoba.
ale powiedz: czyż nie połechtało ci to ego?
twoja interpretacja jest trafna częściowo, ale nie dotyczy ciebie per se.
To co napisałam, jest zbiorem obserwacji na temat pewnego typu ludzi, których ty jesteś reprezentantem - na tym forum.

Cytat:
to taka typowa kobieca cecha - samemu wkręcać się się w uczucia biorąc własne wyobrażenia za rzeczywistość. Na wizażu to się chyba na to mówi - nadinterpretacja.
wiem, że "typowe kobiece cechy" znasz na wylot i dałam temu wyraz w poprzednim poście

kolejne trudne pytanie: gdzie jest sprzeczność między tym:
Cytat:
Natomiast eos mówi coś innego: że twój facet jest z tobą (i wszystkie te jego poczynania i "mydlenie ci oczu jakimiś tam uczuciami" mają to na celu) bo chce tylko seksu od ciebie.
a tym
Cytat:
Twój TŻ przeanalizował Cię na 10 stronę pod każdym względem' zanim sięgnął po Twoje cycki (to Twoje słowa, żeby nie było na mnie). Wydaje mi się, że już to wytłumaczyłem, ale na wszelki wypadek napiszę jeszcze raz. Szukał kobiety do związku (czasem mówi się na to - facet się chce ustatkować), spodobały mu się Twoje cycki więc gorąco zapragnął po nie sięgnąć, ale zanim to uczynił wolał się zorientować, czy nadajesz się na dłużej, bo chciał stworzyć coś trwałego. Nadawałaś się również pod innymi względami więc w końcu po cycki sięgnął. Nie było 'jego podstawowym celem Cię przelecieć, a potem się zobaczy'. Podstawowym celem było Cię przelatywać często mając zaspokojone również inne potrzeby. Ale gwarantuję Ci, że jakby mu się cycki nie spodobały, to dalej już by Cię nie 'analizował na 10 stronę'.
proszę o skrótową wersję tego co tam wyczytałeś w poradnikach

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2011-12-19 o 15:47
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując