Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-22, 11:05   #1569
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez panna migotka Pokaż wiadomość
d

dla teściowej mam... album z miejscami świętymi ostatnio stwierdziła, że musi zająć się edukacją religijną Wiktora więc prezent dla niej idealny

u nas z ubieraniem nie ma problemu ale robię to etapowo
Dobry prezent

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Hej

kardasi młoda chyba w przyszłości kucharzyc bedzie
oj chiiiba tak

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Nasza choinka i nasz słodziak
Ale mikołajka

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31174337]Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała.
zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło...
ale wchodzę na klatkę a ona wychodzi - i mówi że tylko po pieczarki, a mała śpi. a mnie coś tknęło, i pytam: ale jest tam z nią ktoś? (w domyśle - ciocia). a ona: nie, bo mała śpi, ja zaraz wracam-zatrzepało mną. wlazłam na górę, nie było jej 20 minut, mała spała (ale ona sobie umie bok łóżeczka odsunąć!), poszłam na zakupy, wróciłam i zrypałam, nie wytrzymałam Najgorsze, że to nie wiek - to charakter. Myślenie o własnym tyłku i niepomyślenie co się może stać. powiedziałam wprost: nie chcesz zajmować się małą, nie pasuje ci to, nie masz czasu - powiedz to będę musiała coś wymyślać, ale nie masz prawa mi dziecka samego zostawić i o własnej d.. myśleć. Mało tego - ani przepraszam, ani pocałuj mnie... :/ Mówię: noż cholera, masz telefon? Tak trudno zadzwonić i powiedzieć: kup pieczarki??? mało tego - Mąż na dole w mieszkaniu był i remontował!! auto na parkingu, wie, że on ma wolne dzisiaj i nawet nie zejdzie!!

I najlepsze na koniec: te pieczarki nie były jej wcale potrzebne w danej chwili, ot, przypomniała sobie, że miała kupić a nie kupiła i poszla!!! Dziewczyny, gdyby to byla obca baba to bym na zbity pysk ze schodów zrzuciła.[/QUOTE]

O cholera.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31175934]

A z małżonem dzisiaj łaziliśmy po sklepach, jeansów szukał. Młoda szalała w pustych przymierzalniach:[/QUOTE]

Boskie zdjęcie!

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Nieświątecznie, ale świeże z wczoraj - nie mogłam się powstrzymać, żeby nie cyknąć.
Ale oczyyy

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
juz mam, w spamie byl.

w takim razie wrzucam tylko spacerowe.
co wkładacie dzieciom pod kurtki/kombinezony?
Ja teraz Blance zakładam bluzkę na krótki rękaw, jakąs bluze/sweterek i kurtkę. Na doł rajtki i spodnie.

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie polecacie jakis konkretny krem do buzi dla dziecka??
Ja polecam rossmanowski

Margo nie zacytowało mi: Ewca z opaską śliczna! To taka zwykła opaska, czy taka gumka? Czemu Blanka nie chce nosic taki opasek

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Padłam http://kwejk.pl/obrazek/763083

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując