|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31166165]
zmiana koloru? ![]() [/QUOTE] Nie, odrosty robiłam ![]() Cytat:
![]() Kurde, może mi jakąś sumkę wyczarujesz? ![]()
![]() |
![]() |
#1532 |
Rozeznanie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
donoszę tylko, że alarm był fałszywy
![]() ![]() u mnie nic nie pada ale jak u Bydgosi zaczęło to może i do mnie snieg zawita (tylko do 30 niech stopnieje ![]() lea śliczna choinka i stroik kropka niezła sumka velluto na wakacje możesz wydać ![]() dla teściowej mam... album z miejscami świętymi ![]() ![]() u nas z ubieraniem nie ma problemu ale robię to etapowo
![]() |
#1533 |
Zadomowienie
|
Hej
miałam kilka stron do nadrobienia , nadrobiłam ale nie do konca , jeszcze do klubu musze kuknąc ![]() Gorąca atmosfera tu była , niezle ![]() Ja nie za bardzo czas na neta miałam i mam niestety , o ile przygotowania do swiąt luzik , cos tam sie jeszzce ogarnie na bierząco , upieke dwa ciasta , strucle z makiem dla małża i cos z serem i obiad na bierząco w swieta - jakis schab faszerowany zrobie , jakies sałatki i wystarczy . na wigilie jedziemy do moich rodziców a wiecej nic nie bede robic bo wiem z doswiadczenia że pózniej nie przrjadamy tego . choinka juz ubrana i sesja z Gabi do kaledarza była ![]() dzis go bede robic dla dziadków . wczoraj bylismy na zakupach - okupilismy sie trochu - pare ciuszków nabyłam ![]() dzis przyjdzie znajoma włosy mi podciąc ![]() tak wiec niby luzik a jednak .. co dzim praktycznie siedzie u lekarzy ..cos mi jest i każdy ma swoją teorie - od braku magnezu , przez nerwice po stan zapalny na sercu ![]() jutro mam wizyte u konkretnego kardiohirurga - konkretny musi byc bo bierze 150 za wizyte ![]() zresztą mój ojciec u nie go też sie leczy , jak i kolejki ludzi na kilometr .. dostałam sie po znajomosci ![]() nie- prywatnie w trybie szybkim nie idzie sie dostac .. wiec zobacze co ten człek mi powie - licze na badanie Echo serca ![]() ![]() kardasi młoda chyba w przyszłości kucharzyc bedzie ![]() lea ładna choinka i stroik i Tymek ![]() ![]() pózniej zapodam fote mojej choinki .
![]() |
#1534 | ||
Wtajemniczenie
|
Blanka świetnie sobie w kuchni daje radę, a Tymek z inhalatorem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Silpe to powodzenia u lekarza. Oby okazało się, że to tylko magnez, bo to chyba najlepsza opcja z tych wszystkich. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
Zadomowienie
|
Nasza choinka i nasz słodziak
![]()
![]() |
#1536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ____________ Mieliśmy właśnie pierwszą rozmowę co kto bierze. Gadka typu: proszę, pani przejdzie; nie, panie pierwsza; ależ nie, pani pierwsza.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1537 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1538 | |||
Raczkowanie
|
Witam
![]() dziś byłam z małą na wigilii u mnie w pracy. Mała na początku grzeczna, dała wszystkim cześć, uśmiechała się a potem jak zaczęło jej się nudzić próbowała wyłączać wtyczki z komputerów. Na koniec wywaliła kierownicy pudełko z długopisami i innymi szpargałami i zbiła taki solny kamyk ozdobny ![]() ![]() Poza tym jutro czeka nas ciężka przeprawa w szpitalu na niekłańskiej. Musimy z małą jechać na oddział chirurgiczny bo zrobiło jej się na odbyciku takie uwypuklenie, byłam wczoraj u pediatry, dała skierowanie i stwierdziła że to ropień ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajna dziewczynka ![]() moja też pomagała mi przy ciasteczkach tylko nie była taka skupiona i był większy pierdzielnik [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31162872]U nas gdy Agatka zaczyna cyrkować przy ubieraniu, to jej pokazuję, że ja mam kurtkę (czy tam babcia, tata - jeśli z nami wychodzą), to teraz Agatka też ma założyć. To samo z resztą ubrań zimowych ![]() A w ogóle to straszna chwalipięcka jest - gdy ma coś nowego albo jej powiemy: Agatko, jak ty ładnie wyglądasz! jakiego masz ślicznego kucyka/sukieneczkę/buciki... to chodzi i pokazuje na to i brawo sobie bije ![]() ![]() [/QUOTE] moja też chwalipięta, to chyba taki okres. Jak ma coś nowego to czaruje oczkami, dumna uśmiechnięta mina i mówi ajej. Co do ubierania to jest często cyrk, muszę się sporo nagadać i nabiegać, czasem ona zdejmuję to co ja założę i muszę od nowa, więc zanim pannę ubiorę to jestem cała spocona :/ Cytat:
wow śliczna ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31163980]ja tak Maksiowi odkładałam, po 2zł, po 5zł do skarbonki, od grudnia- bo na święta dostał skarbonkę- do czerwca uzbierało się 1100zł. ![]() ![]() ![]() My też mamy żywą choinkę- świerk. ![]() poniżej fotki, ale na żywo prezentuje się lepiej, nie umiem tych lampek ładnie uwiecznić. ![]() my też odkładamy co miesiąc, tzn. pobiera nam automatycznie z konta tzw. lokata inwestycyjna. Fajna choinka, u nas niestety nie może być szklanych bombek, Wiki już raz wywaliła choinkę i kilka szklanych (na szczęście gorszych bombek) które akurat powiesiłam się potłukły. Także wiszą lampki, suszone owoce, pierniczki, sople choinkowe, cukierki, orzechy, kokardki, i łańcuchy. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31164075]i jeszcze mój nowy stroik na drzwiach wejściowych. ![]() i Tymuś, który inhaluje się sam- tak jak Maksiu. ![]() ![]() fajnie ![]() ![]() Edytowane przez szalony Buziaczek Czas edycji: 2011-12-21 o 18:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Szalony buziaczku kciuki na jutro !
silpe gabi jak zwykle urocza. No i fajnei przybrana choinka ![]() Ale tu dziś pusto ![]()
![]() |
#1540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
W końcu usiadlam
![]() ![]() silpe, Gabi to juz duża, śliczna panna ![]() Trzymam kciuki za badania ![]() Szalony, kciuki trzymam ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-21 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Konto usunięte
|
Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała.
zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło... ale wchodzę na klatkę a ona wychodzi - i mówi że tylko po pieczarki, a mała śpi. a mnie coś tknęło, i pytam: ale jest tam z nią ktoś? (w domyśle - ciocia). a ona: nie, bo mała śpi, ja zaraz wracam-zatrzepało mną. wlazłam na górę, nie było jej 20 minut, mała spała (ale ona sobie umie bok łóżeczka odsunąć!), poszłam na zakupy, wróciłam i zrypałam, nie wytrzymałam ![]() I najlepsze na koniec: te pieczarki nie były jej wcale potrzebne w danej chwili, ot, przypomniała sobie, że miała kupić a nie kupiła i poszla!!! Dziewczyny, gdyby to byla obca baba to bym na zbity pysk ze schodów zrzuciła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Rozeznanie
|
Siemano!!
Dzis wyjatkowo Maciek usnal o 20 wiec pisze ![]() I u nas przygotowania do Świąt ruszyly pelną parą. Wyslalam dzis malza z synem do dziadka a sama w tym czasie zrobilam uszka. Jakos nie doczytalam sie ze Wy robicie, ale u mnie to tradycja na Swieta-barszcz z uszkami. Zrobilam 150 szt. jutro robie pierogi z kapusta i grzybami. Szaja, wykorzystalam Twoj przepis na ciasto bez jajka i bardzo dobre wyszlo, nie jest tak twarde jak z jajkiem. Jutro przy pierogach te wykorzystam. Poza tym robie jeszcze barszcz, krokiety z kapusta i grzybami, rybe po grecku, sałatke jarzynowi i piernik. Kolacje zaczynamyu tescia a pozniej przenosimy sie do moich rodzicow. Na szczescie wyszcy mieszkamy w jednym miescie wiec nie ma problemu ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Cyrki przy ubieraniu tez są. Zawsze sie upoce ganiajac go po mieszkaniu. Czapke i tak zakladam dopiero na klatce bo wczesniej jest darcie na maksa:/ Ach... no i mialam napisac ze nie mam jednak świnki. Po prosu przewialo mnie i wezly chlonne sie powiekszyly, juz jest ok ![]() Edytowane przez ałła Czas edycji: 2011-12-21 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Rozeznanie
|
szalony moja siostro syjamska
![]() ![]() ![]() ałła 150 niezły wynik ![]() ![]() szaja ja też bym się nieźle wk...wiła ![]() zbieram siły na porządkowanie regału, muszę zrobić Wiktorowi więcej miejsca na zabawki ![]()
![]() |
#1545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31174337]Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała. zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło... ale wchodzę na klatkę a ona wychodzi - i mówi że tylko po pieczarki, a mała śpi. a mnie coś tknęło, i pytam: ale jest tam z nią ktoś? (w domyśle - ciocia). a ona: nie, bo mała śpi, ja zaraz wracam-zatrzepało mną. wlazłam na górę, nie było jej 20 minut, mała spała (ale ona sobie umie bok łóżeczka odsunąć!), poszłam na zakupy, wróciłam i zrypałam, nie wytrzymałam ![]() I najlepsze na koniec: te pieczarki nie były jej wcale potrzebne w danej chwili, ot, przypomniała sobie, że miała kupić a nie kupiła i poszla!!! Dziewczyny, gdyby to byla obca baba to bym na zbity pysk ze schodów zrzuciła.[/QUOTE] co jej odbiło? [i jak tu zaufać po czymś takim??] fajny pomysł z tym zbieraniem. chyba od stycznia też zacznę wrzucać po 5 zeta i pokażę małzowi ilemożna zaoszczędzić zbierając połowę ceny paczki fajek. może w końcu zdecyduje się rzucić ![]() Kropka - jak będziesz wychodzić na świąteczne spacery po Kwie to kieruj się do mnie, zapraszam. jutro mam wolne, moja mama ma urodziny, więc nie chciałam, żeby musiała pełnić dyżur przy E, bo akurat w czwartki oboje pracujemy od rana. może u babci na urodzinach Ewcia się trochę ośmieli, bo ostatnio jak kogoś spotykamy na ulicy czy w sklepie, to najpierw patrzy, potem zaczyna jej warga drżeć, łzy napływają do oczu i albo zaczyna płakać, albo odwraca głowę i udaje, ze tego kogoś nie ma, nie widzi. zdziczało mi dziecko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Konto usunięte
|
Migotko, nie wiem. Autentycznie nie wiem. Z niej teraz bardzo niefajne cechy powyłaziły. Natomiast teraz jako dorosła widzę, że ona najpierw patrzy na siebie, na swoje zdanie, na swoje przekonania - potem na innych. nawet taka pierdoła - przez 32 lata nie potrafi zapamiętać, że ja czegoś tam nie lubię (brokuła, makaronu nie lubiłam, bułeczki tartej smażonej na margarynie zamiast na maśle - pierdoły). To też świadczy o olewaniu innych, nie? Albo- ja, ciocia, wujek - mówimy jej: nie dawaj nam tego, nie zjemy, nie lubimy (gdy np sobie nakłada coś tam). A ona ZAWSZE tekst: ale przecież to jest dobre - i nakłada dalej. Totalnie w nosie ma nasze zdanie.
A z małżonem dzisiaj łaziliśmy po sklepach, jeansów szukał. Młoda szalała w pustych przymierzalniach: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
tak tak, Gabi śliczna, a włosków coraz więcej widać
![]() Buziaczku - kciuki za jutro! mam problem, bo mam 2 fajne nowe zdjęcia Ewuli w telefonie, ale jak tylko próbuję je przegrać, restartuje mi kompa. czy któraś mi pomoże, odbierze mmsa i wyśle je do mnie mailem, żebym mogła je pokazać? póki co edit i wrzucam cośz aparatu. robione 6 grudnia.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2011-12-21 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Wtajemniczenie
|
szaja no nie dziwię sie, ze sie w Tobie zagotowało. Też bym miała wątpliowści czy jeszcze zostawiać z nią dziecko kiedykolwiek. To musi być szczególnie trudne kiedy to własna matka tak robi. Moja mama też zostaje z Lenką, ale wiem, że na nią uważa. Co najwyżej czasami nie do końca liczy sie z moim zdaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja swojej na jakas tam okazje kupiłam kalendarz z obrazami świętych...widziałam też z papieżem i na pewno jej zakupie-przyda sie jej...mogłaby sie pomodlić..o rozum ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31174337]Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała. zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło... ale wchodzę na klatkę a ona wychodzi - i mówi że tylko po pieczarki, a mała śpi. a mnie coś tknęło, i pytam: ale jest tam z nią ktoś? (w domyśle - ciocia). a ona: nie, bo mała śpi, ja zaraz wracam-zatrzepało mną. wlazłam na górę, nie było jej 20 minut, mała spała (ale ona sobie umie bok łóżeczka odsunąć!), poszłam na zakupy, wróciłam i zrypałam, nie wytrzymałam ![]() I najlepsze na koniec: te pieczarki nie były jej wcale potrzebne w danej chwili, ot, przypomniała sobie, że miała kupić a nie kupiła i poszla!!! Dziewczyny, gdyby to byla obca baba to bym na zbity pysk ze schodów zrzuciła.[/QUOTE] nie no padłam....dziwne zachowanie i doskonale rozumiem ze sie wscieklaś-ja podejrzewam zareagowalabym tak samo.... ![]() U nas jakies dolne wychodza zebiska bo caly dzien masakra...na rekach tylko go nosic ,piski i płacz ![]() jak zrobilam sobie kawe to mi wyrywał kubek wiec na szybko wymyslilam i zrobilam mu w plastikopwym kubeczku kakao ze niby ma to samo co mamunia -wytrąbił w tempie błyskawicznym wie chyba kakao u nas zagosci..raz na jakis czas...jeszcze chce mu zacza podawac Inke ale słyszalam gdzies ze dopiero od 3 roku zycia ![]() właśnie robie drugie podejscie do ciasta mam nadzieje ze wyjdzie bo jak nie to sie zalamię...wiem,ze mozna kupic ale ja bym chciala jednak zrobic wkoncu cos samodzielnie ![]() i jeszcze adrianowi strasznie przesusz sie skora ile na ciele sobie poradzilam to na buzi ma istną skorupke pomimo ze smaruję mu kremikiem na wiatr i zimno ![]() Jakie kremiki mozecie nam podpowiedziec...:rolleyes :
![]() |
![]() |
#1551 | |||||
Konto usunięte
|
Silpe, śliczna choineczka i pani Mikołajowa.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31174337]Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała. zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło...[/QUOTE] ![]() Rzeczywiście nieodpowiedzialnie z jej strony. ![]() ![]() I co masz zamiar zrobi z tym na przyszłość? Z tego co piszesz, nie wróżyłabym poprawy maminych zachowań. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kupiłam TŻ te tabletki Tabex, te na recepte, ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31175934] A z małżonem dzisiaj łaziliśmy po sklepach, jeansów szukał. Młoda szalała w pustych przymierzalniach:[/QUOTE] wygląda jak zdjęcie z przesłuchania czy cuś. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
lea dobra jestes ja miałam kupic tz ale on nie ma zamiaru wcale skączyc tyle ile moge to połowe tego co uda na fajory bedzie wrzucał do skarbonki
szaja o jacie ja bym tez sie niezle wkurzyła A Agatka hehehe dobra w tej przymierzalni margo wow ale super a jaka opaseczka ![]() Panna choinkowa Gabryska sliczna i choinka równiez szalony tez trzymam kciuki i dajcie znac co i jak ałła bardzo dobrze ze to tylko wezły no to ja sie dzis narobiłam cchyba z 150 nalesników upiekłam krokiety z kapucha i grzybami sie mroza jutro słodkosci i musze skonczyc choinke ![]() no to wstawiam wam moja sniegowa panienke i .... Dilayla ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2011-12-21 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Konto usunięte
|
Edziu, już miałam przyjemność Ami na f-b oglądać.
![]() ![]() no, ja myślę, że TŻ chociaż spróbuje. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
mój już raz próbował rzucić z pomocą tych tabletek i nieźle mu szło, ale ostatecznie sie nie udało. ostatnio odkrylam w szafce całe opakowanie i przyznał się, że na wizycie u lekarza rodzinnego poprosił o receptę. czyli gdzieś tam plan rzucenia jest, ale zebrać się nie umie.
Ami szaleje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Zakorzenienie
|
to nie jest az takie wielkie
![]() ![]() cwaniara wszystko porafi zrobic ale nie kierowac kierownica ![]() lea - no tak masz racje :d
![]() |
#1556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super focia. A te włoski w tej opasce jakie cudne. ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31175934] A z małżonem dzisiaj łaziliśmy po sklepach, jeansów szukał. Młoda szalała w pustych przymierzalniach:[/QUOTE] Szaja, ale fota! ![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Pewnie taki etap. Taka odważna była przecież. Minie. ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31174337]Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała. zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło... ale wchodzę na klatkę a ona wychodzi - i mówi że tylko po pieczarki, a mała śpi. a mnie coś tknęło, i pytam: ale jest tam z nią ktoś? (w domyśle - ciocia). a ona: nie, bo mała śpi, ja zaraz wracam-zatrzepało mną. wlazłam na górę, nie było jej 20 minut, mała spała (ale ona sobie umie bok łóżeczka odsunąć!), poszłam na zakupy, wróciłam i zrypałam, nie wytrzymałam ![]() I najlepsze na koniec: te pieczarki nie były jej wcale potrzebne w danej chwili, ot, przypomniała sobie, że miała kupić a nie kupiła i poszla!!! Dziewczyny, gdyby to byla obca baba to bym na zbity pysk ze schodów zrzuciła.[/QUOTE]Tak sobie najpierw pomyślałam: ot, bezmyślnie, nie przewidziała co się może stać, a musiała (w swoim mniemaniu) kupić, ale jak doczytałam, że Ty do domu wracałaś, więc mogłaś jej kupić, a P był w domu wtedy, to mi kapcie spadły... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Nieświątecznie, ale świeże z wczoraj - nie mogłam się powstrzymać, żeby nie cyknąć.
![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-12-22 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy z Ewcią zachwycone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
![]() Dasz te swoje? Jedno okazało się być po przerzucenia na kompa niezbyt ostre. A na aparacie tak fajnie wyglądało. :/ Ale słodka ta Twoja czytająca Ewcia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1560 | ||
Zadomowienie
|
Sliczny Slodziak i choinka. Faktycznie mamy takie same kolumny
![]() Kciuki za wizyte u kardiologa ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;31174337]Przeczytałam co naskrobałyście ale nie mam ochoty cytować, bo mi matka humor skopała. zrypałam jak psa za przeproszeniem łącznie z darciem się "gdzie ona &%$$& ma mózg" :/ nieco mnie poniosło... ale wchodzę na klatkę a ona wychodzi - i mówi że tylko po pieczarki, a mała śpi. a mnie coś tknęło, i pytam: ale jest tam z nią ktoś? (w domyśle - ciocia). a ona: nie, bo mała śpi, ja zaraz wracam-zatrzepało mną. wlazłam na górę, nie było jej 20 minut, mała spała (ale ona sobie umie bok łóżeczka odsunąć!), poszłam na zakupy, wróciłam i zrypałam, nie wytrzymałam ![]() I najlepsze na koniec: te pieczarki nie były jej wcale potrzebne w danej chwili, ot, przypomniała sobie, że miała kupić a nie kupiła i poszla!!! Dziewczyny, gdyby to byla obca baba to bym na zbity pysk ze schodów zrzuciła.[/QUOTE] Straszne. Niestety ale ludzie zdaja sobie sprawe z bezmyslnosci dopiero wtedy gdy stanie sie cos zlego... Sliczna ![]() Pieknie jej w tej opasce i ma bardzo ladny kolor wlosow Ewcia ![]() Cytat:
![]() Lobuziara nasza ![]() Butki czyste nie ma syfu ![]() Lea, na drzwiach u nas serio wisi sam okragly badyl. Juz sie przyzwyczailam. Nawt ladny jest jak tak sie mu lepiej przyjzy ![]() U nas chyba wraca jakas choroba. Mal dzisiaj zakatarzona. Pewnie zaraz zadzwonia z przedszkola aby ja odebrac. Oby nie zapalenie uszu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.